Merhaba Arkadaşlar,
Uzun bir aradan sonra tekrar kadınlar kulübüne giriş yaptım ve 2011 yılında yazdıklarımı görünce inanılmaz hüzünlendim. Yalnız!!! Yalnız diyorum çünkü şuanda çok mutluyum...
Ve o gün burada bana destek olan ve şiddet gören tüm kadınlara umut olması için hikayenin devamını yazmayı bir borç bildim...
Arkadaşlar bana şiddet uygulayan o zavallıdan 2015 yılında boşandım... Boşanmadığım bu işi uzattığım her gün ve saat kayıptır. Çok büyük bedeller ödedim... Çok önce bitimedim ama kendime de haksızlık etmiyorum şiddet çok pis birşey hastalık gibi şiddeti uygulayan zaten hasta ama sizide hasta ediyor bakın ben avukatım ve bu işi bitirmek ne kadar zamanımı aldı...
O karanlık günlerden bugünlere gelecek olursa yeniden evlendim, çok mutluyum eşimi inanılmaz seviyorum, sorunlar olmuyor mu elbette oluyor ama sesler yükselmiyor şiddet mi aslaaaaa öğrendi ki sorun sizde bizde dğil sorun o aciz yaratıklarda ve öğrendim ki aşık olmanın yeniden sevmenin yaşı başı yok 3 yıldır eşim hayatımda bir yıldır evliyiz ve onunla yeniden nefes alıyorum, gerçek sevgiyi ondan öğrendim...
SONUÇ OLARAK;
*ŞİDDETİ ASLA KABULLENMEYİN HEMEN KARAKOLU ARAYIN ŞİKAYETÇİ OLUN VE BUNUN BEDELİNİ ÖDETİN SONRA ÜZÜLÜRSÜNÜZ KENDİNİZE YAPTIĞINIZ HAKSIZLIĞIN HİÇBİR KARŞIŞIĞI YOP
*UNUTMAYIN ŞİDDET SİZİN DEĞİL ONUN SORUNU SİZ ASLA HAKETMEDİNİZ ACİZ OLAN O VE BU SİZİ HASTA EDECEK KİMSE YALNIZLIKTAN ÖLMEZ AMA ŞİDDETLE ÇÜRÜR EZİLİR YOK OLUR
*VEEEEE EN GÜZEL KISMIII YENİDEN SEVMEK AŞIK OLMAK ÇOK EŞSİZ BİR DUYGU
*CESUR OLUN DİK DURUN YALNIZ DEĞİLSİNİZ
SEVGİYLE KALIN :)