İntihardan baska yol yok arkadaslar sizce?


Bence biz daha sanssiziz. Onlar gozlerini actiginda dunya az bucuk boyleydi. Biz ise bambaska zamanlar gorduk ve simdi o bambaska zamanlari mumla ariyoruz.
 
Birinde test işaretleme korkusu olur aman napam ölem bari, birinde aşıkım aşıkım diye haller olur napam eh kendimi atam şuralardan bari, birinde odaklanamıyorum ders çalışmaya ev sıkıyor, napim bari intihar edeyim.

Ya yasak olmasa bi video paylaşacağım şöyle konulara, ölüp gittikten sonra ardınızda kalanları bi izleyin diye. He yok intihardan başka yol yok. Aptalca bir ergenlik buhranı içinde dersime odaklanamıyorum diye kendini öldür, ananı babanı arkanda feryat figan bırak onların da hayatını bitir. Aferin. Süper kafalar. Ne kolaymış be ölmek.

Nasıl bir ilgi açlığıdır bu ya.
Moda oldu ilanla intihar etmek de.
 
Son düzenleme:
Sen su sırekli intehar edicem balkondan atladam ölürmüyüm diye konu acan kızsın ve farklı nikle yine aynı cumleler.. Bıktırdın artık yap napıcaksan. Sende bizi bıktırdın kendinide bizide kurtar artık. Bu ne ya buraya odaklanmakta sorun yasamıyosun bak .konu acmak için ugrasacagıma git dersini calıs kk rahat bırak artık
 
Ar
kadasım bu aynı kız engellendi yine geldi
 
Heh ben de bunu arıyordum.
Kesin aynı değişik.

Ar

kadasım bu aynı kız engellendi yine geldi

Bence de aynı kişi ve engelli üyeliğini yeni açmış. Bu eski üyelik, yedekte tutar gibi.
Bu derece sorunlu bir çocuğu anne babasının fark etmemesi, ki "Ruh dohturuna gittim, pissikoloşik ilaçlar içtim hepsine gittim" gibi yorumları vardı, mümkün değil ya. Troll bu, bildiğin troll.
Başlık intihar, içerik iki üç cümleden oluşan "Ders çalışamıyom" ya da "Kız çocuğu çok seviosa böyle mi yapar" falan fıstık.


Yavrum okuyorsan bak, daha sağlıklı, faydalı şeyleri eğlence haline getirebilirsin, git resim yap, çok mu ilgi çekmek istiyorsun kendi kıyafetlerini kendin tasarla-giy, saçını mk yeşiline boyat, cosplay yap vs vs. Bu ne ya?
 
Yok gercekten ruh hastası kesin ama ilacla ayakta tedavi asamasını gecmiş direk bakır koyluk yatırmaları lazım bunu. Bıkmıyo yorulmuyo bozuk plak gibi ayne seyleri yazıp duruyor. Bu farklı bir hastalık turu sonrada yazılanları okuyorak haz alıyor. Bu gidişle nolur intehar et bizi kurtar diye konu acıcam
 
Bu şekilde intihar konusu açanlarla dalga geçmek istemem belki cidden bunalmıştır diye...
Ama...
Sahiden bu mantıklı mı?
Cidden bu bir sebep mi?
Hoş,hangi sebep hayattan daha değerli olabilir ya.
Neyse....
 
Ders calisamiyorum odaklanma sorunu cikti ne yapacagim arkadaslar hep evde bunaldim delirdim.
O zaman ders çalışmanın gerekmediği bir mesleğe yönel, kuaförlük, terzilik gibi el emeği gerektiren meslekler. Benim şimdiki aklım olsa öyle yapardım. Ha artık dönemiyorum diyorsan çok git kütüphanede çalış, küçük yerde yaşıyorsan bağa bahçeye çık çalış. Ben de depresif bir insanım ama ders çalışamadığım için intiharı düşünecek kadar da değilim, ne biliyim çözümü olan sorunlar bunlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…