İntihardan baska yol yok arkadaslar sizce?

Anne terligi yemediginiz için oluyo bunlar hep.. intiharmış

İntiharda moda oldu. Oto moka intihar edecem diyen ergenler doluştu. He yavrum intihar da o kadar kolaydı geri de kalanlar zaten hiç üzülmez. Akıllı olun birazcık ya.

Senin bu kaçıncı üyeliğin yahu?Biraz daha anlaşılır yazmışsın bunda gerçi.

Geçenlerde de uçurumdan atlasam ölür müyüm diyordu , bu sefer de bu mu çıktı , git kütüphanede çalış

buna bakmanda fayda var

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna bakmanda fayda var

Son düzenleyen: Moderatör:
Dikkat çekmek için böyle hassas bir konuyu kullanman ergence bir düşünce. Ayrıca en büyük derdin bu olsun ne diyeyim. Belli ki dert görmemişsin . En azından sayfaları bi gez de belki fikrin değişir.

Ders calisamiyorum odaklanma sorunu cikti ne yapacagim arkadaslar hep evde bunaldim delirdim.
Evde calisamiyorsan kutuphaneye git orda calis hem herkes birseylerle ilgilendigini gorunce sana hirs gelir sende calisirsin onlarla bit hem kytupheneye gidesiye havada almis olursun gelip giderkende muzik dinle rahatlarsin

Eğer dersler ve calismak,odaklanamamak İntiharı düşündürecek kadar korkuncsa senin dünyanda..bırak çalışma strese girme güzel kardeşim.hicbirsey ama hiçbir şey sizin hayatınızdan değerli değil.olmadi okula ara verin ve ruh sağlığınızin düzelmesi için sizi mutlu eden meşgalelere yoğunlaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…