- Konu Sahibi ebrumelek12
-
Bir film sahnesi: iki erkek bir hatun için karşı karşıya gelirler. Artık kavga ve dövüş kaçınılmaz olmuştur. Ancak aralarından biri kurnazdır. Yumruğu yer, kendini yere atar, kıvranır. Ve uğruna kavga edilen hatun kişi yumruğu atana değil, kurnaz olup mağdur gibi yerde kıvranana koşar...
Sen de öyle olacaksın. O sana bağırcak bağıracak sen sadece boyun büküp ağlayacaksın. Madem kaynanan az biraz cadı, sen de kocana duygu sömürüsü yapacaksın. Korunmaya muhtaçmış gibi yapacaksın. Erkekler süper kahraman olmaya bayılırlar. Sen onun omuzlarında gözyaşı dökerken bir gün kocan senin tarafında olacak...
Eşimle aram iyi kaynanam sabah yine anneme telefon açt beni şikayet etti kendi masum gibi.. Annemde birşey demedi bana sankı cocuktum bır lafla korkcaktım bundan sonra suratını bile gormek ıstemıyorum
Eşin ne zaman geldi eve. Bişey konuştunuz mu
Senin o kayınvaliden lazlara kurban olsun bir kere.. Lazlardan kuyruk acisi varki böyle söylemis :) Ama esinin yanında perdeyi bu kadar yirtmasaydınız keske. Zamanla hersey olacağina variyor. İntihar filanda hic düsünme lütfen..
allah yardımcın olsun canım,ama sakın intihar filan geçirme aklından kimse senden önemli değil.herşey nasip kısmet
inan yazdıklarını okurken sanki benim yaşadıklarımı anlatmışsın
çok zor biliyorum allah kurtarsın seni
ben kaynanamla yaptığı şeylerden sonra bir daha hiç konuşmadım oğlu konuştu tabi annesi sonuçta
ama eşinin bu konuda pasif kalmması lazım,iş onda bitiyor
eğer imkanın varsa o evden taşının yoksa bu böyle devam edip gidicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?