Intiharı düşündüm yapamadım...

canımmm biliyorum sabretmek zor ama eşinle aranı en kısa zmanda düzelt ve onu ikna et başka bir şehire taşının mümkünse ya da şehrin onlardan en uzak kesimine kesinlikle.Annem de kaynanasından çok çekmiş inan bunlardan kaç kat daha kötü aynı şekilde babam da pek annesine ailesine filan bir şey söyleyemiyormuş.ben daha 1 buçuk yaşındayken babamı boşatıp başka birisiyle evlendirmeye bile çalışmışlar düşün daha neler neler..ama annem sabretmiş, dua etmiş..en kısa zamnda da taşınmak için ikna etmiş babamı ve oradan kurtuldukları zaman ancak huzurlu bir hayata kavuşmuşlar..bu böyle demek ki kaynanadan mümkün olduunca uzağa gitmek lazım

Son düzenleme:
canımm benimmm yaşadıkların gerçekten çokk zorr ama sakınn kötü şeyler düşünme ben öyle şeyler yaşamadım ama annemi görüyorum ve babanemi ve babamı benim babanemde çok kötü bir kaynana gerçekten onu sevsemde anneme yaptıkları aklıma geldikçe buz kesiyorum babamı kaybettik babanem anneme karşı daha da bir kötü oldu böyle alttan alttan laf sokmalar falan annem annesine bile gitsin istemiyor aynı şekilde ananemlerde bize hiç gelmezdi kolay kolay dayımlar babanem annemi hep şikayet ederdi yok yere ama sabretmek gerekiyor eşinin tutumuda çok önemli sana destek olmanı ne kadar anneside olsa bir taraf çok haksızlık yapıyorken anne diye karısına yüz çevirmemeli insan diye düşünüyorum benim babam derdi anneme sen onun dediklerini neden takıyorsun takma derdi bana neler neler söylüyor bir bilsen ama ben seni biliyorum derdi.. Allah yardımcınn olur inşaalahh en kısa zamanda kaynanan değişmez ama başka çözümler diliyorum derdine derman versin rabbim tez zamanda..

merhaba canıme bir derdini okudum çok üzüldüm ama sakın öyle bir cahillik yapma derim zaten de yapamamışsın değmez bitanem hiç bir şey senden kiymetli değil ne eşin ne annesi kendini böyle harab etme dünya bu imtihan ve dert dünyası biri olmasa biri olacak ama her bunaldığımızda hemen intihara sarılamayı

Önceki konularına göz attım, çoğunu okumuştum zaten. Kendini bu kadar üzecek yıpratacak bişey yok. Keşke sakin olabilseydin de eşinin annesi ile yüz yüze gelmeseydin, muhatb olmasaydın. Bırak bağırsın bağırsın sussun, susmazsa da kendi rezilliği ile otursun. Eşin konusuna gelince, bence çok masum değil, gerçi bu olaya nasıl bir tepki vereceği eşinin niyetini gösterecek, sen gene de sakin ol

merhaba canım derdini okudum çok üzüldüm ama sakın öyle bir cahillik yapma derim zaten de yapamamışsın değmez bitanem hiç bir şey senden kiymetli değil ne eşin ne annesi kendini böyle harab etme dünya bu imtihan ve dert dünyası biri olmasa biri olacak ama her bunaldığımızda hemen intihara sarılamayız değilmi Rabbine sığın en güzel o anlar seni dua et sabır ve güç dile dayanma gücü dile bak eşin annesiyle tartışmana karışmamış bide o seni üzseydi anneme böyle davranazsın diye ikisinin yanında yapayanlız kalsaydın o zaman daha çok harab olacaktın bir şey dememiş çıkmış gitmiş çok zor tatlım hele yakında oturmak birlikte oturmak çok sabır lazım ama her şey sende bitecek olaya olumlu ve kararlı yaklaş eşine annesini çok kötülemeden derdini anlatmaya çalış sen nasıl anlatırsan anlat o zaten annesi olduğu için ettiğin her söz canını sıkacak ama bir ortasını bulmasını ondan isteyebilirsin annesini annesi gibi senide eşi gibi görmesini söyle güzelce anlat sabır her derdin ilacıdır canımm

Bir film sahnesi: iki erkek bir hatun için karşı karşıya gelirler. Artık kavga ve dövüş kaçınılmaz olmuştur. Ancak aralarından biri kurnazdır. Yumruğu yer, kendini yere atar, kıvranır. Ve uğruna kavga edilen hatun kişi yumruğu atana değil, kurnaz olup mağdur gibi yerde kıvranana koşar...
Sen de öyle olacaksın. O sana bağırcak bağıracak sen sadece boyun büküp ağlayacaksın. Madem kaynanan az biraz cadı, sen de kocana duygu sömürüsü yapacaksın. Korunmaya muhtaçmış gibi yapacaksın. Erkekler süper kahraman olmaya bayılırlar. Sen onun omuzlarında gözyaşı dökerken bir gün kocan senin tarafında olacak...

canım ya umutsuzluğunu çaresizliğini anlıyorum ,ama ne olursa olsun intiharı asla düşünme
o anlarda dua en iyi ilaçtır ,dua et ve rabbine sığın

ayrıca arkadaşa katılıyorum .ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin,
allah tüm kadınları cadı kaynanalardan ve onların şerlerinden korusun(amiin)

aminnn şu kaynanalar yokmu insanı depresyona sokar beni de soktuğu gibi evliliğim uçurum kenarında olsada ben takmıyorum eşimi seviyorum boyun egmeye devam şu bir gerçek ki erkekler süperman olmayı seviyor ve bende evliliğimi uçurum kenarında tutuyorum bazen kötü olmak gerekiyor rol yapmak gerekiyor en önemlisi erken davranmak gerekiyor MUTLU OLABİLMEK İÇİN

Eşimle aram iyi kaynanam sabah yine anneme telefon açt beni şikayet etti kendi masum gibi.. Annemde birşey demedi bana sankı cocuktum bır lafla korkcaktım bundan sonra suratını bile gormek ıstemıyorum

Senin o kayınvaliden lazlara kurban olsun bir kere.. Lazlardan kuyruk acisi varki böyle söylemis :) Ama esinin yanında perdeyi bu kadar yirtmasaydınız keske. Zamanla hersey olacağina variyor. İntihar filanda hic düsünme lütfen..

Eşin ne zaman geldi eve. Bişey konuştunuz mu

iki saar dolaştı geldi hiçbirşey konuşmadık konuşmak istemedi ilk başta direttim ama bende istemedim annesiyle konuşmuyor: Bana ağır kelimeler kullandı oda farkında tek bir laf etmiycem bende bundan sonra kaynanam kendine yaptı oğluyla illaki konusur ama ben bu saatten sonra muhattap olmayacagım

Canım eşim doğulu yadırgamıyorum tabiki ama bize göre farklılar gelenek gorenek birde eşimiin ailesi hiç yabancya gitmemiş hep akraba evliliği iç içe o yüzden görgü bile yok yabancı eve gidince terleme tutar hepsini düşün komsularına bile gitmezler kendiler sanki padişahın torunları onlara gore herkes pistir zaten

allah yardımcın olsun canım,ama sakın intihar filan geçirme aklından kimse senden önemli değil.herşey nasip kısmet
inan yazdıklarını okurken sanki benim yaşadıklarımı anlatmışsın
çok zor biliyorum allah kurtarsın seni
ben kaynanamla yaptığı şeylerden sonra bir daha hiç konuşmadım oğlu konuştu tabi annesi sonuçta
ama eşinin bu konuda pasif kalmması lazım,iş onda bitiyor
eğer imkanın varsa o evden taşının yoksa bu böyle devam edip gidicek

Eşimle annesi arasına hiç girmedim onda bile şuçladı beni oğlundan soğutmuşum onu benim yüzümden annesini aramıyormuş falan hergün görüyor annesi Allahından daha ne istiyorsun be kadın goren zanneder dağın başında yanlız bıraktık onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…