İntiharı düşünüyorum...

ya ne bu karamsarlık aldattıysa aldattı boşver de geç git. kendi hayatına bak. bu da bir tecrube de gitsin. zihninde büyüttiükçe daha çok zarar görürsün. intihar düşüncesi de neyin nesi. lütfen duygusal davranma.

emin ol herşey geçer hayat kalır..

Bir şey diyeyim mi unutuluyor ben de çok kötü zamanlar yaşadım hatta oturup planlar yapıyordum. Çok şükür kurtuldum. İyi ki de o pislik için kendime zarar vermemişim. Bana da çok hainlikler yapıldı inan. Hala mutlu mu evet mutlu. Gittiği kızın arkasından konuşuyor mu evet yeni yeni görüyorum neyden kurtulduğumu. Sabret canım. İstediğin kadar ağla ama aileni unutma sevdiklerini unutma onlarla bağlan hayata

O kadar ağladım ki bugün.. Suan yukarıdayım ve gökyüzüne bakıp hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Kendimi asagı atacağım allahtan korkum olmasa, Eninde sonunda yapacağım da. Bütün kardeşlerim dışarda en sevdiklerim hep uzakta.. Derdimi anlatabileceğim hiç kimsem yok su dünyada . Birini sevdim bana etmediğini bırakmadı. Ve bugün beni aldattığı kızla konuştuğunu öğrendim. İçim acıdı, acıyor. Ondan başkası olsa canım bu kadar yanmazdı. Ona yazmış beni cekistirmisler.. Dayanamıyorum bana yapılanlara. Neden bu kadar yalnızım . Niye kimsesiz hissediyorum. Neden bu kadar güçsüzüm ?

Milyarlarca adam var dünyada. Kafanı kaldır gökyüzüne bak. Evren ne kadar sonsuz ve biz ne kadar anlamsızız aslında. Kimse için üzülmeye bile değmez değil ki intihar etmek. Seni seven biri mutlaka olacaktır ama önce sen kendini sev çokça...

Aldatılmış olman senin için kötü bir tecrübe, karakterini sağlamlaştıracak, her önüne gelene güvenmemeni sağlayacak, insanları seçip doğru olanı bulmanı sağlayacak. Yaşadığın olay hayatın sonu gibi görünmüş sana ama hayatını şekillendirirken yaşadığın bir anı sadece.
Allah hayırlı kapılar açsın, iyi insanlarla karşılaştırsın.

Üzme kendini lütfen dünya daki en büyük acı sevdiğin birini kaybetmek diğer acılar o kadar küçük ki bunun yanında, yaşayan biri olarak söylüyorum ailen senin acını seni asla unutamaz yapma

Canım şuan seni öyle anlıyorum ki ama sabretmelisin bunların hepsi geçecek inan çok güzel günler kapıda seni bekliyor sadece biraz sabır ve kalk abdest al namaz kıl inşirah oku inan öyle iyi gelecekki sonra gelip bana teşekkür edeceksin ve ne olursa olsun intihar düşüncesini kafandan sil Allah'ın verdiği canı sadece Allah alır bunu asla unutma

Canım şuan seni öyle anlıyorum ki ama sabretmelisin bunların hepsi geçecek inan çok güzel günler kapıda seni bekliyor sadece biraz sabır ve kalk abdest al namaz kıl inşirah oku inan öyle iyi gelecekki sonra gelip bana teşekkür edeceksin ve ne olursa olsun intihar düşüncesini kafandan sil Allah'ın verdiği canı sadece Allah alır bunu asla unutma
Bir de o karaktersizleri düşünme demeyeceğim şuan aklın onlarla dolu ama bu da zamanla geçecek ve ikisi asla mutlu olamayacaklar başkasının gözyaşının üzerine mutlu olamazlar bir gün ahın çıkar ikisinden de ilahi adaleti bekle sadece

Evet simdi agir gelir ama ilerde unutacaksın. Sakin intihar falan düşünme sacmalama ailene ve en onemlisi kendine bunu yapmaya hakkin yok.

Neler neler oluyor unutup yaşıyoruz. Bu hayati birakacak kadar degerli degiller. birak konuşsunlar. Ne olacak başları göğe mi erecek? Yuva yikanin yuvası olmaz sadece evliler icin degildir. Senin hakkina girdikleri icin emin ol aslinds onlar senden daha kotu durumdalar sadece farkinda değiller..

Böyle bir basit sebepten intihar edeceksen et zaten ! Ağlarsa anan baban ağlar sana.
He diğerleri de böyle “basit “ bir sebepten öldün diye başka yerleri ile gülerler arkandan.
Bize basit gelen sana ağır gelir haklısın ama seni doğuran büyüten ailenin suçu var mı evlat acısı çektirecek kadar onları düşünmüyor Musun ?

O kadar ağladım ki bugün.. Suan yukarıdayım ve gökyüzüne bakıp hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Kendimi asagı atacağım allahtan korkum olmasa, Eninde sonunda yapacağım da. Bütün kardeşlerim dışarda en sevdiklerim hep uzakta.. Derdimi anlatabileceğim hiç kimsem yok su dünyada . Birini sevdim bana etmediğini bırakmadı. Ve bugün beni aldattığı kızla konuştuğunu öğrendim. İçim acıdı, acıyor. Ondan başkası olsa canım bu kadar yanmazdı. Ona yazmış beni cekistirmisler.. Dayanamıyorum bana yapılanlara. Neden bu kadar yalnızım . Niye kimsesiz hissediyorum. Neden bu kadar güçsüzüm ?
Bir kere git elini yüzünü yıka ve toparlan dünyanın sonu mu ? Ne kadar karakter seviyesi düşük birinden kurtulduğun için sevineceğin yerde ölüyorum diyosunn 20 gün sonra düğünüm vardı evim gelinliğim düğün yerim herşeyim kaldı ben bile intihar düşünmedim senin düşündüğüne bak hayatta herşey oluyor Allah’a sığın dua et ben bir tek böyle yendim başka türlü yenilmiyor

Yapma be arkadaşım K Karakiz12 , benim de şu bir buçuk senedir öyle çok üst üste geldi ki,şükredecek Şeyler arıyorum ,ki Zaten çok ama insan aşırı karamsar olabiliyor böyle durumlarda.

Hep böyle sürmez düzelecek diyorum.Sen de öyle düşün,saçma gibi geliyor ama biraz rahatlıyor insanın içi.

Zaten o sevdiğin kişi emek vermemiş ki ,ondan kurtulduğuna şükret önce.

Tüm enerjinizi nankör insanlara adarsanız sonu hüsran olur ne yazık ki.. Bir de beni aldatmış bir soysuz için hele ki Allah inancım da varken kendimi öldürmeyi düşüncem!!! Değer mi be, ne olucak ölünce? Hesabını verebilecek misin? Sana bi şey diyim mi aklına bile gelmiycek ben ne gerizekalıymışım kendimi dönülmez yollara sokmuşum diyceksin.. Maneviyata yönel de ruhun çiçek açsın bacım..

Değer mi Bi adam için yaa söyle değer mi uğrunda ölmeye??? Ne olcak sanıyorsun ardından ah wah edip hayata mı küsecek? Senin için ömür boyu acı mı çekecek? Tabii ki hayır!!! Sen ölüp gencecik yaşta toprak olacaksın o gezip eğlenecek hayatın tadını çıkaracak evlenip çoluk çocuğa karışacak. Kendine gel hayat çok kısa hiç kimse uğrunda ölmeye değmez ki zaten uğrunda ölecek adam üzmezz, bende sevdim tam 5 yılımı werdim ewlilik tarihimizi bile belirlemiştik ama o beni aldattı başkasıyla ewlendi. Ben psikolojik tedavi gördüm sonra kocam çıktı karsıma tüm yaralarimi sardı 8 yıl olacak ewleneli birde oğlumuz war çok şükür çok mutluyuz hala aşkla bakıyoruz birbirimize. We her gün şükrediyorum Allaha o kişi beni terkedip eşimle tanışmama sebep olduğu için. Sende çok mutlu olacaksın emin ol Allah kimseye taşıyamayacağı yük werme. Sadece zamana ihtiyacın var sabret

Zamanında aldatılmış, acısını en derinden tatmış ve şu anda başka birine deli gibi aşık olan bir kadın olarak yazıyorum. Geçecek, geçiyor. Neler geçmiyor ki bu hayatta? Her acıyı ilk günkü gibi taze tutsaydık kimse bu dünyada yaşayamazdı, emin ol. Şu an sana çok zor geliyor, farkındayım, nedenini de sorguluyorsun ama sorgulama. Bunu sana yapan adam başka ilişkilerinde de bunu devam ettirecek. Çünkü bu bir alışkanlık, bu onun izlemeyi bildiği tek yol.

Ama senin çok seveceğin, sevileceğin bir aşk yaşama olasılığın her zaman var. Şansını tepme. Kendini öldürdüğün zaman öldüğünle kalacaksın. Anacığın babacığın arkandan kahrolacaklar, senin uğruna öldüğün hıyar en fazla 2 gün vah tüh edip hayatına devam edecek. Belki vah tüh bile demeyecek.

Zorlanıyorsan, bu düşünceleri zihninden atamıyorsan psikolojik destek almayı sakın ihmal etme. Acını yaşama demiyorum, yaşa. Ama hayatını tek bir kişiye de bağlama.

Hayatın anlamı bir erkek midir? Yaşama amacımız bu mudur? Hayatımızı var etme ya da yok etme gücü bir herifin elinde midir? Eğer böyle düşünüyorsan, sen zaten kendine hiç değer vermemişsin demektir. Kendini öldürmeyi düşünmek yerine, yardım istemeyi düşün. Ya dünyada ne acılar, ne kederler var, bilmiyor musun? Şükredecek, seni mutlu edecek, hayatın güzel taraflarını görmeni sağlayacak bir şeylerin vardır elbette. Onlara sarıl. Hiçbir şey bulamazsan kendine sarıl. Ben öyle yaptım.

Genç yaşta annemi, babamı, kardeşimi toprağa vermiş bir insanım. Hayat bitmişti ya benim için. Nefes almak zor geliyordu. Şu an öyle bir hayatım var ki, her anına şükrediyorum. Oysa o zamanlar, hayatımın toparlanma ihtimali, mutlu olma ihtimalim bana imkansız geliyordu. Sonra gördüm ki, hayat ansızın getirdiği felaketler gibi, ansızın mucizeler de getiriyor. Sadece vazgeçmemek ve yaşadığın her şeyden bir şeyler öğrenerek ilerlemek gerekiyor.

Intihar etseniz ne olacak ki?
Siz öleceksiniz..
Aileniz perişan olacak...
Sizi aldatan o kızla evlenecek...
Yani mantıksız bi düşünce...

Yeter yaa ergen ergen intahar etcem demeler git tedavi ol, herkes kazık yedi eziğe bağlicağına toparlan ayağa kalk

Hayatın anlamı bir erkek midir? Yaşama amacımız bu mudur? Hayatımızı var etme ya da yok etme gücü bir herifin elinde midir? Eğer böyle düşünüyorsan, sen zaten kendine hiç değer vermemişsin demektir. Kendini öldürmeyi düşünmek yerine, yardım istemeyi düşün. Ya dünyada ne acılar, ne kederler var, bilmiyor musun? Şükredecek, seni mutlu edecek, hayatın güzel taraflarını görmeni sağlayacak bir şeylerin vardır elbette. Onlara sarıl. Hiçbir şey bulamazsan kendine sarıl. Ben öyle yaptım.

Genç yaşta annemi, babamı, kardeşimi toprağa vermiş bir insanım. Hayat bitmişti ya benim için. Nefes almak zor geliyordu. Şu an öyle bir hayatım var ki, her anına şükrediyorum. Oysa o zamanlar, hayatımın toparlanma ihtimali, mutlu olma ihtimalim bana imkansız geliyordu. Sonra gördüm ki, hayat ansızın getirdiği felaketler gibi, ansızın mucizeler de getiriyor. Sadece vazgeçmemek ve yaşadığın her şeyden bir şeyler öğrenerek ilerlemek gerekiyor.

:( haklısınız

Back
X