- 15 Ağustos 2017
- 128
- 104
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar ağladım ki bugün.. Suan yukarıdayım ve gökyüzüne bakıp hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Kendimi asagı atacağım allahtan korkum olmasa, Eninde sonunda yapacağım da. Bütün kardeşlerim dışarda en sevdiklerim hep uzakta.. Derdimi anlatabileceğim hiç kimsem yok su dünyada . Birini sevdim bana etmediğini bırakmadı. Ve bugün beni aldattığı kızla konuştuğunu öğrendim. İçim acıdı, acıyor. Ondan başkası olsa canım bu kadar yanmazdı. Ona yazmış beni cekistirmisler.. Dayanamıyorum bana yapılanlara. Neden bu kadar yalnızım . Niye kimsesiz hissediyorum. Neden bu kadar güçsüzüm ?
Bir de o karaktersizleri düşünme demeyeceğim şuan aklın onlarla dolu ama bu da zamanla geçecek ve ikisi asla mutlu olamayacaklar başkasının gözyaşının üzerine mutlu olamazlar bir gün ahın çıkar ikisinden de ilahi adaleti bekle sadeceCanım şuan seni öyle anlıyorum ki ama sabretmelisin bunların hepsi geçecek inan çok güzel günler kapıda seni bekliyor sadece biraz sabır ve kalk abdest al namaz kıl inşirah oku inan öyle iyi gelecekki sonra gelip bana teşekkür edeceksin ve ne olursa olsun intihar düşüncesini kafandan sil Allah'ın verdiği canı sadece Allah alır bunu asla unutma
Bir kere git elini yüzünü yıka ve toparlan dünyanın sonu mu ? Ne kadar karakter seviyesi düşük birinden kurtulduğun için sevineceğin yerde ölüyorum diyosunn 20 gün sonra düğünüm vardı evim gelinliğim düğün yerim herşeyim kaldı ben bile intihar düşünmedim senin düşündüğüne bak hayatta herşey oluyor Allah’a sığın dua et ben bir tek böyle yendim başka türlü yenilmiyorO kadar ağladım ki bugün.. Suan yukarıdayım ve gökyüzüne bakıp hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Kendimi asagı atacağım allahtan korkum olmasa, Eninde sonunda yapacağım da. Bütün kardeşlerim dışarda en sevdiklerim hep uzakta.. Derdimi anlatabileceğim hiç kimsem yok su dünyada . Birini sevdim bana etmediğini bırakmadı. Ve bugün beni aldattığı kızla konuştuğunu öğrendim. İçim acıdı, acıyor. Ondan başkası olsa canım bu kadar yanmazdı. Ona yazmış beni cekistirmisler.. Dayanamıyorum bana yapılanlara. Neden bu kadar yalnızım . Niye kimsesiz hissediyorum. Neden bu kadar güçsüzüm ?
Değer mi Bi adam için yaa söyle değer mi uğrunda ölmeye??? Ne olcak sanıyorsun ardından ah wah edip hayata mı küsecek? Senin için ömür boyu acı mı çekecek? Tabii ki hayır!!! Sen ölüp gencecik yaşta toprak olacaksın o gezip eğlenecek hayatın tadını çıkaracak evlenip çoluk çocuğa karışacak. Kendine gel hayat çok kısa hiç kimse uğrunda ölmeye değmez ki zaten uğrunda ölecek adam üzmezz, bende sevdim tam 5 yılımı werdim ewlilik tarihimizi bile belirlemiştik ama o beni aldattı başkasıyla ewlendi. Ben psikolojik tedavi gördüm sonra kocam çıktı karsıma tüm yaralarimi sardı 8 yıl olacak ewleneli birde oğlumuz war çok şükür çok mutluyuz hala aşkla bakıyoruz birbirimize. We her gün şükrediyorum Allaha o kişi beni terkedip eşimle tanışmama sebep olduğu için. Sende çok mutlu olacaksın emin ol Allah kimseye taşıyamayacağı yük werme. Sadece zamana ihtiyacın var sabretO kadar ağladım ki bugün.. Suan yukarıdayım ve gökyüzüne bakıp hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Kendimi asagı atacağım allahtan korkum olmasa, Eninde sonunda yapacağım da. Bütün kardeşlerim dışarda en sevdiklerim hep uzakta.. Derdimi anlatabileceğim hiç kimsem yok su dünyada . Birini sevdim bana etmediğini bırakmadı. Ve bugün beni aldattığı kızla konuştuğunu öğrendim. İçim acıdı, acıyor. Ondan başkası olsa canım bu kadar yanmazdı. Ona yazmış beni cekistirmisler.. Dayanamıyorum bana yapılanlara. Neden bu kadar yalnızım . Niye kimsesiz hissediyorum. Neden bu kadar güçsüzüm ?
Benim şimdi şükrettiğim gibiİleride bundan bu şekilde kurtulduğunu çok sevineceksin buna inan..
O kadar darbe yedim ki. Kendi hatalarımdan dolayı da bu düşüncemIntihar etseniz ne olacak ki?
Siz öleceksiniz..
Aileniz perişan olacak...
Sizi aldatan o kızla evlenecek...
Yani mantıksız bi düşünce...
Hayatın anlamı bir erkek midir? Yaşama amacımız bu mudur? Hayatımızı var etme ya da yok etme gücü bir herifin elinde midir? Eğer böyle düşünüyorsan, sen zaten kendine hiç değer vermemişsin demektir. Kendini öldürmeyi düşünmek yerine, yardım istemeyi düşün. Ya dünyada ne acılar, ne kederler var, bilmiyor musun? Şükredecek, seni mutlu edecek, hayatın güzel taraflarını görmeni sağlayacak bir şeylerin vardır elbette. Onlara sarıl. Hiçbir şey bulamazsan kendine sarıl. Ben öyle yaptım.
Genç yaşta annemi, babamı, kardeşimi toprağa vermiş bir insanım. Hayat bitmişti ya benim için. Nefes almak zor geliyordu. Şu an öyle bir hayatım var ki, her anına şükrediyorum. Oysa o zamanlar, hayatımın toparlanma ihtimali, mutlu olma ihtimalim bana imkansız geliyordu. Sonra gördüm ki, hayat ansızın getirdiği felaketler gibi, ansızın mucizeler de getiriyor. Sadece vazgeçmemek ve yaşadığın her şeyden bir şeyler öğrenerek ilerlemek gerekiyor.