İntiharı düşünüyorum...

Zamanında aldatılmış, acısını en derinden tatmış ve şu anda başka birine deli gibi aşık olan bir kadın olarak yazıyorum. Geçecek, geçiyor. Neler geçmiyor ki bu hayatta? Her acıyı ilk günkü gibi taze tutsaydık kimse bu dünyada yaşayamazdı, emin ol. Şu an sana çok zor geliyor, farkındayım, nedenini de sorguluyorsun ama sorgulama. Bunu sana yapan adam başka ilişkilerinde de bunu devam ettirecek. Çünkü bu bir alışkanlık, bu onun izlemeyi bildiği tek yol.

Ama senin çok seveceğin, sevileceğin bir aşk yaşama olasılığın her zaman var. Şansını tepme. Kendini öldürdüğün zaman öldüğünle kalacaksın. Anacığın babacığın arkandan kahrolacaklar, senin uğruna öldüğün hıyar en fazla 2 gün vah tüh edip hayatına devam edecek. Belki vah tüh bile demeyecek.

Zorlanıyorsan, bu düşünceleri zihninden atamıyorsan psikolojik destek almayı sakın ihmal etme. Acını yaşama demiyorum, yaşa. Ama hayatını tek bir kişiye de bağlama.

Destek almayı düşünüyorum

O kadar ağladım ki bugün.. Suan yukarıdayım ve gökyüzüne bakıp hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Kendimi asagı atacağım allahtan korkum olmasa, Eninde sonunda yapacağım da. Bütün kardeşlerim dışarda en sevdiklerim hep uzakta.. Derdimi anlatabileceğim hiç kimsem yok su dünyada . Birini sevdim bana etmediğini bırakmadı. Ve bugün beni aldattığı kızla konuştuğunu öğrendim. İçim acıdı, acıyor. Ondan başkası olsa canım bu kadar yanmazdı. Ona yazmış beni cekistirmisler.. Dayanamıyorum bana yapılanlara. Neden bu kadar yalnızım . Niye kimsesiz hissediyorum. Neden bu kadar güçsüzüm ?
Kendini dine yönelt ve böyle bisey asla aklindan gecirme ..

Yapma be arkadaşım K Karakiz12 , benim de şu bir buçuk senedir öyle çok üst üste geldi ki,şükredecek Şeyler arıyorum ,ki Zaten çok ama insan aşırı karamsar olabiliyor böyle durumlarda.

Hep böyle sürmez düzelecek diyorum.Sen de öyle düşün,saçma gibi geliyor ama biraz rahatlıyor insanın içi.

Zaten o sevdiğin kişi emek vermemiş ki ,ondan kurtulduğuna şükret önce.
Hep aynı seyler yasamaktan çok yoruldum. :(

ya ne bu karamsarlık aldattıysa aldattı boşver de geç git. kendi hayatına bak. bu da bir tecrube de gitsin. zihninde büyüttiükçe daha çok zarar görürsün. intihar düşüncesi de neyin nesi. lütfen duygusal davranma.

emin ol herşey geçer hayat kalır..
Haklısınız . Dün çok kötüydüm. Atlamamak icin zor tuttum kendimi

Intihar etmek bu kadar kolay mı ağır depresyon yaşadım yatalak hasta gibi yataktan çıkmadan yeme içme kimseyle konuşma yok sadece intiharı düşünüyordum yine de etmedim edemedim intihar etmek bu kadar kolay mı?

Allahaşkına karaktersiz bir adam için intihar ne kadar da aptalca bir şey olmaz mı?
Duygularınızın yoğunluğu ile şu anda içiniz acıyor, çok üzülüyorsunuzdur ama inanın geçer, geçecek.
Bir erkek için asla ama asla böyle bir şey yapmayın, o hayatına devam eder, olan size ve ailenize olur.

Yarın obirgun geçecek acılar için yapmayın böyle Bugün böyle dusunursunuz geçer Sizi sevenlere yazık değil mi

Onlardan alabileceğin en güzel intikam kendini boşluğa bırakıp zemine çakılarak hayatına son vermen değil onları umursamayıp kendi hayatını yaşaman mutlu olmandır.

Bir erkek icin olmeyi dusunuyorsunuz oylemi helede aldtan bir erkek icin neden aldatildiginiz belli kimse boyle saplantili birini sevmez. Sizi dunyaya getiren size emek veren anneye babaya yazik gercekten elin oglu icin canlarindan cok sevdigi cocugu intihar etmeyi dusunsu. Gez toz oku calis arkadas edin tatil yap olmek nedir ya allah askina kendine gel boyle bi insan olursan herzman kaybedersin olunce ne olacak hic dusundunmu cok sey yazarim da bamlanmak istemiyorum

İnan bundan 1 yıl sonra ne kadar aptal düşünmüşüm diyerek kendine içten güleceksin.. Sabret. Geçecek. Sonra diyeceksin ki değmezmiş.. Başka kişilerle görüşeceksin belki okula başlayacaksın belki işe, sonra her şey değişecek ve unutacaksın... Değmez gerçekten.. Sağlığın ailen yerindeyse geri kalan herseyi boşver, salla... Benzer şeyleri bnde yaşadım... Para biriktir, tek başına seyahate çık, gez.. Hayat yaşamak için çok kısa..

O kadar ağladım ki bugün.. Suan yukarıdayım ve gökyüzüne bakıp hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Kendimi asagı atacağım allahtan korkum olmasa, Eninde sonunda yapacağım da. Bütün kardeşlerim dışarda en sevdiklerim hep uzakta.. Derdimi anlatabileceğim hiç kimsem yok su dünyada . Birini sevdim bana etmediğini bırakmadı. Ve bugün beni aldattığı kızla konuştuğunu öğrendim. İçim acıdı, acıyor. Ondan başkası olsa canım bu kadar yanmazdı. Ona yazmış beni cekistirmisler.. Dayanamıyorum bana yapılanlara. Neden bu kadar yalnızım . Niye kimsesiz hissediyorum. Neden bu kadar güçsüzüm ?
Bi erkek için degmez senin hayatın degerli kimse için hayatını sonlandırma

Olayın suçlusu sen misin ki cezayı kendi bedenine keseceksin? Ölmesi gereken biri varsa karşındaki öküzdür o atsın kendini. Dünyada aldatılmayan kadın sayısı çok az bunu da bil de erkeklerin sığınılacak liman olmayacağını anla,bundan sonra da yaşayabilirsin bu durumu,yani günümüzün klasik sorunu bu,vay bana bunu nasıl yapar deme..Teknoloji çağında sadakat zor iş,sadakatsizliğe her yerde davet var çünkü..Bir tek kendi başına gelmiş gibi düşünüp kendine acımayı bırak,şu an milyarlarca kadın var senin durumunda.

ölünce kurtulucam saniyorsan öteki tarafta bulaşık yikatmiyorlar☺️

Ölmeyi bayılmak sanıyorsunuz galiba. Hadi öldünüz diyelim ne olacak? Değeriniz mi bilinecek. Öldükten sonra bilinen değerin size hiçbir faydası olmayacak. Aileniz yanar bir tek. Onlarda bir süre sonra hayatına devam eder. Uğruna canınızdan geçtiğiniz adam evlenir çocuğu olur. Arada"bir kız benim için intihar etti"diye ego kasar. Peki ya toprağa girince Allah sormaz mı hesabını size bu vazgeçişin? Ay Allahım kıytırık bir herif için insan nasıl canından vazgeçmeyi aklının ucundan dahi geçirir anlamıyorum
Büyük konuşmak istemiyorum Allah korusun ama avucunu yalasın o kişi sizin için intar etsin tam bi pislik için hayatını karartma

Açıkcası senin gibi düşünen insanlara inanamıyorum!!!

İnsanların annesi babası ölüyor! Küçücük çocuklar anasız babasız kalıyor!!!

En kötüsüİ İnsanların çocukları ölüyor!!! Evlat acısı çekiyorlar her gün her gün...

İnsanlar kaza geçiyor! Kolu bacağı kopuyor yine de hayata sıkı sıkı bağlanıyorlar...

İnsanlar ölümcül hastalıklara yakalanıyorlar! Hayata tutunup tedavi görüyorlar belki de 1 gün bile olsa fazla yaşamak için...

Değer mi? Anneni, babanı, seni sevenleri üzmene değer mi? Aklından bu düşünceyi hemen sil ve en kısa zamanda psikologa görün.

Gün gelecek o kadar iyi olacaksın ki böyle birsey düşündüğün için kendine kizacaksin..

Senin konustugun adam evli onu gectim nisanli bile olmadiginiz bir adam bir kadinla konustugu için ölümü düşünüyorsunuz. Niye beterin beteri vardir diye düşünmüyorsunuz. Nice seneler ayni yastiga bas koymus kadinlar terkediliyor ben baskasina asik oldum deyip bir aile destegi yok cocuklarin bakımı üstünde onlar ne yapsin.

Bunlaru bekar olduğunuzu dusunurekten yaziyorum.

Bende aldatildim ailemin yanındayim ve anlasamiyorum canimdan cok sevdigim kocam bana ihanet etti bir cocukla issiz ve güçsüzum ama hic bir zaman intihar etmeyi dusunmedim insaallahta düşünmem degmez. Daha gencecigim önümde uzun yillar var allah omur verirse ama umudumu kaybetmemeye calisiyorum.

Bazen yoruldum deyip geceleri hüngür hüngür agliyorum sabah uyandigimda hic birsey olmamis gibi.

Agla haykir bagir cagir ama once kendini sev aglamak üzülmek asla bir acizlik degil bilakis saglikli düşünen bir insan zaten bu süreçten gecmeli

Back
X