İntiharın Eşiğindeyim...Bitmişim

Buhte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
247
0
46
İstanbul
Yazılarımı okuyanlar bilirler arkadaşlar çok sevdiğim ilişkim dün gece bitti...
Benim yüzümden saçmalıklarım onu anlamayışlarım annemin beni doldurmasıyla herşey bitti...Sabaha kadar yalvardım ona bırakma dedim gitme dedim...

Bir şans daha ver dedim olmadı elimden gitti...Beni unutman için sana yardımcı olurum dedi..Eski halime dönerim yine içki içer yine günü birlik ilişkiler yaşarım sen benden iğrenirsin dedi..Buluşalım dedim yüzüme baka baka söyle sorunlarımızı masaya yatıralım dedim..Yüzünü bile görmek istemiyorum dedi..

Canım yüreğim paramparça..Nefes alamıyorum..Gözlerim ağlamaktan kan çanağına döndü...

Ölsem de acımı yaşar ama seni aramam dedi..En sonunda sıktın artık deyip yüzüme kapadı...

Olmuyor kızlar olmuyor hiç bir yere sığamıyorum..Bir kuru canım kaldı elimde Rabbim emanetini al diyorum artık..

Ne yapıcam ben nere gideyim kime gideyim her yerde onun anısı var..Doyamadım bile doyamadım ona...

annen sevdıgın kısıyle bırlıktelıgını onaylamıyordu sanırım ne yaptın da cocuk bıktı bu kadar her ıste bı hayır vardır derler ıns bıgun bu halıne guler gecersın

Evlenecek durumu yoktu şu an annem bu senle oyun oynuyor diye diye çocuğa yüklendim o da dayanamadı artık

canım sabret ayrılığın ilk günleri böyle olman normal zamanla toparlanacaksın bolca dua et üzme kendini

Evlenecek durumu yoktu şu an annem bu senle oyun oynuyor diye diye çocuğa yüklendim o da dayanamadı artık

bazen karsımızdakı ınsandan cıddı adımlar beklıyoruz sende haklısın ama keske cok fazla yuklenmeseydın kac yasındasın kı evlenmek ıstıyorsun

annen de kendi açısından haklı yaklaşmış, anneler ilişkileri iki taraflı görmez de evlatlarının üzülmemesi açısından bakarlar.

bence yeniden ilişkiniz başlasa bile yine aynı sorunlar devam edecektir. ya annene sevgilinin şu anki durumunu anlatacaksın ya da bu ilişkiyi bırakmanın vakti gelmiş.

intiharı düşünme bile. inan insanın karşısına bambaşka şeyler çıkıyo, dibe vurduktan sonra elbet nefes alıyorsun.

Çok zordur.. Çokk için parçalanıorr o duyguu sanki taşş vardır.. Hep bi bğırakk bi görmek sarılmak istersin...

sabret dua et Alhh yardımcınolsunn...............

buna yapıla bilcek yorum yok!!...............................................

Şimdi annenizide, kendinizide suçlamadan sakinleşin Önce..derin deriin nefes alın..Kolay değil elbet..Allah sabrını versin..Büyük sözü dinlemeniz iyi olmuş bence..Mutlaka gördüğü vardır.Zamanla bunada alışırsınız İnşallah..

anneler hep çocukları için en iyisini isterler emin olun seven insanı hiç kimse yıldıramaz bıktıramaz.. eğer seviyorsa o sizi arar konuşmak için..

Ölmek kesinlikle care degil,
sevgilin bir kac gun uzulur, sonra hayatina baskasiyla devam eder sense islemis oldugun gunahla kalirsin.
Kendi caninin katili olursun, omur boyu annenin icini acitacak bir ates dusurursun.
Sakin bunu birdaha aklindan gecir,
Ayrilik zor sey, bunu burda cogumuz biliriz,
sabirli ol, zamanla kendini toparlayacaksin ve cok daha guclu bir kadin/kiz olacaksin.

Bazen bişeyler nasipten öte gidemiyor canım kendini suçlamak yerine böyle bak bence olaya
Eğer olacaksa olur zaten,annen de seni düşündüğün için yapmıştır kabul edelim ki büyüklerin bizden daha çok yaşanmışlıkları var ileriyi daha iyi görüyolar
Olacaksa zaten olur
Sen sabret,dua et

Üzülme canım ya Rabbim bir kapı kapatır diğerini açar
Ona sığın ve dua et
Kabullenmeye çalış diğer türlü kendini mahvedersin
Elinden bişey gelmiyosa zamana bırakmayı dene
Umarım çabuk atlatırsın =(

Boğazımda yumruk gibi birşey var...Nefes dahi alamıyorum..Şu bulunduğum yerin her yerinde onun anısı var..Zaman zaman kokusu geliyor burnuma..Öyle özlüyorum ki...Sadece sarılmak sarılmak istiyorum ona...Sonumu düşünmeden sorgusuzca doyasıya öpmek istiyorum..Ben onsuz ne yapıcam..Bir o anlardı beni..Kızlar hakim olamıyorum kendime..

2 gündür teli kapalı..Sağ mı onu bile bilmiyorum..Zindandayım zindan..

Ayrılığın ilk günleri bunlar canım.Bunlarda geçer üzülme.İntiharı sakın düşünme Allah'ın verdiği canı Allah alır.Kimse için değmez bunu unutma.Hiç bir şey sandığın kadar kolay değil..! Çok seviyorsa o da sensiz duramaz zaten ve unutma en büyük acılar bile 21 gün sürermiş...

cnım şu an sennle aynı durumdayım hemen hemen..bazen dönüp kendime kızıyorum bazen dönüp ona kızıyorumm..biz evlenicektik önümüzdeki yaz ama ayrılma kararı aldık hemde çok fena kavga ederek ayrıldık ,iki gün oldu ayrılalı ve bende çok özlüyorum..kokusu gülüşü gitmiyo gözümden ağlıyorum sürekli herşeyde aklımda ..sana şöyle yap böyle yp demeyi çok isterdim ama kelin ilacı olsa kendi başına sürer hesabı bende bilmiyorum napıcağımı üstelik gurur yaptım,glb oda aynı şekilde ne bir msj ne arama nede bir haberim var ondan ..herşeyim hayallerim yarım kaldı hepsi düğüm şimdi boğazımdaa..neyse seninde içini sıkmayım derdime ortak görünce yazmak istedim ..hakkında hayırlısı budur belkide canımm ..mutlu olmayı nasip eder inş allahm..

ya intiharı ne kadar kolay dile getiriyorsunuz
nolmuşda intihar diyorsun
hayatta nasıl dertliler var biliyor musun
ne olmuş sevdiğinden ayrılmışsın...

kimse bulunmaz hint kumaşı değil.
ya bu erkekleri neden ağlayarak sızlayarak şımartıyosunuz
niye ipleri erkeğin eline veriyosunuz
çok sevmişsin amenna kimse bir şey diyemez ama intihar ne ya, intihar ne alaka arkadaşım...

annen baban seni sevenlerin arkandan kahrolur,
o sevdiğim dediğin de bi kaç gün üzülür, sonra herkes herşeyi unutur normal yaşantısına devam eder.

intihar deyipte kimi cezalandırıyorsun sanki...

hayat bu belki hada hayırlı biri var kısmetinde.
belki ilerde başka biriyle öyle bir şey yaşıycaksınki, şimdiki sevgilinden iyiki ayrılşımışım diyeceksin o zaman...
aleyhine gibi görünen lehine belki...
neden bunları görmüyorsunda düşünmüyorsunda, hemen intihardan bahsediyosun...

lütfen aklınızı kullanın... aşkınızın acısını bile öyle bir onurla yaşayın ki... başınız dik alnınız açık...
zaman bu herşeyi siler...
gidenin yeri dolar...

ya intiharı ne kadar kolay dile getiriyorsunuz
nolmuşda intihar diyorsun
hayatta nasıl dertliler var biliyor musun
ne olmuş sevdiğinden ayrılmışsın...

kimse bulunmaz hint kumaşı değil.
ya bu erkekleri neden ağlayarak sızlayarak şımartıyosunuz
niye ipleri erkeğin eline veriyosunuz
çok sevmişsin amenna kimse bir şey diyemez ama intihar ne ya, intihar ne alaka arkadaşım...

annen baban seni sevenlerin arkandan kahrolur,
o sevdiğim dediğin de bi kaç gün üzülür, sonra herkes herşeyi unutur normal yaşantısına devam eder.

intihar deyipte kimi cezalandırıyorsun sanki...

hayat bu belki hada hayırlı biri var kısmetinde.
belki ilerde başka biriyle öyle bir şey yaşıycaksınki, şimdiki sevgilinden iyiki ayrılşımışım diyeceksin o zaman...
aleyhine gibi görünen lehine belki...
neden bunları görmüyorsunda düşünmüyorsunda, hemen intihardan bahsediyosun...

lütfen aklınızı kullanın... aşkınızın acısını bile öyle bir onurla yaşayın ki... başınız dik alnınız açık...
zaman bu herşeyi siler...
gidenin yeri dolar...

canım benm saol çok haklısın..ben intiharı düşünmüyorum zaten allah korusun ..allahın verdiği canı allah olur öle bi düşüncem yk ..ama zor gerçekten acı bişey bu elbet zamanla geçer ne acılar gelip geçiyo ..hayırlısı böyleymiş demek kalıyo geriye sadece..başım dik çok şükür kendi kendime yaşıyorum acımı ..buhte sende sakın intiharı düşünme inş mutlu olucağımız günlerde gelir.. seni şuan çok iyi anlıyorum ..

canım benm saol çok haklısın..ben intiharı düşünmüyorum zaten allah korusun ..allahın verdiği canı allah olur öle bi düşüncem yk ..ama zor gerçekten acı bişey bu elbet zamanla geçer ne acılar gelip geçiyo ..hayırlısı böyleymiş demek kalıyo geriye sadece..başım dik çok şükür kendi kendime yaşıyorum acımı ..buhte sende sakın intiharı düşünme inş mutlu olucağımız günlerde gelir.. seni şuan çok iyi anlıyorum ..

Bende böyle düşünüyorum artık, elbet, bizimde mutlu olucağımız, gülceğimiz günler gelir.

analdığım kadarıyla sanırım ilk aşk acın ayrılığın ilk günü çok normal bunları yaşaman fevri davranıyorsun intahar etmekte ne demek saçmalamayın acınızı saşayın sabırlı olun yalvarmayın ona gururunuzu ayaklar altına almayın hele ona vazgeçilmez olduğunu hiç belli etmeyin acınızı içinizde yaşayın hep böyle gitmeyecek ya elbette ii olacaksınız dua edin sabırlı olun ewt çok zor ama iş olacağına varır yapacak bi şey yok herşeyin hayırlısı diyin

Bi an kendımı gördüm sende problemın ana kaynağını okuyunca...
Daha bugün annemle tartıstık bu yüzden..Erkek arkadasımla bulusmaya gidicektim, gitmiceksin izin vermıyorum yeter artık oynuyo bu adam senle dedı! Kapıyı çektim cıktım..

Benimkide maddi acıdan cok cok zor günler gecırıyor bılıyorum ki ımkanı olsa anında düğün dernek yapar...Benimle birlikte uyanacağı bi sabahın hayalını nasıl kurduğunu biliyorum çünkü..Gece gündüz calısıyo ek iş yapıyo sırf bıze bı hayat kurabılmek için..

Ama annem olacak ınsan hayatı zehır zından ediyo her günüm ağlamakla , gözyasıyla gecıyo..
Tanıstık daha 2. ayında yüzük takmamızı bekledı bızden ya bı dur bu ne acele dımı iki yabancıyız netıcede bi birbirimizi tanıyalım önce..
15. ayın içindeyız su an birbirimizden emın olsak da elde avucta olmayınca adam senı ne kadar severse sevsın ne yapabılır calıp cırpsın mı yanı evlenıcem dıye...
Ben elımden geldığınce destek olmaya calısıyorum ama annemle olan kavgalar ister istemez yansıyo ona da gizleyemıyorum.. Ama üstüne basa basa da söylüyorum her defasında asla vazgecmıcem ondan diye..

Gercek askı bulmak kolay değil bulmusken kaybetmeye de hiiic niyetım yok ailemden görmediğim desteği gösterir bana hep sağolsun..

Ama sunu da bılmenı ısterım gercekten seni istiyosa nasıbınde varsa o bı gün mutlaka kavusursunuz...Nasipten öte yol yok..
Elinden geleni yaptığını düsündüğün andan itibaren de için rahat olsun çünkü işin bundan sonrası ona kalıyor..

Back
X