intiharın eşiğindeyim inanın bana!!!!!

Merak etmeyin benim bilgim tusa da yeter herseye yeter. Ayrica istedigim yerde calisirim. Buna kimse karisamaz. Ister ülkemde ister yurt disinda .Him niyemi geldim. Ülkemde ki hemsirelere diplomamla hava atiyorum. Özellikle doktor olmak isteyen ama olamayan hemsirelere....

Görseydiniz öyle konuşmazdınız sanırım görebilecek kadar alçakgönüllü göremedim ben de sizi Herkes oturduğu yeri kaldıramıyor maalesef

alçakgönüllü olduğumu söylemedim zaten
benimki doğuştan bir de
ayrıca tanıştığımızı hiç hatırlamıyorum nerden bu senli benli samimiyet acaba?

oldu mu Hala aynı görüşteyim ama

O daha feci Düzeltilmesi imkansız iyi madem böyle devam insan 7sinde neyse 70inde de o olur

konu benim kişiliğim değil bu bir.
kişiliğimden şikayet eden bir insan evladı görmedim herkes de pek sever beni bu iki.
benim kişiliğim sizi zerre ilgilendirmez bu üç.
bana hala senli benli konuşuyorsunuz kanka mıyız? kimin nasıl olduğu belli bu da dört.
evet konu dışına çok çıktı sırf ceza almamak için daha da yazmam bu da beş.

iste canim benim keske okuduklarmizi yapabilsek
olsun hemsireler her seyi yapiyorr

bak iste sizin varmak istediginz nokta burasi maalesef
eeee madem herseyi biliyorsunuzda neden yardimci olumusun diye soruyorsunuz
zaten dort dortluksun ee havanida attin
daha niye gerginsin..
siz bir tanesiniz on numara bes yildizsiniz

Hala derken okuduğunuzu iyi algılasanız iyi edersiniz tarzınız rahatsız etti evet ve uyarmak istedim herkes sizi seviyor demek her şeyi doğru yapıyorsunuz demek değildir asla.. bir iki üç diye sıralayınca da daha ciddi göründüğünüzü mü sanıyorsunuz Neyse ben uyarımı yaptım benden de bu kadar..

yok siz daha iyisiniz bu konuda diplomasini denklik yapmadan gelen doktorlari yetersiz bulan ve para ile diploma almis diyende sizdiniz. Amacim asla hava atmak degil aslinda cok mütavaziyimdir. Ama siz böyle yazinca biraz üstüme alindim. Yurt disinda okuyup denklikte yapmadim.Him yap deseler yapmazmisdim tabiki yapardim. Yurt disinda yabanciyalara hizmet edecegime ülkemin insanina yardimci olmak istedim. Yurt disinda is bulmak daha kolay ,tusa da gerek yok.. Niye yapmadim bir düsünün....

siz benim yazdiklarimi net okumamissiniz ki
ben yurt disinda ani sani duyulmamis
gunumuz yani egitim bilimlerinden uzak uzerine basarak yaziyorum
rontgeni tanimam labarotuvari kullanmam diyen hekimlerle calistim
ve bu insanlar turkiyede hic bir okula girememis
sadece baraji asmis
yillik bin dolarlarla okuyanlardan bahsettim
ama isi dallandirip budaklandirip
yok doktor meraklisi olam hemsirelere suna buna getirdiniz
ayricada kinaye ile yadiginiz mesajdan sonra uslubunuzu degistirende sizsiniz
yaa istediginizi yaparsiniz istedginiz yerdede calsirsiniz
bu gun oyle bir hale geldiki
dis hekimliginden mezun olanlar kuraya birip sinav okmaksizin atanirdi
simdi kpss onalrada sart oldu
hesapsizca ne durumda oldugu belli olamyan yabanci doktorlarla dolacak
alt yapisi bile kurulmayan okullardan mezun veren okullrda prof bile dogru duzgun yok
ayni kpss belasi bakin ogretmen mezunlarini ne hale getirdi...
simdi anlatabildimmi...

Artik öyle doktorlar kaldimi bilmiyorum. Benim bildigim bir kac uzmanligini almis olan doktor bile türkiye de asistan olarak calisiyor.. YÖk bir düzen icinde calisiyor. Adi sani bilinmeyen fakültelerden mezun olanlari denklik sinavina tabi tutuyor. Birde kendi acimdan söyliyeyim. Üniversitem bilinmis bir üniversite beni bile ne kadar ugrastirdilar. O kagitlari topluyacagima denklik sinavini yapsaydimda kurtulsaydim. O kadar yani.. kac defa mezun oldugum üniversiteye gittim geldim. Him baska ülkede direk hastanede ise baslardim.Hemde uzmanligima...
Yabanci doktorlardan bahsetmisken cogu parasiz ve sigortasiz calisiyor. Bunu biliyormuydunuz?

sumuz mesaj kutunu boşaltır mısın

Tek idealim doktor olmaktı olmadı (
Ülkemizin teknik alanındaki en iyi fakültesine girdim ama aklım hep tıpta kaldı. Hatta müh. okuyacağıma, tıp okuyamıyorsam keşke hemşerilik okusaymışım derim.
Ancak son sayfaları okuyunca gerçekten ağzım açık kaldı. Her iki grupta insanlığa yani tıp dalına hizmet ediyor. Ne doktorlar hemşiresiz var, ne de hemşireler doktorsuz.

Bu çekişme gerçekten hastanelere de yansıyorsa vayhalimize

maalesef durum bundan ibaret
haklisiniz dicek baska soz yok

Evet bu cekisme hastane alaninda var sadece ülkemizde de degil. Hemsireler doktorlari yetersiz buluyor. Doktorlar da hemsireleri. Herkes kendi isini yapsa bu sorunlar olmuyacak. Yeni atanan rektörümüz bayandi artik öyle sorunlar yasamis ki ,üniversite hastanesinde bayan doktorlara öncelik taniyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…