Şehir dışına çıksam maddi açıdan asla destek vermeyeceklerdiYatay geçişle başka bir şehirde oku okulunu. Neden aynı şehirde kaldın ki böyle bir ortamdaysan?
her sorunda intihar etseydik ooo şimdiye bdv de kadın üye kalmazdı.ne dertler okudum bunca yıl ne dertler.onları değiştiremeyeceğini kabul edeceksin ve acilen eğitim alıp o evden uzaklaşacaksın.intihar vs düşünceleri en kolayı.Valla konu sahibesi bk gibi ailesi olan herkes intihar etseydi memlekette adam kalmazdı. Aç oku bugün bolca manyak aile konusu var. H Heytttt be misal, hiç güzel olmayan bir aileden geliyor ama kendi kurduğu aile gayet mutlu.
Biraz daha diren güzel mesleğin olacakmış istediin gibi yaşarsın, kendine ev tut bu manyaklardan da kaç. Az biraz daha diren o evdekileri de sallama hayat güzel ölmeyi falan düşünme öperim kıpsss.
En başta ben ederdim sanırım. Yaşanan her acı beni daha da güçlendiriyor. Sende vok güçlü bir kadınsın ceyoher sorunda intihar etseydik ooo şimdiye bdv de kadın üye kalmazdı.ne dertler okudum bunca yıl ne dertler.onları değiştiremeyeceğini kabul edeceksin ve acilen eğitim alıp o evden uzaklaşacaksın.intihar vs düşünceleri en kolayı.
mecbur öyle oluyoruz zamanla hadibea.düşün düşün üzül üzül nereye kadar.psikolojik olarak kendini koruma altına almaktır arsızlık gamsızlık bazen .iyidir iyiiiEn başta ben ederdim sanırım. Yaşanan her acı beni daha da güçlendiriyor. Sende vok güçlü bir kadınsın ceyo. Ailede bana arsız gamsız diyorlar
Aynen valla , özellikle drama üstene drama yapıp acımasyon takılanlara illet oluyorum. Bir gün bir arkadaşı arayacak olsam hem aynı klasik cevap “sürünüyoruz” yahu biraz pozitif olun, yaşamak icin illaki bir sebep var.mecbur öyle oluyoruz zamanla hadibea.düşün düşün üzül üzül nereye kadar.psikolojik olarak kendini koruma altına almaktır arsızlık gamsızlık bazen .iyidir iyiii
Eczacılık okuyorum 1.sınıfım. Evde kendime ait bir odam yok derslerim olduğu zaman sabahtan akşama kadar kütüphanede olurdum. Şu an tatildeyizne okuyorsun ablacım?
Evde ders çalışabileceğin düzgün bir ortamın var mı?
Derslerine aban güzelim. Sıkı sıkı sarıl. Mezun olunca çok güzel bir hayatın olacak.
Altın bileziğin var gerçekten. Sakın okulunu bırakma tamam mı?
Diş hekimliği ilk sınıfım bu sene
Bir önceki konunda diş hekimliği demiştin, nickin tanıdık gelince baktım da bir…Eczacılık okuyorum 1.sınıfım. Evde kendime ait bir odam yok derslerim olduğu zaman sabahtan akşama kadar kütüphanede olurdum. Şu an tatildeyiz
Lütfen ole bısey yapma.Intehar cok sacma .Bak 31 yasındayım boşandım bende bazen laflar sozler duyuyorum .Ama dıorum kı sekerlerı var kolestrollerınvar gececek .Ayrıca senın gıbı ıyı bır bolumde okunadım .Ben yerınde olsam ders calısırım .Ilk yıldan atanıp hayatımı yasarım .Gevıs surecı gıbı dusunO kadar bunaldım ki gücüm kalmadı hiçbir şeye. Aile içinde büyük problemlerim var. Babam sürekli hakaret ediyor aşağılıyor beni ve daha fazlası. Annemle de aram hiç iyi değil. Ablamlar var, onlar da beni sevmiyorlar. Çünkü ben söylenenlere karşı kendimi savunuyorum ve kendi hayatıma odaklanmamı bencillik saydıkları için dışlanıyorum. Kendimi çok değersiz hissediyorum bu evde kalabalık bir aileyiz ama ben o kadar yalnızım ki. Daha 19 yaşındayım çok iyi bir bölümde okuyorum ama geleceğe karşı hiç umudum yok. Hayal kurmayı bıraktım ben bu evde. Ne çocukluğumu yaşayabildim ne gençliğimi yaşayabiliyorum. İçimi dökmek istedim çok doluyum
neden 2 farklı meslek yazmış ki?şaşırdım şimdiBir önceki konunda diş hekimliği demiştin, nickin tanıdık gelince baktım da bir…
Bize anlatmadığın şeyler mi var ablacım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?