İntiharın eşiğindeyim kimse bilmiyor

Belki de hayata yanlış bir noktadan bakıyorsundur. Eviniz kalabalık ve sen de her genç gibi bireysel bir alan istiyorsun. Anladığım kadarıyla sorun bu. Sen bireysel bir alan istedikçe onlar da seni bencillikle suçluyorlar. Bunlar her ailede olan şeyler. Normal demiyorum, olması gereken bu demiyorum. Ama bu tarz problemler kalabalık ailelerde sık rastlanıyor malesef. İyi bir bölümde okuyormuşsun. Biraz sık dişini, okulun bitince kendi ayakların üzerinde durur, kendine ait bir alan oluşturursun zaten.

YouTube’dan şükür enerjisi videoları izleyin , şükür edince şükür edeceğin şeyler artıyor şikayet edince şikayet edeceğin şeyler çıkıyor
Hangi şükür videosu bu durumdan cikaracak kizi? Bir bitin artik ya.

cok uzuldum senin icin, lutfen kendinden vazgecme, okulunu bitir ve mesleğini eline al. Ancak oyle kurtulacaksin

Eczacılık okuyorum 1.sınıfım. Evde kendime ait bir odam yok derslerim olduğu zaman sabahtan akşama kadar kütüphanede olurdum. Şu an tatildeyiz
diğer konuda diş hekimliği 1. sınıfım yazmışsınız.profilinizde 2000 doğumluyum yazmışsınız 22 olacaksınız yani?geç mi kazandınız okulu nasıl oluyor?bugün neden eczacılık okuyorum dediniz açıklar mısınız?

Samalama ya ne intiharı?
Genceciksin daha.
Güzel güzel okulu oku,kendini geliştirmeye bak.
Bir an önce al mesleğini eline,kur hayatını.
Elinde kendine yeni bir hayat kurma imkanın varken ne demek intihar etmek?

Ö
Öncelikle paylaştığım hiçbir konu sahte değil keşke öyle olsa. Doğum tarihim, ismim zaten gerçek değil çünkü anonim kalmak istiyorum eğer ailemden biri görürse diye. Bölüm konusuna gelince ikisinden birisi doğru ama hangisi olduğunu söylemeyeceğim. Artı olarak 19 yaşında 1.sınıf öğrencisiyim

okul üniversite hastanesine bağlıdır.orada psikiyatr psikolog vardır.onlara bir gitseniz anlatsanız sorunlarınızı.

Belli olmak istemiyorsan ayni yalandan devam edebilirdin. Her konunda baska bir yalana gerek yok, bir tane sec ve soyle madem. Olmadi..

Çok içtenlikle gelip yazmıştım konuna ama şu anda acayip enayi gibi hissettirdin bana kendimi.
Verdiğin cevap ne alaka yani? Çocuk mu kandırıyosun?
Anonim kalmak isteyen insan bir öyle bir böyle mi konuşur?
Her yere aynı cevabı yazarsın biter.
Ailenden biri konunu görünce anlamayacak mı sanki?

Kızımı 3 gün Hastanede yatırdılar gelen gidenleri hastalık çaresiz derdi var ama dermanı olmayan insanları görünce Kendime dedim ki herşey boş önemli olan sağlık... Sağlıklı isen Okulunu bitirdikten sonra kendi ayaklarının üzerinde durup kötü aile şartlarından kurtulabilirsin...
İntihar ederde ölmez engelli kalırsan ne demek istediğimi ozaman anlarsın.
Not : Hadi bea H Heytttt be sizi seviyorum kızlar

Eczacılık okuyorum 1.sınıfım. Evde kendime ait bir odam yok derslerim olduğu zaman sabahtan akşama kadar kütüphanede olurdum. Şu an tatildeyiz

Bölümün hangisi doğru konu doğru mu bilemiyorum ama tatildeysen calismayi seviyorsan staj yapabilirsin kafan dagilir ya da tatildeymissin kendine hedefler belirle onlari yapmaya calis yaptikca motivasyonun artar. Kitap oku biraz daha hayata, sosyolojiye dair baska insanlarin hayatini anlamaya calis. Dine yönel zaten bunu yaparsan çoğu sorunun hal olur. Dua et. Ailene dua et araniz iyi olmasi icin.

Ben öleyim o zaman direk İnan çevremizde neler yaşanıyor ama herkes belli etmiyor tabi sevilmiyoruz diye intihar etsek ohooo. Haklısın tabi ki o ayrı insan sevilmekte ister ama yine de sana senden başka kimse daha çok değer veremez. Beni dayım sırf babam cinayet işledi diye yetimhaneye vermiş bunu istemiyorum diye annem geri alınca da hem kadını dövmüş hem de beni hep dışladı nefret ediyordu adeta moralimi bozmak için öz babamdan bahsederdi. Diğer dayım da hep salak aptal tarzında konuşurdu ben de özgüvensiz yetiştim tabi korkak büyüdüm ama böyle büyümek istemediğimi kendimi ifade etmek istediğimi bildiğim için bu şehirde değil kendimi daha iyi eğitebileceğim güçlü durabileceğim yerde okumak istedim antalya da okumak bana gerçekten çok iyi geldi geri döndüğümde hepsini ezdim geçtim şimdi benimle konuşurlarken iki kez düşünüyorlar kendini hiç kimseye ezdirme anne babanda olsa bu yaşta evden git diyemem tabi hakkını savun ve elinden geldiğince bölümümde iyi diyorsun kariyerin için uğraş ve git çünkü mutlu olamadığın gibi depresyondan çıkamazsın. Ben de hala üvey babamdan çok çekiyorum maalesef ama kendisini evden kovmuşluğum bile var haa değişiyor mu? hayır kimse huyundan vazgeçmez o yüzden mecbur değilsin sırf ailen diye katlanmaya fakat yaşın küçük olduğu için geri dönüşü olmayan o stresle yanlış kararlar vermeni istemem herkes ailesiyle iyi anlaşamıyor ki anlaşanlara özeniyorum o ayrı :)

sen çok degerli vcok guzel okuyormussun
bıraz daha sabret az iletısım kur ve kendi ayaklarının ustunde dur
hepsınden kurtul e özelsin

Yaşadıklarınız ve psikolojiniz pek normal gelmedi
Bence bir devlet hastanesine psikiyatri bölümüne başvurun.

evet ucretsız bir doktra gıdebılırsın
gıtmk ayıp degıl arkadasıma katılıyorum
hepsı seın ıyılıgın ıcın
ıcındekı guzellıkler ölmesin

Okulunuzu bitirip mesleğinizi elinize alın sonrada çıkın o evden. İntihar etmek bu işin kolayı. Oysa şimdi çalışır çabalarsanız ilerde dönüp baktığınızda “Vay be ben neler atlatmışım, nelere rağmen dimdik ayakta kalmışım.” diye kendinizle gurur duyacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…