- 13 Ekim 2016
- 3.913
- 7.024
- 158
Hangi şükür videosu bu durumdan cikaracak kizi? Bir bitin artik ya.YouTube’dan şükür enerjisi videoları izleyin , şükür edince şükür edeceğin şeyler artıyor şikayet edince şikayet edeceğin şeyler çıkıyor
diğer konuda diş hekimliği 1. sınıfım yazmışsınız.profilinizde 2000 doğumluyum yazmışsınız 22 olacaksınız yani?geç mi kazandınız okulu nasıl oluyor?bugün neden eczacılık okuyorum dediniz açıklar mısınız?Eczacılık okuyorum 1.sınıfım. Evde kendime ait bir odam yok derslerim olduğu zaman sabahtan akşama kadar kütüphanede olurdum. Şu an tatildeyiz
umarım öyledir.bu psikolojide bir genç olmaması daha iyi.kimse hayatına kıymayı düşünmesin kolaycaeski konusunu okuyor, cevaplarını hatirlamak icin sanirim... Umarim sahtedir her iki konu da...
Öncelikle paylaştığım hiçbir konu sahte değil keşke öyle olsa. Doğum tarihim, ismim zaten gerçek değil çünkü anonim kalmak istiyorum eğer ailemden biri görürse diye. Bölüm konusuna gelince ikisinden birisi doğru ama hangisi olduğunu söylemeyeceğim. Artı olarak 19 yaşında 1.sınıf öğrencisiyimdiğer konuda diş hekimliği 1. sınıfım yazmışsınız.profilinizde 2000 doğumluyum yazmışsınız 22 olacaksınız yani?geç mi kazandınız okulu nasıl oluyor?bugün neden eczacılık okuyorum dediniz açıklar mısınız?
okul üniversite hastanesine bağlıdır.orada psikiyatr psikolog vardır.onlara bir gitseniz anlatsanız sorunlarınızı.Ö
Öncelikle paylaştığım hiçbir konu sahte değil keşke öyle olsa. Doğum tarihim, ismim zaten gerçek değil çünkü anonim kalmak istiyorum eğer ailemden biri görürse diye. Bölüm konusuna gelince ikisinden birisi doğru ama hangisi olduğunu söylemeyeceğim. Artı olarak 19 yaşında 1.sınıf öğrencisiyim
Belli olmak istemiyorsan ayni yalandan devam edebilirdin. Her konunda baska bir yalana gerek yok, bir tane sec ve soyle madem. Olmadi..Ö
Öncelikle paylaştığım hiçbir konu sahte değil keşke öyle olsa. Doğum tarihim, ismim zaten gerçek değil çünkü anonim kalmak istiyorum eğer ailemden biri görürse diye. Bölüm konusuna gelince ikisinden birisi doğru ama hangisi olduğunu söylemeyeceğim. Artı olarak 19 yaşında 1.sınıf öğrencisiyim
Çok içtenlikle gelip yazmıştım konuna ama şu anda acayip enayi gibi hissettirdin bana kendimi.Ö
Eczacılık okuyorum 1.sınıfım. Evde kendime ait bir odam yok derslerim olduğu zaman sabahtan akşama kadar kütüphanede olurdum. Şu an tatildeyiz
Ben öleyim o zaman direkO kadar bunaldım ki gücüm kalmadı hiçbir şeye. Aile içinde büyük problemlerim var. Babam sürekli hakaret ediyor aşağılıyor beni ve daha fazlası. Annemle de aram hiç iyi değil. Ablamlar var, onlar da beni sevmiyorlar. Çünkü ben söylenenlere karşı kendimi savunuyorum ve kendi hayatıma odaklanmamı bencillik saydıkları için dışlanıyorum. Kendimi çok değersiz hissediyorum bu evde kalabalık bir aileyiz ama ben o kadar yalnızım ki. Daha 19 yaşındayım çok iyi bir bölümde okuyorum ama geleceğe karşı hiç umudum yok. Hayal kurmayı bıraktım ben bu evde. Ne çocukluğumu yaşayabildim ne gençliğimi yaşayabiliyorum. İçimi dökmek istedim çok doluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?