Öncelikle ailem okumuş insanlar ikisi de üni. mezunu öğretmen.maddi durumumuz da iyi çok sükür.Ama eminim okumamış insanlar olsalar fakir olsak daha mutlu olurdum. Maddi konuda bir eksigim olmadı ama bana verdikleri tek şey bu para.Benim ne zaman kötü zamanım olsa zora düşsem onlar hicbir zaman destek olmadı yanımda olmadılar.Burada bazı anılarımı paylasmak istoyorum belki rahatlarım.
Özellikle babam ortaokuldayken bir keresinde benimle alay ediyorlar diye ağlayıp babama sarılmak istemiştim,kollarımı indirdi sinirli sinirli bi dövmediği kaldı.
8.sınıftayken okul başkanlıgına aday oldum kazanacağım kesindi babam zorla adaylığımı çektirdi.Ben kime sormuşum da aday olmuşum.
Annem her tenefüs gelip etegimin boyunu kontrol ederdi.(Kendisi kapalı değil,eteğim dizimin iki karıs altındaydı)Kardeşim,okulda eteğimi kivirdigimi söyleyince beni dövmüştü.Baska bir defasinda ise kız arkadaşımın dükkanlarına gittim diye beni terlikle dövdü.Kardesimin hatalarından dolayı ona hiçbir şey demezken beni dövdü.
Bir keresinde arkadaşımla küstüm diye evet sadece küstüm diye yüzümü morartmıstı okula gidip özür dileyeceksin barısacaksın demişti.Facebokum var diye beni öldüresiye dövmüştü.Neredeyse üzerimde sandalye kıracaktı.
Gene babam gene ortaokuldayım benden bir üst dönem bir çocuk var sakasına saçımı çekti bende ona sakasina vurdum babam bunu gördü beni müdür odasina cekip kapiyi kilitleyip öldüresoye dövdü.Odadan çıktığımda yüzüm ve vücudum mosmordu insanlar arkamdan babası onu dövdü diye konuşuyordu
Abim babama kızın internette tanımadığı kişilerle küfürlü konusuyor dedi diye daha olayın aslını öğrenmeden beni yatagimdan kaldırıp dövüp evden kovmuştu.Ben hayatimda küfür etmemis insanim halbuki.
Liseyi disarida kazaninca dünyanın en mutlu insan olmuştum.Fakat hayatımın en kötü senelerini yaşadım.herkes benimle dalga gecti arkamdan iftira attılar.Ben hicbirine karşılık vermediğim icin beni cok özgüvenli,kendini begenmis sandılar.Halbuki icten içe ezik olduğum için ailemin kulağına gider diye cevap vermezdim.Özellikle hocalar çok mobing uygulardı bana.Hele bir tanesi herkesin icinde beni aşagılardı.Okulda bu kadar yalnızlık çekince benden yaşca büyük dışarıdan bir kaç kisiyle sevgili oldum.Bir tanesi ayrilinca beni sirekli aileme anlatmakla tehdit etti seni öldürirüm dedi.Digeriyle 2 sene ciktik.Bu süre boyunca defalarca beni dövdü,aldattı,hakaret etti,aşağıladı ama bana sahip çıkıyor diye ayrılmadım baska kimsem yoktu çünkü.Herkes sömestır da ailesinin yanına gitmeye can atardı.ben yurtta bir gün daha kalabilmenin hesabini yapardım