intiharın eşiğindeyim..

genelde bitmesi gerektiğini söylüyorsunuz ama ben bunu neden kendime anlatamıyorum. çok zoruma gidiyor yaşadıklarım.:5:

zoruna gittiği için ayrılacaksın ya zaten. gururun iiçin ayrılacaksın ya da burnunu öyle ir sürttüreceksin ki burunsuz kalsın. sen istediğin kadar konuş evde onun beynine domestos döküp yıkıyorlar.
ne yapcaksın mutlu olmak kocan tarafıdan adam yerine konmak için kaynananın ölmesini mi bekleyceksin. dikkat et o seni gömmesin.

Ne olursa olsun, intihar etmeye degmez. Bazen icinden cikamazsin, cikamayacaksin sanirsin ve dunya cok anlamsiz ve bos gorunur. Sana intihar dusuncelerin varsa psikolojik destek ve kocandan bir sure ayri yasamayi oneriyorum. Bosanmak zorunda degilsin. Belli bir sure ayri yasamak belki ikinize de iyi gelir.

genelde bitmesi gerektiğini söylüyorsunuz ama ben bunu neden kendime anlatamıyorum. çok zoruma gidiyor yaşadıklarım.:5:

henüz çok taze herşey
kısa vadede acı çekeceksin, bu kaçınılmaz
boşananlar da oynaya oynaya boşanmıyor ki
herkes çekiyor acı
şimdi ötelersen, ileride yaşanacak
ama yaşanacak
evliliğine, karısına, çocuğuna sahip çıkacak bir adam değil kocan
bugün olmazsa başka zaman yine bu raddeye gelir evliliğiniz

bende arada çok büyük bir sorun olmadan tabii eski eşimin cinsel sorunu dışında ailesi yüzünden ayrıldık.ve ayrılırken onu üzmediğim için çok pişmanım.eğer eşin adam gibi adam değilse seni bu konuda hep yalnız bırakacaksa desen bile hep sen üzüleceksin.boşanırken lütfen o adamdan al alabildiğini.tabiri caizse bitini bile verme

İyi bayramlar arkadaşlar,
Önerilerinize ihtiyacım var, sağlıklı düşünemiyorum. herşeyi olabildiğince kısa ve öz bir şekilde anlatmaya çalışacam. okuyup yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Bayramdan bir hafta kadar önce eşimin ailesine gittik. Kaynanam sürekli beni yalnızlaştırmaya çalıştı.eşime hadi beraber maça gidelim dediğinde eşim hande var bebek var siz gidin ben nasıl geleyim onları yalnız mı bırakayım demesine rağmen boşver bişey olmaz dedi.neyse eşim maça gitmedi.bu sefer köye gidelim demeler başladı. Arefeden bir gün önce eşimle dışarı çıktığımızda arefe günü köye dedesinin mezarına gideceklerini söyledi.Ben bebekle ne yapacam dedim.Bebek durur diyorsan sen de gel yoksa evde otur dedi.tepem attı kavga edip eve döndük.Yine odada bi başıma beni yalnız bırakıp oğlunu mutfağa çekip oturmalar falan dayanmadım.eşime evimize gitmek istediğimi tahammül edemediğimi söyledim.o da olmaz dedi. O kadar bunaldım ki kardeşimi arayıp gel al beni dedim.o da eşimle konuşmuş eşim öyle şey olmaz bayramdan sonra gidecez evimize zaten demiş.neyse ben de beklemeye karar verdim. Arefe günü annesiyle evde yalnızken annesi birdenbire (bebeğe kışın o bakacaktı) sen benim gelmemi istemiyor musun dedi hayır anne ne alakası var dedim.yine aranız bozuk, siz birbirinizi tanımadan evlendiniz, ben baştan beri istemedim seni ,yılbaşında geldiğimde evi terkettin niye geldin ben halbuki o kadar bekledim, ayrıl oğlumdan çocuk da sen de onun umrunda değilsin bırak hayatını yaşasın 3 senede çöktü benim oğlum nasıl dalyan gibi delikanlıydı dedi.ben kucağımda bebekle ne diyeceğimi şaşırdım. saçmaladım bişeyler ne alakası var falan, ayrılmayı düşündük zamanında olmadı, ben hala düşünüyorum diyebildim. O sırada eve eşim ve babası geldi. annesi hemen odadan fırladı eşimi bi odaya sokmuş birşeyler fısıldarken buldum.dedim ki eşime beni götür dedim neden götürmedin bak neler oluyor dememe kalmadı. hande oğlumdan ayrılacakmış diye evde bağırmaya başladı. Eşime annesinin söylediklerini söyledim kadın inkar etti. eşim toplan gidiyoruz dedi. Ben toplanırken annesi bi yandan babası bi yandan bir sürü laf ettiler,küfür de duydum arada defol git dediklerini de. En son çıkarken baban herşeyini anlatmıştı zamanında ben oğluma söz geçiremedim dedi.ben bu arada babamla konuşmuyorum. zamanında beni ayırmaya çalışmıştı.

Arefe gecesi eve geldik eşim boşanacam senden diyor. olayları konuştuk hala ailesini haklı görüyor.bekarken anneci olmayan adam şimdi onlar beni istemediğ için ayrılmak istiyor.ilk günden beri annesinin beni istemediğini söyledi.Hala annesi babası arıyor canımlı cicimli konuşuyorlar. Deli olacam. Söylemediğim bir sürü şey söylemişler eşime. ayrı odalarda oturuyoruz.dışarda şimdi o eminim yine onlarla konuşacak.İntihar edecek noktadayım.ne olur fikir verin.onlar yüzünden bitsin istemiyorum.

Çok üzüldüm durumuna Allah yardımcın olsun..
Anladığım kadarıyla boşanmamanız için sebep yok. En mantıklısı bitirmektir. Madem eşin sana inanan güvenen biri değil sen neden irdeliyorsun ki eğer yok illede sürdürmek istiyorsan hep kendinden ödün verirsin hep kendini bitirirsin bu insanlar madem seni istemiyor durma bitir çünkü sen devam ettikçe hem çok yıpranacaksın hemde daha kötü şeyler olacak eğer boşanmazsanda sürekli tedbirli ol mesela onların konuşmalarında telefonun ses kaydını aç delil topla evliliğini kurtarmak adına sürekli delil topla eşine ailesini sevdiğini onlara gitmek istediğini söyle onlarla sürekli iyi geçin amacında delil toplamak olsun

o cümleyi ben yazmıştım yeni bir anne olarak size neden garip geldi anlamadım.şöyle düşündüm,kayınvalide torununuda istemiyor bebkte sende kalsın diyor ama yeni bir baba evladından vazgeçemez onun büyümesini her anını görmek ister die düşündüm yani benim eşim öyle kızına aşık.ee hande hanımda boşanmak istemiyor benden boşanırsan bu anları yaşayamazsın diyerek koz olarak kullan dedim.çocukta varsa boşanmak kolay değilki elden gelen herşey yapılmalı işe yaramazsa boşanma düşünülmelidir.

tebrik ederim öncelikle, Allah evladınızı bağışlasın size

iyi niyetle yazdığınızı biliyorum elbette
ama yine de koz olarak kullanma tabiri bana hoş gelmedi
bahse konu olan bir bebek, birey, evlat, ne bileyim belki sahip olmadığım için çok özel geliyor bana

ben de bir evliliğin bitmesini istemem kişisel olarak
hele de çocuk varsa
ama konu sahibinin kocası sürekli boşanmak istiyor
kafasına koymuş
ayrıca sorunlu bir evlilik ortada
konu sahibinin durumu açısından söylüyorum söylediklerimi
yoksa kim üzülmez ki bir yuvanın yıkılışına?

Son düzenleme:
eşim 2 saattir dışarda.yine onlarla konuşyor biliyorum. yarını merakla bekliyorum. bu gece uyuyamam herhalde. avukata gidecek mi ne yapacak sabısızlıkla bekliyorum.

gücüm tükeniyor yavaş yavaş.genelde çoğunuz bırak bitsin diyorsunuz.ama ben o kadın istediği için, onun istediği zamanda bitsin istemiyorum.bir süre sonra yine bitsin ama şimdi değil.

yazdıklarınızı tekrar tekrar defalarca okuyorum.kendime söz geçiremiyorum.gurursuz, onursuz bi durumdayım belki ama Allah beni kahretsi ki bırak gitsin diyemiyorum.yarını bekliyorum.

eşim 2 saattir dışarda.yine onlarla konuşyor biliyorum. yarını merakla bekliyorum. bu gece uyuyamam herhalde. avukata gidecek mi ne yapacak sabısızlıkla bekliyorum.

gücüm tükeniyor yavaş yavaş.genelde çoğunuz bırak bitsin diyorsunuz.ama ben o kadın istediği için, onun istediği zamanda bitsin istemiyorum.bir süre sonra yine bitsin ama şimdi değil.

yazdıklarınızı tekrar tekrar defalarca okuyorum.kendime söz geçiremiyorum.gurursuz, onursuz bi durumdayım belki ama Allah beni kahretsi ki bırak gitsin diyemiyorum.yarını bekliyorum.

ben seni anlıyorum, aranızdaki savaş gibi bişey olmuş artık ve sen onların zafer çığlıkları atmasını istemiyorsun, o kadar insani bir duygu ki, kesinlikle gurursuzluk onursuzluk olduğunu düşünmüyorum

ben seni anlıyorum, aranızdaki savaş gibi bişey olmuş artık ve sen onların zafer çığlıkları atmasını istemiyorsun, o kadar insani bir duygu ki, kesinlikle gurursuzluk onursuzluk olduğunu düşünmüyorum

çok doğru söylüyorsun. yarın o kadın istediği için bitmesin. 1 ay sonra eşim bana gözünün üstünde kaşın var artık seni istemiyorum desin. tek kelime etmeden çıkar giderim bu evden.

ama o kadının evde yalnızken gelip bana laf söyleyerek olayı başlatması ve amacına ulaşması beni acayip derecede sarsıyor.dışardan birinin lafıyla değil de eşim hiç sebep yokken bitsin dese razıydım. ama bunu kaldıramıyorum..

eşin bebeğini bırakınca düzeninin bozunca daha mı iyi olacak??ya kayınvaliden nasıl bir vicdandır bu allahım??benim kayınvalidemde beni istememiş aynı memleketli değiliz diye.hiçbir şeye karışmam kendin yap o kızı alırsan demiş eşimde evlencem diye evi terketmiş kredi falan evlendik..bi dünya sorun yaşadık ve ben eşime ailesiyle görüşmek istemediğimi evliliğimizi harcadıklarını söyledim ama bu kararımı oğlum ölünce almıştım.2 yıl görüşmedik ben görüşmeyincede eşimde görüşmedi çünkü herşeyi görüyordu.eğer ayrılalım deseydi inanki kabul ederdim öyle böyle çekmedim yani..bebeğim oldu doğumuma bile gelmedi..hep rabbime sığınıp ona havale ettim şimdi eltim varya kök söktürüyormuş.nasıl yana yakıla geldiler..şimdi asli gelin oldum düşün artık..ama tek şansım eşimdi ailesine ben imde ailem var karım bebeğim onları bırakamam görüşmemek en iyisi diyebildi..allaha havale et...mevlam onlara gereken cezayı verecek.

Son düzenleme:
çok doğru söylüyorsun. yarın o kadın istediği için bitmesin. 1 ay sonra eşim bana gözünün üstünde kaşın var artık seni istemiyorum desin. tek kelime etmeden çıkar giderim bu evden.

ama o kadının evde yalnızken gelip bana laf söyleyerek olayı başlatması ve amacına ulaşması beni acayip derecede sarsıyor.dışardan birinin lafıyla değil de eşim hiç sebep yokken bitsin dese razıydım. ama bunu kaldıramıyorum..

yanlız bu çok zor bi mücadele belkide bi doktora gitmelisin bu süreçte, bebeğinin olması beni korkuttu açıkcası, onun için gitmelisin, belki basit bi sakinleştirici falan verir
bence sen biraz mağdur görün, sessşzliğini koru belki vazgeçer
bu arada kanunu hukuku araştır, nasıl en fazla tazminat ve nafaka alabilirsin, hangi durumlarda alabilirsin bunları araştır, onlar sürekli ne konuşuyorlar sanıyorsun belkide bunları konuşuyorlar, nasıl 5 kuruş ödemeden bu evliliği bitiririz diye
sanki 5 kuruş istemem deyip gurur yapma, yarın bi gün o çocuk o gururu yiyip o gururla okumıcak çünkü
sorgusuz sualsiz yaptıkları yanlarına kar kalmasın
eğer eşin sana iyi davranmaya başlarsa sende karşılık ver, ama güvenme derim, o kadar entirikacılar ki, onun altından da bi bit yeniği çıkabilir çünkü
napıcaksın arkadaşım, onlar öyleyse sen de biraz öyle ol, entirikacıya değil entrikacı olduranlara bakçaksın
bu evliliği bu şekilde maksimal faydayla bitirmeye bak planlı programlı, çünkü bu zaten ömürlük bi evlilik olmayacak, ömrünü çürüttüğüne değmez

Son düzenleme:
yanlız bu çok zor bi mücadele belkide bi doktora gitmelisin bu süreçte, bebeğinin olması beni korkuttu açıkcası, onun için gitmelisin, belki basit bi sakinleştirici falan verir
bence sen biraz mağdur görün, sessşzliğini koru belki vazgeçer
bu arada kanunu hukuku araştır, nasıl en fazla tazminat ve nafaka alabilirsin, hangi durumlarda alabilirsin bunları araştır, onlar sürekli ne konuşuyorlar sanıyorsun belkide bunları konuşuyorlar, nasıl 5 kuruş ödemeden bu evliliği bitiririz diye
sanki 5 kuruş istemem deyip gurur yapma, yarın bi gün o çocuk o gururu yiyip o gururla okumıcak çünkü
sorgusuz sualsiz yaptıkları yanlarına kar kalmasın
eğer eşin sana iyi davranmaya başlarsa sende karşılık ver, ama güvenme derim, o kadar entirikacılar ki, onun altından da bi bit yeniği çıkabilir çünkü
napıcaksın arkadaşım, onlar öyleyse sen de biraz öyle ol, entirikacıya değil entrikacı olduranlara bakçaksın
bu evliliği bu şekilde maksimal faydayla bitirmeye bak planlı programlı, çünkü bu zaten ömürlük bi evlilik olmayacak, ömrünü çürüttüğüne değmez

çok haklsın.şimdi bitmesin ama yine bitsin. başka birşey sebep olsun. belki bazılarınıza saçma geliyor, belki hırs diyeceksiniz belki gerçekten de öyle.ama ne yapayım başka türlü düşünemiyorum. Belki bunları unutmayıp 1 sene sonra ben bitirecem sen anneni tercih etmiştin diye belki de başka sebepten o.ama bu kadın ben istedim 3 sene sonunda başardım oh bee demesin.

Hande;
Çok degil 1-2 ay önce de sen istiyordun boşanmayı...

Aslında sen de farkındasın bu evlilik sürmeyecek, böyle devam etmeyecek ama
sırf kayınvalidenin yüzünden boşanmış olmamak için şu an istemiyorsun.
Onlara ödül vermiş gibi olacak diye hissediyorsun.

Fakat gerçek sebebi görmüyorsun!
Eşin!
Minicik evladını (sanırım 2,5-3 aylık oldu belki de daha küçük bebegin)
düşünmeyen adam sizi bir kalemde siliyor!
Sorun kayınvaliden veya bir başkası degil.
Bu evliliği bitirecek olan eşin!

Ama sen kayınvaliden yüzünden oldugunu düşünüp
aslında senin de boşanmak her daim aklında oldugu halde,
şu an eşini vazgeçirmeye çalışıyorsun.
Ve çok yanlış yapıyorsun...

Son düzenleme:
şu hayır mübarek bayram gübü,rabbim bu yuva yıkıcıları bildiği gibi yapsın inşallah. nasıl bir ah alacaklarının farkında değiller. bir çocuğun hayatıyla oynuyorlar. onlar yüzünden ortada büyük bir problem yokkken herşey büyük bir orun olup bitiveriyor. allah ısslah etsin eşini de k.v.leri de. sen de bebek var gitmem gelmem falan deme. erkekler hoşlanmıyor bunlardan. valla bak bu bayram kaynım tatil planı yapmış bize, 9 saatlik yok, 20 aylık huysuz kızımla gideceğiz ve tatil süresi 3 gün otelde kalacaktık:( eşime ağzımı açıp da gitmeyelim diyemedim. neden??? çğünkü hep ben kötü oluyorum ağzımı açınca. sadece şunu söyledim, çocuk hasta olabilir(ki evde olduğumuz halde tam 2 haftadır çok hastaydı, bugün iyiydi sadece) ve günlük tatilde 3 gün otel 9 saat yol yorar ama sen bilirsin hayatım, gideriz... dedim veeee gitmedik. ama nooooldu!!! 3 gündür suratsız bi adamla aynı evde bayram geçiriyorum... hepsi bu. eğer gitmem vs desem ya da surat yapsaydım ya giderdik ya da çokkkk kötü kavgalar olmuştu. ben gayet mutluyum, o yansın derdine:)))

mrb canım
şu aşamada eşine ne söylesen nafile.ister dil dök af dile ister araya adam koy yada çocuğunu koz olarak kullan
sen herşeyin nekdar farkındaysan eşinde herşeyin farkında
yeni bir bebeği olduğunun,bu evliliğin biterse kendi ailesi yüzünden biteceğinin,küçük yerde yaşıyorsanız her ikinizede sorular sorulacağını herşeyi ama herşeyi biliyor ve herşeyi göze alarak tercihini yapmış görünüyor
senin yapacağın tek şey sakin ol sakın panik yapma..şuan attığın yanlış bir adım herşeyi daha karmaşıklaştrır
bunların hepsini daha 8 ay önce yaşadığım tecrübelerden biliyorum..üstüne gitme, yalvarma,özür dileme ,araya adam koyma...sakin ol
biliyorum evliliğim,kocam ellerimden kayıp giderken ben nasıl sakin oluyum diyorsun ama yap lütfen bir şekilde kazanan sen olacaksın
ilerisi içinde aile bu,kocanda bu olunca bir yerde kopacak ama şimdi kendini hazır hissetmiyorsan biterse kaldıramam diyorsan bırak açsın davayı sen nezaman gerçekleri farkedersen kendini hazır hissedersen ozaman anlaşıp bitir
sonuçta karşı tafar istemesse hakim davayı uzatır

gözyaşları içinde boğuluyorum. tek tek alıntılayamadım ama hepiniz haklısınız.

eşim geldi.düşündün mü hiç söylediklerimi dedim.bu kadar uzun süre dışarda ne yapmış olabilirm tabiki düşündüm dedi.ben söylediklerini yürekten inanarak söylediğini düşünmüyorum dedi.gerçekten öyle dedim.ben çok acı çekiyorum acımdan ölecem dedim.ölsen de inanmam dedi.peki dedim çıktım yanından..

artık değersiz,onursuz,gurursuz bir kadın bir hiçim onun gözünde.

Ben eşinizin kaynananız yüzünden ayrılmak istediğini düşünmüyorum, 222 no'lu bir yeri aramış demişsiniz.. Belki başka şeyler olabilir.. İnşallah değildir ama kaynananızla aranızdakini koz olarak kullanıp aslında başka bir sebepten ayrılmak istiyor olabilir. İyi düşünün ve araştırın.. Allah sizin ve evladınızın yardımcısı olsun.. İnşallah her şeyin hayırlısı olur...

gözyaşları içinde boğuluyorum. tek tek alıntılayamadım ama hepiniz haklısınız.

eşim geldi.düşündün mü hiç söylediklerimi dedim.bu kadar uzun süre dışarda ne yapmış olabilirm tabiki düşündüm dedi.ben söylediklerini yürekten inanarak söylediğini düşünmüyorum dedi.gerçekten öyle dedim.ben çok acı çekiyorum acımdan ölecem dedim.ölsen de inanmam dedi.peki dedim çıktım yanından..

artık değersiz,onursuz,gurursuz bir kadın bir hiçim onun gözünde.

bırak ne hali varsa görsün salak, ama sakın evini terk etme, sonra mahkemede evini terk etti der seni suçlu gösterirler
bence çabalama ya, gerçekten koyver gitsin, cehendeme kadar yolu var, herşey olacağına varır, zaman ne gösterecek bakalım, mücadele etme bence
gözyaşlarına yazık

çok haklsın.şimdi bitmesin ama yine bitsin. başka birşey sebep olsun. belki bazılarınıza saçma geliyor, belki hırs diyeceksiniz belki gerçekten de öyle.ama ne yapayım başka türlü düşünemiyorum. Belki bunları unutmayıp 1 sene sonra ben bitirecem sen anneni tercih etmiştin diye belki de başka sebepten o.ama bu kadın ben istedim 3 sene sonunda başardım oh bee demesin.

üzgünüm ama kendini kandırıyorsun

senin durumunda olan birinin, kayınvalidesi yerine kocasına kin gütmesi lazım
unutma ki, kayınvaliden bir yabancı
ama kocan, 3 yıldır hanımlık ettiğin, üstüne üstlük bir evlat verdiğin adam

kadını geç sen
kadın kim ki
yapsın istediğini, söylesin, etsin
herşeyinle kendini adadığın adam seni boşamak istiyor sırf ailesiyle tartıştın diye
bu kadarcık sebepten seni boşamak isteyen kocan
sen buna odaklan
birine kin güdeceksen bu kocan olsun
şuan durumun aldatıldığında, kocasını değil de karşıdaki kadını suçlayanlara benziyor uzaktan

bunları senin canını yakmak için değil
gerçeği görüp
silkenip ayağa kalkman için yazıyorum

senin yaptığın

Back
X