intiharın eşiğindeyim..

Handeee baban veya kocan veya herhangi bi insan evladına hiç mi hiç ihtiyacın yok senin ! Sen sana yetersin.. Dağ gibi kadınsın evelallahhhh... Hiiiiiiç sıkma canını, kendine sarıl, kendine sığın, allahına sığın.. yavrunu da bas bağrına içindeki güçten faydalan, yetecek o güç sana, sen sana yeteceksin.. ne babana ne kocana ne kardeşine zerre ihtiyacın yok senin.. hadi sendelemek yok, dimdik durma zamanı şimdi :34:

babamın telefonundan sonra donakaldım.öylece boş boş duruyorum.babam bana böyle derse el oğluna ne diyeyim ben..

şaşkınım öylece bekliyorum...

handecim eşin gelince nolacanı çok merak etmiştim ama inş orta bi yol bulursunuz die dua ediyodum ama yok senin kocan değişik bi insan boşanma lafı hep ağzında bi kere bu çok çirkin bu evlilik şimdi kurtulsa bile bitmeye mahkum gibi ayrıca babana nie canını sıkıyosunki hayatın boyunca arkanı ona yaslamamışsın bi destek görmemişsin bırak şimdide ne düşünürse düşünsün sen memleketine dön evini bakıcını ayarla başla çalışmaya senin kime ihtiyacın var bacım boşversene kardeşlerin falan yanında olur dedikoduda önemli bi mevzu diil en fazla kaç ay seni konuşabilirki insanlar araya yeni bi malzeme girer seni unuturlar.. sakın babanın bu tavrı yüzünden kararlarında şüpheye düşme canım çünkü sen ona güvenipte almadın bu kararları :20:

Allahım senin için hayırlı olan neyse onu versin senide ona razı etsin.
Yanlız bazı arkadaşların söylediği bu işte başka bir işte olabilir lafınıda yabana atma bu erkeklerden herşey beklenir
Hani yanlız başınasın ya aslında değilsin rabbim her an yanında sen ona sığın Allah yardımcın olsun dualarım hep seninle

Javelin, bir tepki vermedi. fiziğinde öyle aman aman bi değişklik yok..

bu arada dün gel evimde kal gerekirse ben giderim, maaşın olmasa da ben sana ömür boyu bakarım diyen babam olacak başka bir öküz adam bugün sabahnın köründe arayıp, çalışmam gerektiğini, ahmet için ücretsiz izin almamam gerektiğini,bulunduğum yerde kalmamı vs..söyledi.bunun gibi birçok şey. küçük kardeşin gelsin yanında dursun o zaten burda boş geziyor serserilik yapıyor ona da bir iş bul başında beklesin, iş bulamazsa sigara parasının yarısını sen ver yarısını ben vereyim falan, orda çok laf olurmuş ayrı ev tutamazmışım,onlarla yaşarsam da ahmete kan kusturup para koparmak için uğraşmalıymışım falan falan...

neler oluyor Allahım.Nasıl bir sınavdan geçiriyorsun beni. Memelekete gitme şansım da tükendi böylece..neden benim hayatımda adam gibi adam yok..hadi eşim olacak öküzü ben seçtim.Babam olacak adam niye böyle..

boğuldum.sabah arabanın anahtarını alıp sahile gittim.denize bakarak ağladım..boş sokaklarda gezdim.bi an arabayı sür uçurumdan denize doğru kurtul dedim. oğlumu düşündüm vazgeçtim.psikolojim alt üst.ne yapacam bilmiyorum..

bu arada arabada gördüm eşim yeni bir hat almış kendine ama daha açmamış,kutusunda duruyor öylece..
Bu yeni hat da neyin nesi,benim de midem bulandı bir an.Şimdi oğluyla sürekli bağlantı halinde olmak zorunda olduğu için,kendine ulaşmaman için alınmış bir hat olamaz.Ama o yeni hat ne için işte?İşin içinde işler mi var diye düşünmeden edemedim.

Javelin'in konusunu okumuştum ve hayretler içinde kalmıştım.O'nun hikayesinin altından sürpriz bir şekilde başka bir kadın çıkmıştı.Umarım bu işin içinden başka işler çıkmaz...

Demem o ki,iyi izle.Eğer bu tarz bir saçmalığı varsa eşinin,bunlar hep senin lehine olur mahkemede.Telefon kayıtlarını istetmen ihtimaline karşı farklı bir hat almış olabilir ailesinden birinin üzerine olan.Tabi bunlar olmaya da bilir ama sen hep tetikte ol canım...

Son düzenleme:
yeni hat için numaramı aveaya taşıyorum dedi.ben de bunun için yeni kart mı alman gerekiyordu dedim evet öyle oluyor dedi.
yalan söylüyor bana.

nosunu taşıyan var mı arkadaşlar içinizde.hat almaya gerek yok diye biliyorum yanılıyor muyum.

yeni hat için numaramı aveaya taşıyorum dedi.ben de bunun için yeni kart mı alman gerekiyordu dedim evet öyle oluyor dedi.
yalan söylüyor bana.

nosunu taşıyan var mı arkadaşlar içinizde.hat almaya gerek yok diye biliyorum yanılıyor muyum.
Ben taşıdım Hande'cim,yeni kart alınmıyor.Keşke zarfın üzerine baksaydın,yeni numara yazar üzerinde gsm zarflarının ama kesinlikle yeni kart vermiyorlar buna eminim.Ayrıca aklı kıt eşinin,eğer öyle olsa şu an eski hattıyla bağlantı kuramazdı yeni kart gerekse.Yani sen bu kartı al,istediğin zaman taşın demiyorlar;kesinlikle yalan söylüyor ve bu da şüpheleri kuvvetlendiriyor ki bence o hat eşinin üstüne değil,ailesinden birinin üstüne.Yani başka biri olmasa bile saklanan bir iş var bu da zaten yalan söylemesinden belli...

Son düzenleme:
Esin dogru soyluyor Handecim

yeni sim kart veriliyor
sadece numara numara o sim karta tanimlaniyor

hat acilmamis paketinde duruyorsa demek ki henuz acilmamis

yalan söylüyor bana.

cudana yazınca gördüm yanlış biliyormuşum :)

ama babam da taşıdı sadece numarasını,hat falan almadı.

Son düzenleme:
evet canım yeni hat veriylar ama numaran aynı kalıyo canım nolur evladına sarıll yanlış bişey yapma evlatlarımız bizsiz ortalıkta heba olurr

Son düzenleme:
bende taşıdım yeni hat verilmiyor ama sim kartın değiştiği için yeni bir paket veriyorlar
çünkü puk numaraları falanda değişiyor ya onlarda var içinde
yinede numaraya baksaydın aynı mnumaramı

Kizlar esim daha 2 ay once aveadan turkcelle gecti

yeni sim kart veriliyor
ve atiyorum avea takiliyken mesaj geliyor hattiniz acilmistir
yeni sim kartinizi takin diye

kizin aklini karistirmayin
esi bu defa dogru soyluyor :)

yeni sim kart veriliyor

Canım ben aveadan turkcelle geçtim yeni hat verilmedi ama,direk değişti.Artık yeni kart veiliyorsa bile,o eski hat taşındıktan sonra olur.Ayrıca Hande numara yazıyordu diyor hattın üzerinde.Bir de taşırken anında taşınıyor,yani işlemler yapıldıktan sonra kart verilir olmuşsa da,yani taşıma gerçekleşince o kart verilir ve eski hat kullanılmaz o andan itibaren.Yani verildiyse de zaten eski hattı kullanamaz....

Son düzenleme:

yeni sim kart veriliyor

eşimin şu an telde takılı olan hattı turkcel..arabadaki kart hiç açılmamış.üstünde tel no diye uzun bir no yazıyor kaydettim onu.ama o numnaranın eşimin şuanki nosuyla ilgisi yok..

evet babası da taşımıştı biz ordayken.kart falan aldığını hatırlamıyorum.ayrıca baktım o yeni kart henüz açılmamış üstünde no yazıyor..neler dönüyor anlamam lazım..
Olay şu,ben yeni kart verilmiyor diye biliyorum,ben taşıdığımda verilmemişti.
Hadi veriliyor artık diyelim,diğer hattın taşınma işlemi gerçekleştikten sonra verilir.
Yani kart çıkması demek,numara taşınmış ve eski gsm kullanılmaz durumda demektir doğru söylüyorsa.
Aynı numarayla 2 gsm operatörünü aynı anda kullanması mümkün değil.
Kesinlikle farklı bir numara bu mantığa göre...

Benden büyük olduğun için sana hande abla demek istiyorum..
Allah sabır versin Hande ablacım sana..
Yazılanların hepsini bir bir okudum benimde bir ilişkim var biz daha okuyoruz gerçi ikimizde öğretmenlik..
Şu yazılanlardan sonra evlenmekten öyle korktum ki...
Dilim damağım kurudu bir şey diyemedim..
Şimdi düşünmeye başladım her şey güzel ya evlendikten sonrası?
Allah gerçekten yardımcın olsun Hande ablacım..
Bu arada yeni hat alıncada, eski hattı başka bir hatta taşıyınca da kutu içinde yeni hat veriyorlar bunu anlamanın tek yolu o kutunun üzerindeki numara yeni bir numara ise yeni alınmış numara yazmıyorsa hat taşıma olayıdır kendimden biliyorum..
Ayrıca oğlunuda çok merak ettim ablacım ne de tatlıdır o şimdi ismi gibi kendiside yiğit olsun..

Yeni paket ve sim kart veriliyor canim esiminki oyle oldu

verdiklerine baktim simdi
uzerinde numara yazmiyor
sadece seri numarasi yaziyor bos sim kart veriliyor yani

evet esin numara tasimamis
yeni hat almis o zaman
yine sasirtmadi
yalan soyluyor...

eşim sürekli ailesiyle telde konuşuyor diye bi ara tel dinleme işini araştıtrmıştım.tele yüklenen bir program sayesinde konuşmalar dinlenebiliyormuş.program fark edilmiyormuş.hatta yeni telefon alırken programı yükletebilyormuşun.

izmirdeyken eşimin telinin ekranı kırıldı.dandik eski bir tel kullanıyor.o telefonlardan alıp hediye edesim var..ayrılık hediyesi..

Yeni paket ve sim kart veriliyor canim esiminki oyle oldu

verdiklerine baktim simdi
uzerinde numara yazmiyor
sadece seri numarasi yaziyor bos sim kart veriliyor yani

evet esin numara tasimamis
yeni hat almis o zaman
yine sasirtmadi
yalan soyluyor...

yeni kutunun üzerinde uzunca bir numara yazıyor.20 haneli bu seri no o zaman.doğru mu söylüyor yani.

Back
X