Javelin, bir tepki vermedi. fiziğinde öyle aman aman bi değişklik yok..
bu arada dün gel evimde kal gerekirse ben giderim, maaşın olmasa da ben sana ömür boyu bakarım diyen babam olacak başka bir öküz adam bugün sabahnın köründe arayıp, çalışmam gerektiğini, ahmet için ücretsiz izin almamam gerektiğini,bulunduğum yerde kalmamı vs..söyledi.bunun gibi birçok şey. küçük kardeşin gelsin yanında dursun o zaten burda boş geziyor serserilik yapıyor ona da bir iş bul başında beklesin, iş bulamazsa sigara parasının yarısını sen ver yarısını ben vereyim falan, orda çok laf olurmuş ayrı ev tutamazmışım,onlarla yaşarsam da ahmete kan kusturup para koparmak için uğraşmalıymışım falan falan...
neler oluyor Allahım.Nasıl bir sınavdan geçiriyorsun beni. Memelekete gitme şansım da tükendi böylece..neden benim hayatımda adam gibi adam yok..hadi eşim olacak öküzü ben seçtim.Babam olacak adam niye böyle..
boğuldum.sabah arabanın anahtarını alıp sahile gittim.denize bakarak ağladım..boş sokaklarda gezdim.bi an arabayı sür uçurumdan denize doğru kurtul dedim. oğlumu düşündüm vazgeçtim.psikolojim alt üst.ne yapacam bilmiyorum..
bu arada arabada gördüm eşim yeni bir hat almış kendine ama daha açmamış,kutusunda duruyor öylece..