intiharın eşiğindeyim..

neden böyle oluyor anlamıyorum.bi güçlü oluyorum. bi kahroluyorum.kalbim sıkışıyor artık.Allahım buna nasıl dayanılır,onca şeyden bitmeyen evlilik bir kadının isteği üzerine nasıl biter.ben 3 senedir bir yalanı mı yaşamışım.içim eriyor,ölüyorum.

handecim insansın, kadınsın
acı elbette çekeceksin
kim güle oynaya boşanıyor allasen
lohusa döneminde ilaç kullanılıyor mu?
kullanılıyosa psikiyatra git, hafif bir antidepresan versin
kullanılmıyorsa, passiflora iç, psikologa falan git
hadi kalk kendin için bişeler yap
oturup ağıt yakmanın sana faydası yok
titre kendine gel senin sana muhtaç bebeğin var, hadi

handecim insansın, kadınsın
acı elbette çekeceksin
kim güle oynaya boşanıyor allasen
lohusa döneminde ilaç kullanılıyor mu?
kullanılıyosa psikiyatra git, hafif bir antidepresan versin
kullanılmıyorsa, passiflora iç, psikologa falan git
hadi kalk kendin için bişeler yap
oturup ağıt yakmanın sana faydası yok
titre kendine gel senin sana muhtaç bebeğin var, hadi

söylediklerinde haklısın.ama yapacak gücüm yok.bebeğim arkamda kalmayacak olsa hiç düşünmeyecem. o noktadayım. boşanıyorum diye değil, o kadının gücü buna yetiyor, bizi ayırıyor diye tükeniyorum. eşimin de buna çanak tutması cabası.

söylediklerinde haklısın.ama yapacak gücüm yok.bebeğim arkamda kalmayacak olsa hiç düşünmeyecem. o noktadayım. boşanıyorum diye değil, o kadının gücü buna yetiyor, bizi ayırıyor diye tükeniyorum. eşimin de buna çanak tutması cabası.

handeee
dünden beri gözümüzün içine baka baka (bu da sanal ortam için yanlış bir tabir oldu ama neyse)
bizi de kendini de kandırıyosun

senin zoruna giden kadın yüzünden boşanmak değil
boşanmak
eşinin ne kadar kararlı olduğunu gördüğün için zorun

kadın kim ya?
kadın boşansan, oh boşadım der
boşanmasan, yüzsüz gelin, oğlum onu istemedi ama yalvar yakar yamadı kendini, bırakmıyor oğlumun peşini gurursuz kadın der

der de der yani

sana dün ne dedim?
kafayı birine takacaksan, birine kin güdeceksen, merkeze kocanı koy

bebişle gidemez misin ki hastaneye? yanında yardımcı olacak bir arkadaşınla birlikte gitseniz psikolaga falan? tatil şimdi bir öğretmen hanım arkadaşından rica etsen birlikte gidersiniz, sana yardımcı olur

en kötü ihtimalle 3-4 ölçek passiflora iç rahatla biraz

handeee
dünden beri gözümüzün içine baka baka (bu da sanal ortam için yanlış bir tabir oldu ama neyse)
bizi de kendini de kandırıyosun

senin zoruna giden kadın yüzünden boşanmak değil
boşanmak
eşinin ne kadar kararlı olduğunu gördüğün için zorun

kadın kim ya?
kadın boşansan, oh boşadım der
boşanmasan, yüzsüz gelin, oğlum onu istemedi ama yalvar yakar yamadı kendini, bırakmıyor oğlumun peşini gurursuz kadın der

der de der yani

sana dün ne dedim?
kafayı birine takacaksan, birine kin güdeceksen, merkeze kocanı koy

bebişle gidemez misin ki hastaneye? yanında yardımcı olacak bir arkadaşınla birlikte gitseniz psikolaga falan? tatil şimdi bir öğretmen hanım arkadaşından rica etsen birlikte gidersiniz, sana yardımcı olur

en kötü ihtimalle 3-4 ölçek passiflora iç rahatla biraz

:25: diyecek söz bulamıyorum..

:25: diyecek söz bulamıyorum..

bak bizi de kendini de boş yere üzüyosun
6 ay içinde herşey yerine oturacak
ömür boyu o kv ve kp ile muhatap olmak zorunda kalmayacağın için çok mutlu olacaksın
ana baba lafına bakıp evliliğini bırakan adamla yollarını ayırdığın için memnun olacaksın
vs vs

şu süreçte biraz güçlü dur
gerisi gelecek inan bana

PASİFLORA NEDİR MERAK ETTİM..
asude-bahar arkadaşımızın tavsiye ettiği pasiflora bir ilaç türümü ?

evet bir şurup...bazı depresyon ya da ona benzer ruhsal sıkıntı durumlarında verilen hafif bir ilaç..sakinleştirici niteliği var.

konu sahibi arkadaşım, kayınvaliden seni bpşatıyor diye ,sizi ayırmaya gücü yetiyor diye bunalıma girdin resmen...istediği olmuş olsun yuvalarını yıktım diye sevinsin neolacak..niye acıtıyor bu senin canını...bence yuvanın bu noktaya gelmesi , bebeğinize rağmen boşanıyor olmanız acıtmalı canını..kayınvaliden cahilin biri sen boşansanda boşanmasanda herzaman kendisine pay çıkartacaktır merak etme..
sorun kocanda..arızalı olan o..BİR ERKEK ANNEYİDE SEVER SAYAR AMA EŞİNİDE REZİL ETMEZ..HEBA ETMEZ..

senden ayrılmak istiyorsa ,avukat araştıyorsa yapacak bişey yok..mantıklı ol...yalvarıp yakarsan ağlayıp zırlasan ters teper..ters teptiğinide bırak bir gram haysiyetin kalmaz..
sessiz kalsan hiçbir konuda konuşmasan ve yorum yapmasan, ne olumlu ne olumsuz bir etki bırakmamış olursun..
en doğrusu ve sağlıklı olanı resti çekmen..bırak gittiği yere kadar...sonuçta Allahın dediği olacak..boşuna kasma kendini..

resti çekersen haklı olduğunu göstermiş olursun..sadece haklı olanlar dimdik durur..sadece haklı olanlar eyvallah etmez..dolayısıyla vicdanı sızlar elbette..ayrıca havandan ve karizmandan da taviz verme..günlük yaşamına o yokmuş gibi devam et..varlığını bile ipleme..ayağa kalk silkelen bacım..bir insanın seni bu hale getirmesine izin verme..evladın için güçlü olacaksın..olmalısın..

istemediğini söyle her fırsatta..ailesinin kulağınada gitsin bu..sizi çok bile çekmişim..meğer ne sabırlıymışım..artık beni rahat bırakın ..çekin ellerinizi hayatımdan..ben bebeğimle mutlu olmak istiyorum yeterince yordunuz beni..artık uğraşamıcam de...alsın boyunun posunun ölçüsünü..

bak gör ..bu şekilde davranırsan daha etkili olacaksın . en azından bana öyle geliyor..

ilk yorum yaptığım da bu kadar sıkıntılı bir ortam yoktu..

boşanmak istemiyorsun..
eşinle ilişkinizin geçmişini bilemiyorum
bu olaya kadar nasıldnız aranızda sıkıntı var mıydı boşanma lafları geçiyormuydu
bilemiyorum
kendi ilişkini en iyi kendin tahlil edebilirsin
eşin boşanm isteğini son olaydan sonra dile getirdiyse
sinirle ve dolduruşla bu kararı vermiş olabilir.
o kadar kolay değil
arada aldatma yok dayak yok kumar vs yok
mücadele etmen gerektiğini düşünüyorum
yalnızca şu ara biraz suskunluğa ihtiyacın var
duygularını herkese çok belli ediyorsun
evini terk etme
eşinel kayınvalidenle herhangi bir tartışmaya hatta diyaloğa girme
bebeğinle ilgilen suskun kal eşi aklından ne geçtiğini bilmesin 2 gün sonra sakinleştiğinde konuşursun
konuştuğunzamanda referansın kayınvaliden olmasın
yuvamızı yıkıyorlar bizi ayırmaya çalışıyorlar olayına getirme
kendi duyguların ve eşinin hissettiklerin üzerinden konuş
ve şu yalnızlaştırma takıntısından kurtul
2 gün oğluyla birlikte gezse ne olur
belli ki kayınvalidende senin onu oğlundan koparmaya çalışdığını düşünüyor.
biraz güçlü ol boşanmayacaksın
en azından bu ara ve böyle bir nedenle değil..

PASİFLORA NEDİR MERAK ETTİM..
asude-bahar arkadaşımızın tavsiye ettiği pasiflora bir ilaç türümü ?

bitkisel içerikli, yan etkisi olmayan bir ilaç
şurup hali de var, hap hali de
depresyon gibi ilaçlı tedavi durumlarında iş görmez ama
hafif durumlar için rahatlatma özelliği var
bir de uykusuzluk problemi çekenlere birebir
gebelikte vs genelde doktorlar veriyor stresli ise hanımlar

konuyu takip eden biri olarak konu sahibinin son kararı nedir anlayamadım? boşanacak mı,eşinin mi davayı açmasını bekleyecek? ya da başka bir düşüncesi mi var?

konuyu takip eden biri olarak konu sahibinin son kararı nedir anlayamadım? Boşanacak mı,eşinin mi davayı açmasını bekleyecek? Ya da başka bir düşüncesi mi var?

konu sahibi arkadaş, bence boşanmak istemiyor..ama bunuda kabul etmiyor....kayınvalidenin dediği olacak diye boşanmak istemiyormuş güya..
Bence bal gibi kendide boşanmayı istemiyor..olayın kayınvalidenin isteyip istememesiyle ilgisi yok..
Kendisini kandırıyor..

Ben herifi boşamak isteyecem, çokta umurumda olur zilli kaynananın fikri zikri...ha amacına ulaşmış ha ulaşmamış..çok lazımdı ne düşündüğü..benim tadımı tuzumu kaçırmış..oğlu anasının ağzının içine bakıyor..yavrusunu karısını hiç etmiş..hadi herifim hadi..belki başka bahara..:52:

bence kesinlikle boşanmaaaaa. sen kafandan bu düşünceleri atarsan eşinin ailesiyle ilgili herşey düzelir. hangimizin evliliği 4 4 lük. beim 4 senem bitti ama ben de bittim. şimdi daha iyiyiz çok şükür, bazen inanamıyorum ben bu adama nasıl bu kadar aşık olp evlenmişim diye. aile manyağı olup çıkıyorlar evlennce, nasıl bir ruh halidir anlamıyorum. ama artık ne anlamaya çalışıyorum ne de bana söylenilenleri duymuyorum 2 senedir. yeni yeni rahata kavuştum...

bence kesinlikle boşanmaaaaa. Sen kafandan bu düşünceleri atarsan eşinin ailesiyle ilgili herşey düzelir. Hangimizin evliliği 4 4 lük. Beim 4 senem bitti ama ben de bittim. şimdi daha iyiyiz çok şükür, bazen inanamıyorum ben bu adama nasıl bu kadar aşık olp evlenmişim diye. Aile manyağı olup çıkıyorlar evlennce, nasıl bir ruh halidir anlamıyorum. Ama artık ne anlamaya çalışıyorum ne de bana söylenilenleri duymuyorum 2 senedir. Yeni yeni rahata kavuştum...

zaten boşayacam demiyorki...yolunu bulsa da adamı alsa avucunun içine..kaynanada pısıp kalsa..ne güzel olurdu yaa..böyle kaynanalara bu lazım..oturup karşısına çekirdek çitlicen bide..gel keyfim gel..

kesinlikle boşanma diyen arkadaşlarım,
boşanmak isteyen konu sahibi değil, onun eşi
adam kararlıysa, taviz vermiyorsa kararından, ne yapılabilir?
onu söyleyin bari
çözüm üretin en azından bence

kesinlikle boşanma diyen arkadaşlarım,
boşanmak isteyen konu sahibi değil, onun eşi
adam kararlıysa, taviz vermiyorsa kararından, ne yapılabilir?
Onu söyleyin bari
çözüm üretin en azından bence

bencede yani..boşanmayı adam istiyor..birşeyler söyleyinde bari konu sahibi dize getirsin adamı..kaynanada çatlasın patlasın fesatlığından..

Hande'nin gecmis konularina bakarsaniz bu evlilikte bosanma dusuncesi her ikisinin de her daim agzinda
mal paylasimina ,
yasanacak sehire kadar konusmuslardi esiyle...

Aslinda Hande de bosanmayi istiyor ama simdi olmasini istemiyor
cunku su an olursa kayinvalidesinin zafer kazanacagini hissediyor...

O nedenle Hande birak inceldigi yerden kopsun diyorum

Bir sonraki kriz yine kayinvalide yuzunden yasanacak ,
esi adam olup esine cocuguna sahip cikmayacak.
dolasiyla ha simdi olmus ha sonra diyorum
ama Hande'ye bunu anlatamiyorum...

Hande'nin gecmis konularina bakarsaniz bu evlilikte bosanma dusuncesi her ikisinin de her daim agzinda
mal paylasimina ,
yasanacak sehire kadar konusmuslardi esiyle...

Aslinda Hande de bosanmayi istiyor ama simdi olmasini istemiyor
cunku su an olursa kayinvalidesinin zafer kazanacagini hissediyor...

O nedenle Hande birak inceldigi yerden kopsun diyorum

Bir sonraki kriz yine kayinvalide yuzunden yasanacak ,
esi adam olup esine cocuguna sahip cikmayacak.
dolasiyla ha simdi olmus ha sonra diyorum
ama Hande'ye bunu anlatamiyorum...

bence Hande boşanmayı istemiyordu
sadece bir tehdit unsuru olarak bunu kullanıyordu bilinçsizce işte birçok çiftin yaptığı hatayı yapıp boşanma kelimesini pelesenk etmişlerdi dillerine
evlilikleri yeni çünkü
3 yıl uzun zaman değil
oturmamış bazı şeyler

Hande baktı ki eşi kararlı
cidden boşanılacak
şu anda ciddi ciddi idrak ediyor boşanma nedir, psikolojisi nasıldır

insan ciddi ciddi o sürece girmeden, o travmayı öngöremiyor

dikkat edersen konunun başında tek derdi, eşini vazgeçirmekti
biz ısrarla adamın işe yaramaz olduğunu söyleyince, kendine yeni bir çıkış kapısı olarak "kadının istediğini vermeyeyim"i buldu
bunu bilinçli yaptı demiyorum
bilinçaltımız yapıyor böyle küçük oyunları

mantıklı düşündüğün zaman,
hande boşanmayınca kadın bu sefer de onu yüzsüz, gurursuz ilan edecek
bence "ben boşattım onları" demesini yeğlerim
ben boşattımda karakterin çirkinliği vardır
bir annenin bunu demesi gurur kaynağı görülmez çevreden
ama "gelinin kadınlık gururu yok oğluma yalvarıyo" da karşı tarafın ezikliği vardır
bence bunu kaldırmak daha kötü

adam için değecek olsa, gurur yapmasın
ama adam zaten sorunlu bir adam
er geç bitecekse fazlaca çaba göstermek zarardan başka bişe değil

Back
X