Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında boşanmak istemeyen , sorunlarını çözebilecek aşabilecekken bu foruma yazdın kardeşim.Buradakilerin gazıyla şimdi boşanacağım felan diyorsun.Aklını başına al, tüm erkekler geç olgunlaşır, Bu tür sorunlar çok kişide olur. Boşan! boşan diyen buradaki şak şakçılar kınalarını hazırlasınlar ne kazanacaklar sen boşanınca,
Sen yine de kendine danış derim ben.
geldiniz,tüm yorumlarımızı okudunz ve çıkardığınız sonuç bu mu "Boşan! boşan diyen buradaki şak şakçılar kınalarını hazırlasınlar ne kazanacaklar sen boşanınca"..ben sizi alkışlıyorum,gerçekten! keşke bizim yorumlarmıza böyle hakaret içerikli laf atmak yerine kendi düşüncenizi yazsaydınız..[/QUOTE]
ben de sordum hanımefendiye.gerçekten soruyorum ne yapmalıyım sizce.
evet en başta boşanmak istemiyordum. eşim bu evdeydi yalvardım ona resmen, ağladım önünde çaresizce, ne istersen yaparım bile dedim.(ailemden özür dile dese dilerdim herhalde o salaklıkla)
sonra ne oldu adam beni bırakıp gitti, bebeğimle tek başıma.hep umutla bekledim.gelecek vazgeçtim diyecek diye..
eeee ne oldu dün gece :
ne zaman gelecen dedim bilmiyorum dedi
arabamız da yok zor oluyor dedim boşanınca da araban olmayacak dedi
yalnızken zorlanıyorum dedim bundan sonra hep öyle olacak bakıcın evde mi yatacak dedi
resmen yıktı beni mahvetti.ne yapmalıyım sizce lütfen söyleyin yalvarayım mı gel diye..
Bak işte Handecim :)
Sen de biliyorsun
arka sayfada yazdım neler yapacagını :)
Konunuzu takip ediyorum.Erkekler geç olgunlaşıyor demem buydu.Seni bu türlü davranışlarla hizaya çekmeye çalışıyor Annesine erkekliğini ispatlıyor. Çünkü çok benzer olayları yaşadım.Seni çocuğunu kaybedeceğine inandığı an o da geri adım atacak ve bu olaydan güçlenerek çıkacaksınız ben buna inanıyorum.evet en başta boşanmak istemiyordum. eşim bu evdeydi yalvardım ona resmen, ağladım önünde çaresizce, ne istersen yaparım bile dedim.(ailemden özür dile dese dilerdim herhalde o salaklıkla)
sonra ne oldu adam beni bırakıp gitti, bebeğimle tek başıma.hep umutla bekledim.gelecek vazgeçtim diyecek diye..
eeee ne oldu dün gece :
ne zaman gelecen dedim bilmiyorum dedi
arabamız da yok zor oluyor dedim boşanınca da araban olmayacak dedi
yalnızken zorlanıyorum dedim bundan sonra hep öyle olacak bakıcın evde mi yatacak dedi
resmen yıktı beni mahvetti.ne yapmalıyım sizce lütfen söyleyin yalvarayım mı gel diye..
açıkcası bence de fevri bir karar
bence süreç sakince yönetilmeli
eşin kararlı olduğunu anladı
gelsin, konuşun
ondan beklentilerini söyle
onun senden beklentileri nedir, dinle
şu aşamada anında bunları çarçabuk yaşamanın gerçekten bir faydası yok
şimdi kendini iyi hissediyorsun
ama eşinin gelip sana yalvaracağını ve bu işin bitmeyeceğini düşündüğün için
inanıyorum ki eşin gelse "tamam boşanıyoruz" dese, yine geri adım atacaksın
zaten eşin ne zaman geri adım atsa, sen ona rest çekiyosun
sen ne zaman alttan alsan eşin sana resti veriyo
ilişkinizin bu iletişim kısmı çok sıkıntılı
bir sakin olun
ortada söz konusu evlilik
kaldı ki çocuğunuz da var
birbirinizi bir anlayın dinleyin
devam edin bir süre
o süreçte gözlemle
ne kadar gerçekleşiyor isteklerin
ne kadar gerçekleşmiyor falan
yavaş yavaş, sindire sindire, adım adım
bu kadar fevri kararları sağlıklı bulmuyorum
bu arada damdan düşüp ne idüğü belirsiz yorum yapanları kaale almayın
kendilerini değerli sanıyolar sonra
artık ona zayıf görünmek istemiyorum.şartlarımı sunmaya başlamam bile devam edebileceğimi gösterir ona ki öyle görünsün istemiyorum.
ayrıca benim şartlarım adamın çok da umrundaydı.bu kadar olay olmuş adam hala oğlumu annesine baktırmayı düşünüyor barışırsak.yani ben şartlarımı söylesem de o böyle olmaz boşanalım der. o anda ben de deliririm gırtlağına yapışırım.
halbuki o konuşsun konuşsun bana eee ne diyorsun desin ben hiiiiççç tamam mı bu kadar mı deyim kalkıp yoluma gideyim.daha güzel değil mi.
Konunuzu takip ediyorum.Erkekler geç olgunlaşıyor demem buydu.Seni bu türlü davranışlarla hizaya çekmeye çalışıyor Annesine erkekliğini ispatlıyor. Çünkü çok benzer olayları yaşadım.Seni çocuğunu kaybedeceğine inandığı an o da geri adım atacak ve bu olaydan güçlenerek çıkacaksınız ben buna inanıyorum.
H a bu forumdakiler konusunda haklıyım.Kim derdini danışsa boşan kurtul edebiyatı Boşanacağım diyene vayy güçlü kadınsın felan .
Fikrimi yazıyorum Şunu yap bunu yap şöyle de böyle de demeyi bırakın.Sen de Hande sorma artık bir fayda gelmez bence Kim senin iç dünyanı senden iyi bilir Kimse bilemez Bırak eşine karşı daha çok bileniyorsun görmüyormusun Önceleri hiç kötü birşey söylemiyordun şimdi saydırıyorsun Horozun çok olduğu yerde sabah olmazmış Biraz kendinle kal.Bir de bu yönden bak istersen.
Fikrimi yazıyorum Şunu yap bunu yap şöyle de böyle de demeyi bırakın.Sen de Hande sorma artık bir fayda gelmez bence Kim senin iç dünyanı senden iyi bilir Kimse bilemez Bırak eşine karşı daha çok bileniyorsun görmüyormusun Önceleri hiç kötü birşey söylemiyordun şimdi saydırıyorsun Horozun çok olduğu yerde sabah olmazmış Biraz kendinle kal.Bir de bu yönden bak istersen.
çok güldüm hay Allahım doğru tespit.
ama asudebahar bu sefer kararım fevrice alınmış değil.dün bütün gece düşündüm.babam olacak adam aradı onla bile konuştum düşün yani yıllardan sonra ilk kez.
evet geri adım atmaktan korkuyorum ama atmamak için çabalıyorum (hep kötü günlerimi düşünüp kendimi dolduruyorum)
Hayır işte bunu yapma.
İletişim eksikliği bir evlilikte en önemli unsurdur.
Oturup konuşun.
Sakin olmaya sinirlenmemeye çalış,
eşin sinirlenecek olsa bile ben sinirlenmiyorum sen de sinirlenme,
iki medeni insan gibi konuşalım diyerek onu da sakinleştirmeye çalış...
Bebegin bakımı konusunda da evliliğimizin saglıklı yürümesi için bakıcı en makul karar gibisinden açıklama yap.
Annesini kötüleyerek ya da annesi bakarsa neler yaşanabilecegini irdeleyerek degil...
Bütün yorumları okudum ve gerçekten bazı şeyler can sıkıcı. Bir kere hata sende bile olsa ailesiyle senin aranda köprü olacaktı tatlı diliyle arayı düzeltecekti. Eşinin yaptığı en büyük yanlış 2.5 aylık bebeğinle senden ayrılmaya kalktı, yada sana bu korkuyu verdi. Erkekler kadınları hep güçsüz sanırlar ama söz konusu çocuklarımız olduğunda on tane erkeğe bir kadın bedel olur. Neyse hatalar çok önemli olan bundan sonrası. Karı koca arasına girilmez derler aslında ne kadarda doğru bir laftır. Onca hakarete rağmen tek bir gülümseme tek bir dokunuş herşeyi unutturur. Şimdi o sana gelecek ya biraz burnunu sürttür hemen taviz verme ama boşanma be kardeşim bebeğin çok küçük daha. Kadın erkek ilişkileri belirli zamandan sonra rayına oturuyor ve sonra bir bakmışsın 20-30-40 sene geçmiş:) ben bu adamla veya kadınla nasıl geçirdim bu ömrü dersin gün gelir ama geçirmişsindir. İllaki affedeceksin yüreğinde sevginin kırıntısı olsa bile yeter affetmeye...Ve bebeğin için fedakarlığa...Annelerimizi düşün nelere katlanmışlar, ne imkansızlıklarla yetiştirmişler bizi...yeri gelmiş dayak yemişler yeri gelmiş aldatılmışlar. Ben bir evliliği boşanmaya götürecek 2 sebeb görüyorum...biri aldatmış bir erkek diğeri alkolik...Sen herşeyi unut sadece şunu hatırla; Sen ANNESİN...Kocaman yüreği olan, dayanıklı, sabırlı, bebeğini anne ve babasıyla büyütüp düzgün, sağlıklı, akıllı, okumuş bireyler yetiştirmek için. Unutma evladın sana ALLAH tarafından verilmiş bir armağan aynı zamanda ona iyi bir kul yetiştirmen için verilmiş emanet...Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.