intiharın eşiğindeyim..

Ya gerçekten ben anlayamıyorum,artık duygusal olarak -bıçak kemiğe dayandı- noktasındayım.Hande'nin konusunu ilk günden beri takip ediyorum.Tabiri caizse O'nla yatıp,O'nla kalkıyorum günlerdir.Bir yandan kaç gündür 2.5 aylık bebekle hatası olsun olmasın çektikleri,bir yandan eşinin hala maç izleyecek vicdansızlıkta olması,bir yandan o kayınvalidenin oğlunun üzerindeki zalim egemenliği;aklım kafesinden uçacak artık,aklım almıyor...

Çok sevdiğim adamı,2 ay önce annesinin esaretinden çıkamadığı için terketmiştim,öle öle abartmıyorum.Hala da kendime gelmiş sayılmam.Belki de bu konuda bu kadar kendim yaşıyor gibi acı çekişim bundan.Beni deliler gibi seven,benim de deliler gibi sevdiğim adam;annesi ''ne var bu kadar konuşacak'' dediği için telefonla bile aramıyor,''bu kadar sık görüşmenin anlamı ne'' dediği için,zaten haftada 1 olan görüşmelerimizi bile gizli saklı yapıyordu suç işliyormuşuz gibi.Şehir dışında yaşamaya karar vermiştik,''sütümü helal etmem'' dediği için annesi,sözünden dönmüştü ve daha yüzlerce örnek...

Konu komşusuna da ''oğlum daha önce kimseyi sevmedi,bu kıza fena sevdalandı,anayı atayı unutur'' diyormuş,kulağıma geldi her söylediği.Hatta en son bana ''eğer siz şehir dışına giderseniz,adamı boşar ben de gelirim'' deme noktasına bile geldi o kadının ağzıyla söylüyorum.Ki ben tertemiz yaşamış,O'ndan önce kimseyle birliktelik yaşamamış,tertemiz ailesi olan bir öğretmenim;kaldi ki annesi çok çektirmesine rağmen saygıda zerre kusur etmedim beni istememesi için bir sebep yoktu ama tek korkusu oğlunun annesinden başka bir kadına sevgisiydi ve sonunda bizi ayırmayı başardı...

Ne oldu şimdi.O orda perişan,ben burda.İnsan oğlunun,evladının darağacını sırf kendi hakimiyetini riske etmemek adına aklınca,nasıl bu derece zalimce kurabilir ya.Hande'nin kayınvalidesi için de geçerli bu durum,sevenlere kurulan her tuzak o gözyaşları ağırlığınca başlarına yıkılmayacak mı bu kadınların,Rabbim yanlarına bırakmasın...

Neden mi yazdım bunları.Hande'nin konusunu okuduğum güne kadar acaba aşar mıydık,acaba annesi değişir miydi,acaba sevdiğim dengeyi kurabilir miydi diye sorularla beynimi yiyor,sabahlara kadar ağlıyordum.Ama şu an görüyorum ki gitsem canım yanacakmış,kalsam hayatım.Ben canımı yakmışım o kadar,bu yüzden bu konu ve gelişmeler beni de çok acıttı ve çok hassasım Hande'nin yaşadıkları konusunda hepiniz gibi...

Çok uzattım biliyorum içim çok dolu.Bu kadıncağız 2.5 aylık bebeği ile tek başına ne olacak sonumuz diye çırpınırken ailesinin yanında fink atan adamı,bugün yine Hande çıldırırken maç izlemeye giden adamı ne erkek,ne koca,ne baba kabul etmiyorum ben,eminim Rabbim de etmiyor.Allah idrak versin o adama,sözün bittiği yer...

Ya gerçekten ben anlayamıyorum,artık duygusal olarak -bıçak kemiğe dayandı- noktasındayım.Hande'nin konusunu ilk günden beri takip ediyorum.Tabiri caizse O'nla yatıp,O'nla kalkıyorum günlerdir.Bir yandan kaç gündür 2.5 aylık bebekle hatası olsun olmasın çektikleri,bir yandan eşinin hala maç izleyecek vicdansızlıkta olması,bir yandan o kayınvalidenin oğlunun üzerindeki zalim egemenliği;aklım kafesinden uçacak artık,aklım almıyor...

Çok sevdiğim adamı,2 ay önce annesinin esaretinden çıkamadığı için terketmiştim,öle öle abartmıyorum.Hala da kendime gelmiş sayılmam.Belki de bu konuda bu kadar kendim yaşıyor gibi acı çekişim bundan.Beni deliler gibi seven,benim de deliler gibi sevdiğim adam;annesi ''ne var bu kadar konuşacak'' dediği için telefonla bile aramıyor,''bu kadar sık görüşmenin anlamı ne'' dediği için,zaten haftada 1 olan görüşmelerimizi bile gizli saklı yapıyordu suç işliyormuşuz gibi.Şehir dışında yaşamaya karar vermiştik,''sütümü helal etmem'' dediği için annesi,sözünden dönmüştü ve daha yüzlerce örnek...

Konu komşusuna da ''oğlum daha önce kimseyi sevmedi,bu kıza fena sevdalandı,anayı atayı unutur'' diyormuş,kulağıma geldi her söylediği.Hatta en son bana ''eğer siz şehir dışına giderseniz,adamı boşar ben de gelirim'' deme noktasına bile geldi o kadının ağzıyla söylüyorum.Ki ben tertemiz yaşamış,O'ndan önce kimseyle birliktelik yaşamamış,tertemiz ailesi olan bir öğretmenim;kaldi ki annesi çok çektirmesine rağmen saygıda zerre kusur etmedim beni istememesi için bir sebep yoktu ama tek korkusu oğlunun annesinden başka bir kadına sevgisiydi ve sonunda bizi ayırmayı başardı...

Ne oldu şimdi.O orda perişan,ben burda.İnsan oğlunun,evladının darağacını sırf kendi hakimiyetini riske etmemek adına aklınca,nasıl bu derece zalimce kurabilir ya.Hande'nin kayınvalidesi için de geçerli bu durum,sevenlere kurulan her tuzak o gözyaşları ağırlığınca başlarına yıkılmayacak mı bu kadınların,Rabbim yanlarına bırakmasın...

Neden mi yazdım bunları.Hande'nin konusunu okuduğum güne kadar acaba aşar mıydık,acaba annesi değişir miydi,acaba sevdiğim dengeyi kurabilir miydi diye sorularla beynimi yiyor,sabahlara kadar ağlıyordum.Ama şu an görüyorum ki gitsem canım yanacakmış,kalsam hayatım.Ben canımı yakmışım o kadar,bu yüzden bu konu ve gelişmeler beni de çok acıttı ve çok hassasım Hande'nin yaşadıkları konusunda hepiniz gibi...

Çok uzattım biliyorum içim çok dolu.Bu kadıncağız 2.5 aylık bebeği ile tek başına ne olacak sonumuz diye çırpınırken ailesinin yanında fink atan adamı,bugün yine Hande çıldırırken maç izlemeye giden adamı ne erkek,ne koca,ne baba kabul etmiyorum ben,eminim Rabbim de etmiyor.Allah idrak versin o adama,sözün bittiği yer...

senin hikayenden de ayrıca etkilendim
ama görüyorsun canlı örnek
sakın ama sakın o erkeğe dönme
biz analarının tarafına bakmayan adamlarla evlendik
analarının kuzusu oldular evlenince
sana daha evlenmeden anne aşkını gösteren o adamla hayat birleştirme
dünya dünyaya gelse
kişisel iletinde yazdığın gibi.. sabır acı, meyvesi tatlı..

kıyamam sana ağlama ne olur
lütfen onunla bir kelime dahi konuşma, lütfen lütfen

nöbetçi mahkeme var mıdır bulunduğun yerde?
sanmıyorum
açamazsın hemen davayı muhtemelen

gerek de yok ptsi bitiyo adli tatil

yarın kendine bir avukat bul
vekalet ver
işleri o halleder

sen ara aileni gelsin alsınlar seni
yeter üzülmene yalnızlığına dayanamıyorum

ben de tükendim artık..bugün bile hala nasıl canımlı cicimli konuşuyor annesiyle telde.. be adam bu adam seni karına, 2,5 aylık çocuğunun namusuna kadar laf söyledi.bi tepki koy demi..tık yok..

çok rahat maç izliyor, geziyor. çünkü bitmeyeceğini, kabul edeceğimi sanıyor.daha önce evde gittim geri geldim, annesi lohusayken bana neler yaptı sustum, bunu da yutarım diye bekliyor. benim suçum.tepeme çıkarmışım işte.

ama bu sefer öyle olmayacak.ha bileydim ki eşim benim arkamda dursun beni kollasın o zaman derdim gelsin baksın annen. ama şimdi evime gelip iki gün sonra başlayacak sahte gözyaşlarıyla, oğlum hande şunu dedi, şöyle yaptı, böyle yaptı..bu evlilik yine bitecek. zaman harcamıcam.

doğru değil biliyorum ama kendime engel olmaıyorum..Allahıma yalvarıyorum o kadının da kızı var.. Allahım bana yaşattıklarını kızlarının yaşadığını görmeden onların canını alma Allahım..

gitmenin yanlış olduğunu düşünüyorsan gitme canım
yapacağın şeyin içine sinmesi lazım
olumlu/olumsuz

gitmenin yanlış olduğunu düşünüyorsan gitme canım
yapacağın şeyin içine sinmesi lazım
olumlu/olumsuz

ben liseyi de dışarda okudum.yani ortaokuldan sonra evde ailemle hiç yaşamadım.biliyorum çok zor olacak hele şimdi bir de bebeğimle..ama burda kalıp ayrı ev tutarsam eşimin ailesi onun yanına gelir,her hafta sonu oğlumu alırlar bunun düşüncesine bile dayanamıyorum.. oğluma murat demelerine, kafalarına esen bitkinin çayını yapıp içirmelerine dayanamıyorum..en azından uzakta olursam zırt pırt oğlumu o kadın göremez..

yanlış anlaşılmasın.eşim bu çocuğun babası ayırmak istemem..gerçi onun da çok umrunda olaydı 5 günlük ayrılıktan sonra evde oturup oğlunu severdi.

Hande şunu bil...
Sen çok güçlü bir kadınsın...
2,5 aylık bebeğine o yokken krallar gibi baktın, hem de için kan ağlarken...
En çok da bu yüzden takdir ediyorum seni... kimseye muhtaç olmadın.. kimseyi yanına çağırmadın...
Anneliği lâyıkıyla yaptın, bundan sonrada yapacağın şüphesiz..
Oğluna bak, onla geçireceğin güzel günleri düşün, bir kaç ay daha geçsin...
Bir gülüşüne, yaptığı basit oyunlardaki sevincine dünyaları vereceksin...
Bazen canım sıkılıyor, oğluma bakıyorum herşeyi unutuyorum...
Sabahtan akşama kadar peşimde pervane... enne enne enneee diye dolaşıyor... o kadar hoşuma gidiyor ki...
Dünya yansa umrumda değil...
Bebeğin biraz daha büyüsün.. sen de onunla birlikte büyüyeceksin, pişeceksin...
Artık daha güçlü, daha temkinli, yere daha sağlam basan bir kadın olacaksın....
İnanıyorum.. başaracaksın... bu günleri de en az yara almadan atlatacaksın...
Helal olsun sana...
Minik yavru için bir ricam var senden, kocan olacak adama canını sıkıpta yemek yememezlik yapma..
Evladının rızkından kısma...
Çünkü inan bana bugünler geçip, yarınlar geldiğinde...
Çocuğuma çok fazla süt veremedim diye çoook üzüleceksin...

handecim konunu takip ediyorum hep aklımdasın inanki,rabbim yardımcın olsun inşallah
eşine ve annesine diyecek söz bulamıyorum zaten

ben de tükendim artık..bugün bile hala nasıl canımlı cicimli konuşuyor annesiyle telde.. be adam bu adam seni karına, 2,5 aylık çocuğunun namusuna kadar laf söyledi.bi tepki koy demi..tık yok..

çok rahat maç izliyor, geziyor. çünkü bitmeyeceğini, kabul edeceğimi sanıyor.daha önce evde gittim geri geldim, annesi lohusayken bana neler yaptı sustum, bunu da yutarım diye bekliyor. benim suçum.tepeme çıkarmışım işte.

ama bu sefer öyle olmayacak.ha bileydim ki eşim benim arkamda dursun beni kollasın o zaman derdim gelsin baksın annen. ama şimdi evime gelip iki gün sonra başlayacak sahte gözyaşlarıyla, oğlum hande şunu dedi, şöyle yaptı, böyle yaptı..bu evlilik yine bitecek. zaman harcamıcam.

doğru değil biliyorum ama kendime engel olmaıyorum..Allahıma yalvarıyorum o kadının da kızı var.. Allahım bana yaşattıklarını kızlarının yaşadığını görmeden onların canını alma Allahım..

Hande bunu kesinlikle yapma... Allah'a havale et...
Allah'ın adaleti çok güzel işliyor...
Bedduya sormuşlar nereye diye, sahibime demiş...
etme sakın, kocana bile beddua etme...

Son düzenleme:
Hande şunu bil...
Sen çok güçlü bir kadınsın...
2,5 aylık bebeğine o yokken krallar gibi baktın, hem de için kan ağlarken...
En çok da bu yüzden takdir ediyorum seni... kimseye muhtaç olmadın.. kimseyi yanına çağırmadın...
Anneliği lâyıkıyla yaptın, bundan sonrada yapacağın şüphesiz..
Oğluna bak, onla geçireceğin güzel günleri düşün, bir kaç ay daha geçsin...
Bir gülüşüne, yaptığı basit oyunlardaki sevincine dünyaları vereceksin...
Bazen canım sıkılıyor, oğluma bakıyorum herşeyi unutuyorum...
Sabahtan akşama kadar peşimde pervane... enne enne enneee diye dolaşıyor... o kadar hoşuma gidiyor ki...
Dünya yansa umrumda değil...
Bebeğin biraz daha büyüsün.. sen de onunla birlikte büyüyeceksin, pişeceksin...
Artık daha güçlü, daha temkinli, yere daha sağlam basan bir kadın olacaksın....
İnanıyorum.. başaracaksın... bu günleri de en az yara almadan atlatacaksın...
Helal olsun sana...
Minik yavru için bir ricam var senden, kocan olacak adama canını sıkıpta yemek yememezlik yapma..
Evladının rızkından kısma...
Çünkü inan bana bugünler geçip, yarınlar geldiğinde...
Çocuğuma çok fazla süt veremedim diye çoook üzüleceksin...

ne oluyor bana her mesajda ağlıyorum..şimdi uyuyor gittim baktım baktıkça kahroluyorum ona. babası onu kendi annesine değişti ya kahroluyorum..

handecim bende yeni okudum konunu çok üzüldüm o cadoloz kaynanan ve kocan senin üzerine çok büyük plan kurmuşlar seni köşeye sıkıştırıp bezdirme politikası uyguluyorlar madem son raddeye geldiniz sende kalkanlarını indirme ezilip büzülürsen belliki onlar seni dahada ezecek ya hep ya hiç senin kaybececek şeyin kocandan daha az kocan gül gibi karısını oğlunu kaybedecek o yansın aptallığına santranç oynar gibi doğru hamleler yapmak zorundasın sen sıkıştır onları köşeye allahım canı yanan kullarını görür aydınlığa kavuşturur canını sıkma üzülme emziriyorsan allah korusun sütün kesilir iki aptal için oğlun sütsüz mü kalsın allah yardımcın olsun arkadaşım

handecim konuyu az cok okudum.
öncelıkle herseyden once bebeğinin rızkı o guzel anne sütünün kesilmemesi için kendine hakim ol, üzülüyorsun farkındayım, konuyu okuyan herkes uzgun ama önce bebeğini düşün canım.
once bunun altını çizip oyle fıkrıme gecıyım ıstedım.

ben evlılıgınızın sürebileceğine ihtimal vermıyorum. evliliğiniz o kadar laçkalasmıs kı... kocan koca olmanın ve baba olmanın ne demek oldugunun farkında değil. baba olmak 5 dk lık zevkten ıbaret degıldir, ki hepimiz biliyoruz ama kocan bılmıyor malesef....
aile olmanın da ne demek oldugunun farkında değil. artık onun aılesı sen ve oğlunuz lâkin adamın umrunda değilsiniz.
sartlarını ortaya koyup tavrını belli etmen cok yerınde cok dogru ama bence her sartını kabul etse bile sen bu adamdan boşan hande.. bugun tamam diyecek yarın yıne çark edicek cünkü... eminim! gorunen koy kılavuz ıstemıyor. adam akıl fikir, karakter, kişilik sahıbı değil yahu... bu ne yaaa... dengelerı kuramıyor, anasının sozunden cıkmıyor... ınsan alıp karsısına hande bı de senden dınleyeyım demezmı??? bence bırak, yüzgöz olma artık.. adam ne kadar genıs yaaa gıtmıs mac ızlıyor.. ohaaa!!!!

tamam yarın gıdıp acalım davayı falan da deyıp muhattap olma geldıgınde.. bırak napıcaksa yapsın. olmadı gıt sen ac davanı.. sen hıc mutlu olamıcaksın ki bu kadar seyden sonra ve o kadın hala hayatta iken... hep bı arıza cıkıcak.
tutkı bosanmadınız kocan her dedıgıne eyvallah dedı. bı bayramda gittiniz ilk gun onun anasının evıne, sonrakı gun sızınkılere gıdıceksınız mesela. o kadın o ılk gunu sıze zehır edıp, oğlunu doldurup senın aılendeykende bayramının zehır olmasını saglamıcak mı sanıyorsun?
düşün bunları ıyıce guzelım. senın maasın var, işin gucun var. gecınırsın merak etme. insanlar neler neler yasıyorlar. azıcık aşım kaygısız başım demısler. senın durumunda olsam bı dk bıle dusunmem emın ol, yazdıkalrımı aynen yaparım. kımsenın yuvasını oyle keyfıyen dagıtacak bı soz soylemeye hakkım yok. bu vebalı alamam. ama o adamdan ne adam olur ne koca ne baba...
o cocugun mutsuz bı yuvada buyumesı daha kötü... Allah o kocanada aılesıne de akıl fıkır ve hıdayet ıhsan eylesın... bu yaptıklarının, senın o gozyaslarının hesabını nasıl verıcekler?

restı cek, tavrını koy, boşan!.... zaten şuan boşanmak istemeyişinin sebebı eminim yuvanı kurtarmak degil. sende dıyorsun o kadın sevınmesın dıye boşanmıosun. işi sende ınada bındırdın. bırak mutluolsun. alsın oğlunu koynuna döne döne yatsınlar yataklarında. Allahım Ya Rabbim gecegece soylettırdıler yaaa beni..

ne oluyor bana her mesajda ağlıyorum..şimdi uyuyor gittim baktım baktıkça kahroluyorum ona. babası onu kendi annesine değişti ya kahroluyorum..

Ağlama lütfen yaaa...
Lütfen hande...
Kendine gel, silkelen biraz...
Şimdi o üçlüleri düşünme...
Kocan geldiğinde gidip dava açıcaz, boşanıcaz bu iş bitti...
Senin dik başın yüzünden çocuğumun mutsuz bir ortamda büyümesine müsade etmicem kusura bakma de...
Ve çoook kararlı ol...

Boşuna dememişler "analık doğuştan olur, babalık sonradan öğrenilir" diye...
Ahmet efendi, inadı yüzünden hiçbirşeyden, baba olmasından bile keyif alamıyor...
O yansın haline..
Geri vites vakti artık Ahmet efendi de... yaparsa ne ala, yapmazsa kendi kaybedecek...

Son düzenleme:
Mazlumun ahi yerde kalmiyor canim buna inan.
Hele bir melegi huzurla buyuyecegi bir yuvadan yalanla, iftirayla mahrum birakmak,
Adina babaanne dedigin yaratiga ne kazandiracak hic anlayamadim.
Esine birsey diyemiyorum Allah islah etsin evladina karsi bir sicaklik, merhamet gostersin.
ilahi adalete inancim sonsuz. Tecelli edecektir..
bu kadar insanin duasi seni ve evladini koruyacaktir.
hakkinda hayirlisi olsun, yolun ve bahtin acik olsun arkadasim.

handecim konuyu az cok okudum.
öncelıkle herseyden once bebeğinin rızkı o guzel anne sütünün kesilmemesi için kendine hakim ol, üzülüyorsun farkındayım, konuyu okuyan herkes uzgun ama önce bebeğini düşün canım.
once bunun altını çizip oyle fıkrıme gecıyım ıstedım.

ben evlılıgınızın sürebileceğine ihtimal vermıyorum. evliliğiniz o kadar laçkalasmıs kı... kocan koca olmanın ve baba olmanın ne demek oldugunun farkında değil. baba olmak 5 dk lık zevkten ıbaret degıldir, ki hepimiz biliyoruz ama kocan bılmıyor malesef....
aile olmanın da ne demek oldugunun farkında değil. artık onun aılesı sen ve oğlunuz lâkin adamın umrunda değilsiniz.
sartlarını ortaya koyup tavrını belli etmen cok yerınde cok dogru ama bence her sartını kabul etse bile sen bu adamdan boşan hande.. bugun tamam diyecek yarın yıne çark edicek cünkü... eminim! gorunen koy kılavuz ıstemıyor. adam akıl fikir, karakter, kişilik sahıbı değil yahu... bu ne yaaa... dengelerı kuramıyor, anasının sozunden cıkmıyor... ınsan alıp karsısına hande bı de senden dınleyeyım demezmı??? bence bırak, yüzgöz olma artık.. adam ne kadar genıs yaaa gıtmıs mac ızlıyor.. ohaaa!!!!

tamam yarın gıdıp acalım davayı falan da deyıp muhattap olma geldıgınde.. bırak napıcaksa yapsın. olmadı gıt sen ac davanı.. sen hıc mutlu olamıcaksın ki bu kadar seyden sonra ve o kadın hala hayatta iken... hep bı arıza cıkıcak.
tutkı bosanmadınız kocan her dedıgıne eyvallah dedı. bı bayramda gittiniz ilk gun onun anasının evıne, sonrakı gun sızınkılere gıdıceksınız mesela. o kadın o ılk gunu sıze zehır edıp, oğlunu doldurup senın aılendeykende bayramının zehır olmasını saglamıcak mı sanıyorsun?
düşün bunları ıyıce guzelım. senın maasın var, işin gucun var. gecınırsın merak etme. insanlar neler neler yasıyorlar. azıcık aşım kaygısız başım demısler. senın durumunda olsam bı dk bıle dusunmem emın ol, yazdıkalrımı aynen yaparım. kımsenın yuvasını oyle keyfıyen dagıtacak bı soz soylemeye hakkım yok. bu vebalı alamam. ama o adamdan ne adam olur ne koca ne baba...
o cocugun mutsuz bı yuvada buyumesı daha kötü... Allah o kocanada aılesıne de akıl fıkır ve hıdayet ıhsan eylesın... bu yaptıklarının, senın o gozyaslarının hesabını nasıl verıcekler?

restı cek, tavrını koy, boşan!.... zaten şuan boşanmak istemeyişinin sebebı eminim yuvanı kurtarmak degil. sende dıyorsun o kadın sevınmesın dıye boşanmıosun. işi sende ınada bındırdın. bırak mutluolsun. alsın oğlunu koynuna döne döne yatsınlar yataklarında. Allahım Ya Rabbim gecegece soylettırdıler yaaa beni..

ben artık inadı falan geçtim..bu konuyu ilk açtığımda intiharı bile düşünüyordum. unuttum gitti. o kadın istiyor diye bitmesin istiyordum hırsım geçti. çünkü anladım herşey hikaye benim kocam adam değil..ben bu insanı sevmişim yazık..gelecek hayal etmişim,yuva kurmuşum çok yazık çok..

lütfen bu adamdan ve sülalesinden bir an önce kurtul,
bence bu adam sana yalvaracak boşanma diye söylediklerine kulaklarını tıka,
anasının babasının arkasından hıçkırıklarla ağladığını ama daha yeni doğmuş günahsızın yüzüne bakmadığını,
o süt bebesinin rızkını hiç düşünmeyerek seni ağlattığını getir aklına.:43::43:

ben artık inadı falan geçtim..bu konuyu ilk açtığımda intiharı bile düşünüyordum. unuttum gitti. o kadın istiyor diye bitmesin istiyordum hırsım geçti. çünkü anladım herşey hikaye benim kocam adam değil..ben bu insanı sevmişim yazık..gelecek hayal etmişim,yuva kurmuşum çok yazık çok..

Allah korusun, sen bir annesin! bende bır anneyım. benım hasta olma gıbı bır lüksüm bile yok mınıcık kızıma bakabılmem için. bır daha asla dusunme oyle seyler. tekrar soyluoyrum sen bır annesın ve hasta olma lüksün bıle yok seenin....
ve o adama karsı tavrını asla bozma. gerı adım atma. sonunda üzülücek kahrolucak. annesının kendısıne verdıgı zararı anlıcak ama iş işten gecmıs olucak..

senin hikayenden de ayrıca etkilendim
ama görüyorsun canlı örnek
sakın ama sakın o erkeğe dönme
biz analarının tarafına bakmayan adamlarla evlendik
analarının kuzusu oldular evlenince
sana daha evlenmeden anne aşkını gösteren o adamla hayat birleştirme
dünya dünyaya gelse
kişisel iletinde yazdığın gibi.. sabır acı, meyvesi tatlı..
Çok doğru söylüyorsun gerçekten,konu açmak çok istiyorum kendimi toparlarsam şayet.Şimdi Hande'nin yaşadıklarını görünce annelik bu değil diyorum bu oğula duyulan hastalıklı bir saplantıdan başka birşey değil.Hande de başka bir ananın kuzusu değil miydi,bu nasıl bir vicdansızlıktır;Allah görüyor,gerçekten hiçbirşey söylenmiyor artık...

Amin diyorum,acımasızca gelse de kulağa yürekten amin diyorum.Çünkü böyle insan kılıklılar,kendi canları yanmadıkça anlamazlar bir canın yanmasının ne demek olduğunu.Oğullarını da içlerine sindirmesin Allah,öyle bir gelin versin ki Ahmet'in yüzüne hasret kalsınlar gerçekten okurken bile kahroldum çıkıyor ağzımdan elimde değil;Rabb en güzelini bilir şüphesiz...

lütfen bu adamdan ve sülalesinden bir an önce kurtul,
bence bu adam sana yalvaracak boşanma diye söylediklerine kulaklarını tıka,
anasının babasının arkasından hıçkırıklarla ağladığını ama daha yeni doğmuş günahsızın yüzüne bakmadığını,
o süt bebesinin rızkını hiç düşünmeyerek seni ağlattığını getir aklına.:43::43:

doğru demi anasına babasına ağlayan adamın izmire giderken gözleri bile dolmadı.. çok doğru söylüyorsunuz kötü anıları düşünmeliyim hep

:14::14::14:

bebeğimin yanındaydım uyuyo.mesajını görünce çıktım başka bir odada hıçkıra hıçkıra ağlıyorum..o adamdan boşanacağım için değil..ben ve oğlum bunu haketmedik..

cnm AĞLAMA, lütfen ağlama
bak artık ağlama değil ağlatma sırası sende,
zamanında anasının peşine ağlamıştı,
şimdi karısıyla evladının eşine ağlasın.

Nihayet bunu anladın canım.

Şimdi ne yapacaklarını planla ve hemen gerçekleştirmeye başla...

Evet o adam senin kapında köle olacak belki,
ne istersen yaparım diyecek aglayacak,
sözler verecek sana,
ama dönme,
verdiği sözleri 10 gün geçmeden unutacak...

Son düzenleme:
Back
X