intiharın eşiğindeyim..

keşke yanında olmak gibi bir şansımız olsaydı hande:( eminim bu topicte sana destek olan ,seninle ağlayıp seninle gülen herkes bunu isterdi tıpkı benim gibi.madden olmasa de manen yanındayız canım benim.tüm kalbimle senin için mutlu,huzurlu günlerin gelmesi için dua ediyorum.hakında herşeyin en hayırlısını en güzelini diliyorum. az önce biryerlerde taıldı gözüme:

"SABIR ACIDIR,SONU TATLI" dilerim senin için de aynen öyle olur:(

handecim
lütfen şunu da unutma
burada kaç tane kadın,
senin için günlerce dua etti
bugün çoğumuz göz yaşlarımızı katık ettik dualarımıza
kalbimin yerinden çıkacağı anlar hissettim yeri geldi
öyle içten dua ettim
Allah zaten mazlumun yanında
ne olursa olsun (boşanma/boşanmama)
senin hakkında uzun vadede hayırlı olan ne ise o olacak
hepimizin duaları seninle
Allah büyük
en hayırlısı neyse o olacak
buna inan

Hande bak bu kadar kadın senin yanındayız,hergün senin için üzülüp endişeleniyoruz..bebeğin için de...evet eşin olacak insan çok hatalar yapmıyor ama unutma bu dünya gelip geçici..asıl hesabı gerçek dünyada verecek sana bunu yaşatanlar..o meleğe bunları yaşatanlar büyük hesap verecekler..hiçbir ah karşılıksız kalmaz..birgün mutlaka çıkar..bebeğine sarıl ve güçlü ol..bak biz yanındayız,he zaman desteğiz sana!

bu arada evde bulduğum altınlar sehpada duruyordu. bunlar ne dedi. bilmiyorum dedim yataktan çıktı dedim hmm yiğitin onlar dedi.. şimdi farkettim de o altınlar sehpada yok almış yani gerizekalı...oha diyorum ne diyeyim ben ne düşünüyorum adam ne düşünüyor..pess

kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim.Allah razı olsun hepinizden. eşim olacak adam bile maç izliyor umrunda değilim.Size ne kadar dua etsem az.

bu arada evde bulduğum altınlar sehpada duruyordu. bunlar ne dedi. bilmiyorum dedim yataktan çıktı dedim hmm yiğitin onlar dedi.. şimdi farkettim de o altınlar sehpada yok almış yani gerizekalı...oha diyorum ne diyeyim ben ne düşünüyorum adam ne düşünüyor..pess

o altınları da üşenmemiş almış kaldırmış bi saklamış yani bu hengamenin arasında
helal olsun

işte insanın zoruna giden de böyle adama verdiği emekler oluyor

ama sen şanslısın
çünkü belki o adama verdiğin emekler boşa gidecek boşanırsan ama
o adam vesilesi ile dünyanın en büyük nimetine sahip oldun
bir evladın var senin
yiğit için değerdi..

kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim.Allah razı olsun hepinizden. eşim olacak adam bile maç izliyor umrunda değilim.Size ne kadar dua etsem az.

eşinin yaptığı ya da yapacağı hiçbir şeye şaşırma artık..bu seni üzer sadece...biz hep desteğiz.bebeğin ile çok mutlu olacaksınız İnşallah..eşinde çok pişman olacak..

Şimdi bunları düşünme.
Bırak ne yapıyorsa yapsın.

Sen bir an önce eşin eve geldiğinde ,
davayı senin açacagını söyle...

Çünkü bildiğim kadarıyla,
davayı kadın açarsa boşanma daha kısa sürede gerçekleşiyor..

hande çıktı galiba

kızlar hepimiz bu gece, hande ve yiğit için herşeyin hayırlısı neyse o şekilde olması için dua edelim mümkünse

hepinize iyi geceler diliyorum

Bu nasil is ya?
Bu nasil bir kafadir, nasil bir oyun ??
KIRK yil, yemin ediyorum kirk yil düsünsem asla aklima gelmez, anasini getirecekte cocugun velayeti icin, handeyi delirtecekler.
Bunlar nasil insanlar ?
Kendim bakarim cocuguma diyorsun, onada YOK diyor beyefendi, ulan sen kimsinki ????????????????
OKadar sinrlendim, okadarrrrrrrrr sinirlendimki
okuduklarima inanamadim, ki sen bunlari yasamak zorunda, duymak zorunda kaldin.

Allah akil fikir versin ama senin kocanin beyni gitmis yok, buhar olmus ucmus sanirim.

Sakin taviz verme, ne halt yiyorsa yesin
yanlizliginda bogulsun mikrop herif

handecim
şu aşamada sakın eşine fevri hareketlerde bulunma,tahriklere gelme
msj,mail vs kalıcı yollarla görüşme(yüzyüze veya tel de görüş)
evini terk etme
tekbaşına dışarı çıkarsan ki mecbursun tek çıkıyorsun.konuştuğun insanlara dikkat et erkeklere özellikle
eşin ve ailesi gerçekten oğlunun velayetini almayı düşünüyorlarsa hertürlü hileye başvururlar
bende bu aşamalardan geçtim ve avukatım bana bunları söylemişti

hı buarada olurya sana derseki ben psikolojik olarak iyi değilim sende gerildin psikoloğa gidelim filan derse kabul etme
senin kaydını yaptırıp akıl sağlığı yerinde değil diye mahkemeye sunabilir

bunlar benim aklıma gelenler
lütfen dikkatli ol,duygusallığı bırak cnm
kimse kimse için vazgeçilmez değil
o anasına gitsin,maç izlesin bakalım nereye kadar sürer bu mutluluk
artık ipleri eline almalısın ve sen yön vermelisin

buarada eşyalarını topladığını görmüş hala bir tepki vermedimi?birde eşin 1 haftadır yok fiziki görüntüsü nasıl,zayıflamışmı,bitkinmi??

Javelin, bir tepki vermedi. fiziğinde öyle aman aman bi değişklik yok..

bu arada dün gel evimde kal gerekirse ben giderim, maaşın olmasa da ben sana ömür boyu bakarım diyen babam olacak başka bir öküz adam bugün sabahnın köründe arayıp, çalışmam gerektiğini, ahmet için ücretsiz izin almamam gerektiğini,bulunduğum yerde kalmamı vs..söyledi.bunun gibi birçok şey. küçük kardeşin gelsin yanında dursun o zaten burda boş geziyor serserilik yapıyor ona da bir iş bul başında beklesin, iş bulamazsa sigara parasının yarısını sen ver yarısını ben vereyim falan, orda çok laf olurmuş ayrı ev tutamazmışım,onlarla yaşarsam da ahmete kan kusturup para koparmak için uğraşmalıymışım falan falan...

neler oluyor Allahım.Nasıl bir sınavdan geçiriyorsun beni. Memelekete gitme şansım da tükendi böylece..neden benim hayatımda adam gibi adam yok..hadi eşim olacak öküzü ben seçtim.Babam olacak adam niye böyle..

boğuldum.sabah arabanın anahtarını alıp sahile gittim.denize bakarak ağladım..boş sokaklarda gezdim.bi an arabayı sür uçurumdan denize doğru kurtul dedim. oğlumu düşündüm vazgeçtim.psikolojim alt üst.ne yapacam bilmiyorum..

bu arada arabada gördüm eşim yeni bir hat almış kendine ama daha açmamış,kutusunda duruyor öylece..

Esin baska isler de mi ceviriyor acaba?

Yoksa bir insan esini cocugunu kolay kolay gozden cikarmaz

bosan kurtul hande sen tek de yaparsin bakici tutarsin olur biter

o asamaya geldikten sonra elbet caresi bulunur
baban bebegin masraflarindan dolayi boyle diyor sanirim

ama bence de calis
evde bebekle olursan
psikolojin daha cok etkilenir

Javelin, bir tepki vermedi. fiziğinde öyle aman aman bi değişklik yok..

bu arada dün gel evimde kal gerekirse ben giderim, maaşın olmasa da ben sana ömür boyu bakarım diyen babam olacak başka bir öküz adam bugün sabahnın köründe arayıp, çalışmam gerektiğini, ahmet için ücretsiz izin almamam gerektiğini,bulunduğum yerde kalmamı vs..söyledi.bunun gibi birçok şey. küçük kardeşin gelsin yanında dursun o zaten burda boş geziyor serserilik yapıyor ona da bir iş bul başında beklesin, iş bulamazsa sigara parasının yarısını sen ver yarısını ben vereyim falan, orda çok laf olurmuş ayrı ev tutamazmışım,onlarla yaşarsam da ahmete kan kusturup para koparmak için uğraşmalıymışım falan falan...

neler oluyor Allahım.Nasıl bir sınavdan geçiriyorsun beni. Memelekete gitme şansım da tükendi böylece..neden benim hayatımda adam gibi adam yok..hadi eşim olacak öküzü ben seçtim.Babam olacak adam niye böyle..

boğuldum.sabah arabanın anahtarını alıp sahile gittim.denize bakarak ağladım..boş sokaklarda gezdim.bi an arabayı sür uçurumdan denize doğru kurtul dedim. oğlumu düşündüm vazgeçtim.psikolojim alt üst.ne yapacam bilmiyorum..

bu arada arabada gördüm eşim yeni bir hat almış kendine ama daha açmamış,kutusunda duruyor öylece..

günaydın canım...babanın hareketleri için bişey diyemiyorum..baban sonuçta,bize laf söylemek düşmez pek!sakın intiharı düşünme,bu en basit olur.senin daha mincik bir bebeğin var ve sadece sana ihtiyacı var.sana birşey olursa o canavar kadının elinde büyüyecek,aynı eşin gibi yetiştirecek onu..belki o da birgün eşine,senin çektiğin eziyetleri çektirecek.ister misin bunu? bebeğinin bunları yaşamasın ister misin? şu kötü düşünceleri at kafandan.eşin başka şeylerde karıştırıyor olabilir,boşver.hani hayatımda "adam gibi adam yok" demişsin ya hayatında bir tek "kadın gibi kadın" var,o da sensin! yetmez mi bu? :)

allah'ım sen kim haklı kim haksız görürsün,
bu kayınvalidenin
eşini yok sayan kocanın
bunlara ses çıkarmayan kayınpederin
ve malesef kendisini daha çok düşünen bu babanın
yaptıklarını yapmadıklarını gör

hesabını öte tarafa bırakma.

minicik bir yavruya sıcak yuvada anne babasıyla beraber yaşama şansını bırakmayan bu insanlara sen yapacağını bilirsin.

handecim beddua değil tevekkül edeceksin. hak yerini bulacak.

ağlamanın tek sebebi oğlun biliyorum ama asıl oğlun için ağlayıp sütüne yazık etme.

sonra bunlar için kendimi üzdüm, bir damla fazla süt verebilseydim diye yanarsın.

dualarımdasın.

O eşini temiz bir dövdürsek aklı yerine gelir mi acaba? Yok! Sanmıyorum.

Sanırım bundan sonra senin kendi ayakların üzerinde durmanın vakti gelmiş Hande.

iki ucu keskin bıçak bu işin... ama şöylede birşey var sen elinden geleni yaptın yeri geldi ağladın,yeri geldi yalvardın, yeri geldi düşündün ve mantıklıca konuştun... Hayatında en güçlü olmak zorunda olduğun dönemindesin oğlun için... Ne eşin ne ailen görüyorsunki sana senden başka kimseden fayda yok... Sakın yılma ,yumuşama,doğrularından vazgeçme... Üzüntülerini ertelemek bir fayda sağlamıyor biraz zaman sonra daha yıkıcı olarak hayatının merkezine oturuyor... Hakkında hayırlısı olsun... Unutma ki herşey insanlar için bu durumları yaşayan ne ilk insansın ne de son senden daha zor durumda olanları düşün ve hayatına yeni bir yön çizmeye bak. Senden ve oğlundan değerlisi olmamalı artık senin için...Allah yardımcın olsun...

babamın telefonundan sonra donakaldım.öylece boş boş duruyorum.babam bana böyle derse el oğluna ne diyeyim ben..

şaşkınım öylece bekliyorum...

Esin baska isler de mi ceviriyor acaba?

Yoksa bir insan esini cocugunu kolay kolay gozden cikarmaz

bosan kurtul hande sen tek de yaparsin bakici tutarsin olur biter

o asamaya geldikten sonra elbet caresi bulunur
baban bebegin masraflarindan dolayi boyle diyor sanirim

ama bence de calis
evde bebekle olursan
psikolojin daha cok etkilenir

aslında dün gece msjımı yazarken başka kadın olabilirmi diye benimde aklıma geldi
o konudada dikkatli ol diyecektim ama olayların çıkış noktası kv eşi değil
hı şu 1 haftada birini bulduysa o zaten farklı bir olay ama yinede gözünü aç ve şuaralar herşeyden şüphelen handecim
sular durulduğunda normal haline dönersin

buarada babanın düşüncesinden önce seninkiler önemli
sen kendini nerede mutlu olursun düşün ve hiç korkma sadece hislerine güven

birde hayatımda adam gibi adam yok demişsin ya
senin yanında en sağlam adam var oğlun KÜÇÜK ADAM o
seninle günlerdir nasıl mücadele verdi,sana nasıl destek oldu annesi
o olmasaydı bu günleri atlatamazdın
ona sarıl ve dua et canım

Back
X