Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avea'nın resmi internet sitesinden:
Numaram taşınırken hattım kesilecek mi?
Numara taşıma işlemi, mevcut operatör hattının kapanması olması ve yeni operatörün SIM kartının aktif olması ile gerçekleşir. Abonenin eski SIM kartını çıkartıp yeni SIM kartını takması gereklidir. Geçiş işlemi sırasında kısa bir süre iletişim kesintisi yaşanabilir. Daha fazla bilgi için lütfen Bize ulaşın
Yani taşıma işleminden hemen sonra eski kart kullanım dışı ve yeni kart aktif olur.
Handecim o hat takili
cunku prosedur tamamlaninca o hatta yeni operatorden mesaj gelecek numara tasima isleminiz gerceklesmistir
lutfen yeni sim kartinizi takiniz diye
ve o zaman yeni sim karti takacak
sor esine aynisini soyleyecek
bu arada yeni tanimlama islemi 2-3 gun icinde yapiliyor
bu demek oluyor ki donmesine yakin numara tasima yapmis
Handecim o hat takili
cunku prosedur tamamlaninca o hatta yeni operatorden mesaj gelecek numara tasima isleminiz gerceklesmistir
lutfen yeni sim kartinizi takiniz diye
ve o zaman yeni sim karti takacak
sor esine aynisini soyleyecek
bu arada yeni tanimlama islemi 2-3 gun icinde yapiliyor
bu demek oluyor ki donmesine yakin numara tasima yapmis
Canım 2-3 bekletme işlemi varsa doğrudur o zaman.Ben daha yeni değiştirdim sayılır,böyle şeyler hiç olmadığı için bir anda panikledim,şüphelendim ama şimdi ben de rahatladım.Yine de içinde şüphe kalırsa avea bayiine seri numarasını sorgulat;onlar sana yeni hat mı numara taşıma işlemi mi olduğunu söylerler net olarak...teline baktım şu an...cevapsız arama var babası aramış..yani eski hat çalışıyor.kafam karıştı..
giyiniyor dışarı çıkacak konuşmak için galiba
Yineliyorum,hat taşıma işlemi gerçekleşmeden yeni kart verilmez.Yeni kart verildiği anda bu işlem gerçekleşmiş ve eski kart artık kullanım dışı demektir.Yani şu anda telefonunda olan kartla konuşamaz taşınma işlemi gerçekleştiği andan itibaren.
Anladım canım,teşekkür ederim.Ben de birkaç ay önce aveadan turkcell'e geçmiştim ve böyle birşey olmamıştı ondan yanıldım ama şimdi sordum kardeşime geçen hafta değiştirmişti aradım O'nu,o da dediğin işlemleri beklemiş.İçim rahatladı şimdi,eminim Hande'nin de.hayır canım, hat taşıma işlemi için başvurduğunda sana boş hattı verirler. taşıma işlemlerinin 1 haftaya kadar da sürebileceğini söylerler. sen kendi hattını kullanmaya devam ederisn. taşıma işlemleri onaylandığında bayiye bıraktığın telefon numarasına mesaj gelir. taşıma işleminiz gerçekleşti, yeni hattınız kullanmaya başlayabilirsiniz diye. o zaman verdikleri boş hattı takarsın. kendim yaptığım için biliyoruum
teline baktım şu an...cevapsız arama var babası aramış..yani eski hat çalışıyor.kafam karıştı..
giyiniyor dışarı çıkacak konuşmak için galiba
Hande esinle bosanmayi konustunmu? ne oldu simdi?
Hande abla en başta şunu söylemeliyim ki ne kadar kötü olursa olsun senin o adamdan bi çocuğun var bişey yapmadan önce 10 kere düşünmen gerek...Tamam anlıyorum çok zor günler geçiriyorsun fakat ayrı anne babanın çocuğu olarak senin bebeğin adına konuşuyorum o kadar zor ki aileyi kavrayamıyor...anne ayrı yerde baba ayrı yerde...Ben de şuanda evliyim ve nasipse bizimde bebeğimiz olacak iyi anlaşıyoruz falan herşey çok güzel gözüküyor ama gel de içime sor...aile kavramını öğrenemediğim için ne kadar zorlanıyorum biliyo musun...yarın bigün senin de bebeğğin büyüyecek ve emin ol benim bu yaşadıklarımı yaşayacak...sen çocuğuna bunları yaşatmak istemezsin eminim...en azından onun için en mantıklısı bi piskologa görünün derim...ayrılık hiç bişeyin çözümü değildir...aile kurmak çok zor bozmak da bi o kadar kolaydır eşin kendin için bile olmasa çocuğun için bence savaşmalısın ve bunu bi uzman kontrolünde yapmalısınız..şimdi sen bu durumda ayrılsan eşin dolduruşa kaynananın sırf seni kahretmek için çocuğun görüş zamanında alıp kaçırtmayacağını nerden bilebilirsin? yaşadıklarımdan tecrübe ederek söylüyorum eşin ve sen sakinleşmeden bişeye kalkışma derim biraz olay soğusun sonra karşılıklı konuşun o ne kadar annesi olursa olsun sen de onun çocuğunun annesisin bunu unutma... Umarım herşey yoluna girer...
o ne kadar annesi olursa olsun sen de onun çocuğunun annesisin bunu unutma... Umarım herşey yoluna girer...[/QUOTE .!.:ah keşke eşide bunu bir kavrayabilse...
arkadaşlar aklıma şöyle bişey geliyor; dalga geçmek için değil ama
bu zatı muhterem Ahmet beyimizin karşısına ne vardı bi aksakallı bir dede çıksada buna sağlı sollu şöyle birkaç osmanlı tokadı atıp
OĞLUM AHMET SEN NE HALT YİYORSUN KENDİNE GEL AİLENİMİ DAĞITACAKSIN
dese ne güzel olurdu dimi
hayali bile güzel valla
Konuyu baştan beri takip ediyorum
kendi konumla birlikte okuyordum bu konuyu da.
Bebeğe k. validenin bakması başka bir bakıcı işinden çok daha iyi ;
ancak k.validenin ve diğer aile bireylerinin senin yanına yerleşmeleri
aynı çatı altında seninle birlikte yaşamaları çok zor.
Zaten senin k. validen normal bir insan değil.
Zamanında ben de k. validem ile kızım doğmadan önce
çok tartışmalar yaşadım, çok kavgalarımız oldu ,hatta büyük konuştum ve
k.validemin yüzüne
çocuğum olsa( daha hamile değildim) bırak sana baktırmayı yüzünü bile göstermem sizlere dedim.
Kızım 13 aylık olana kadar ben kendim baktım.
Sonrasında işe başlayınca eşim bir şekilde beni ikna etti ( ama ne şekilllerde?)
ve k.peder ,k.valide bizim evimize geldiler.
Ne oldu ise işte o 2 senede oldu bize
eşimle iyice koptuk ,iletişimsizlikler başladı
o kendi aleminde ,ben kendi alemimde.
Ailesi ile sohbet ederken bile benim işim olduğu saatleri (banyo yaparken v.s) tercih etti
Ne zaman bunları dile getirsem sırtını dönüp yattı.
Evin bütün yükü bendeydi.Yemek ,bulaşık, temizlik ,aklına ne gelirse.
Eşim zaten hiç bir işin ucundan tutayım da yardım edeyim demez.
Okuldan eve gelip daha ayakkabılarımı çıkarmadan kızıma annen geldi hadi o yedirsin yemeğini derdi babaannesi.
Kendisi de çıkar kendi annesinin yanına giderdi( Aynı sitede eşimin anneannesi de oturuyor ve düşün onlar orada kalmayıp bizde kalıyorlar)
Ev üstüne ev olmuyor, biz bu dönemde çok yıprandık
Koptuk birbirimizden
ve ramazan bayramının arefe günü öğrendim ki ben eşim kumar oynuyor, elimizde ne varsa gitmiş hepsi kumara.
Hande'cim sana tavsiyem kesinlikle çocuğunu k.validene baktırmaman.
Hani k.valide iyi olsa , geçimli biri olsa tamam derim
ama siz bu kadın yüzünden boşanma eşiğine kaz kez gelmişsiniz.
Eşin sana nasıl tek şart olarak bebeğe annesinin bakma şartını koyuyorsa
sen de eşine tek şart olarak bunu sun .
Benim canım çok yandı , seninki yanmasın.
zaman ayırıp yazdığın için teşeşkkür ederim. ben de istemiyorum bakmasını bu yüzden evliliğim bitecek.. eşime ne olacak böyle oturup konuşalım bi daha dedim bugün.. eşim dünkü konuşmalarımızdan dolayı çok sinirli olduğunu cmt ya da pazara kadar düşünüp konuşacağını söyledi. dün gece de bana çok ağır bir laf etti.ailemle telde konuşuyorum diye git kardeşine karılık yap sen dedi.sustum..nefretle baktım sadece. ben de ona diyecektim sen de annene kocalık yap diye demedim.ama dicem yerini bekliyorum.
zaman ayırıp yazdığın için teşeşkkür ederim. ben de istemiyorum bakmasını bu yüzden evliliğim bitecek.. eşime ne olacak böyle oturup konuşalım bi daha dedim bugün.. eşim dünkü konuşmalarımızdan dolayı çok sinirli olduğunu cmt ya da pazara kadar düşünüp konuşacağını söyledi. dün gece de bana çok ağır bir laf etti.ailemle telde konuşuyorum diye git kardeşine karılık yap sen dedi.sustum..nefretle baktım sadece. ben de ona diyecektim sen de annene kocalık yap diye demedim.ama dicem yerini bekliyorum.
Offf çok yüz göz olunmuş((
Sen seviyeni onunki ile aynı yere indirgeme lütfen.
Bu nedir böyle?
Bir erkek helali olan kadına nasıl böyle söyler ?
Kurtul bundan.