merhaba arkadaşlar,
eşim hala dava açmadı.konuştuk..kendince sıkıntı yaratan şeyleri söyledi güyaen önemlisi ben eevin erkeği modundaymışım..aramızdaki sıkıntıları giderecek ve kendini mutlu hissetmesini sağlayacak istekleri şunlarmış:
*maaş kartım beyefendide duracakmış..ama benim paramda gözü yokmuş.bende durursa ben artsitlik yapıyormuşum.
*25 milyar peşinat verip aldığımız bir evimiz var inşaat halinde halen.75 milyar daha verecez 1 sene sonra. o evin borcunu ödedikten sonra satıp izmire gidecekmişiz. kayınpederimin tek katlı evi var, 4 kata kadar çıkılabiliyormuş. o evin üstüne kat çıkacakmış orda yaşayacakmışız..
ne güzel demi kartımı vereyim sen benim paramı da kullanarak evi öde..sonra o evi sat babanın evini yaptır..sonra birgün boşanırsak ben hiçbir hak iddia edemeyim çünkü ev babasının üstüne..sonra da de ki: benim senin paranda gözüm yok..
tüm bunları dinleyince eşime dedim ki sen böyle bir adam değilsin..kendine gel dedim.aldırmadı. bunları da aklına babası soktu..çünkü yüzüme de zaten söylüyordu çalışan kadınlara karşıymış, paraları var diye onlar kendilerini çok güçlü hissediyorlarmış falan filan..
bu arada düşündüğüm bakıcı burdan taşınmaya karar vemiş.başka bakıyorum şu an..yorumnlarınıza tek tek cvap veremiyorum kusura bakmayın..yaşımızı soran olmuş.ikimiz de 29 yaşındayız..
eşim şimdi ne yapacak bilmiyorum yine dışarı çıktı.herhalde babası ile konuşacaktır.aptal eşim benim.ailesinin isteklerini gelip bana söylyor kabul etmiyorum diye yuvasını yıkacak haberi yok..artık gitgide daha az üzülüyorum..
handecim çok üzüldüm yaa seni sindirmek istiyor eşin ailesinin lafına bakıyor iyi doldurmuşlar valla bence yaşıda küçük tam olarak olgunlaşmamış erkekler geç olgunlaşır zaten eşin senden boşanmakta istemiyor sen istemedende hiç bişey yapamaz sanaa...tek sorun ailesini dinlemesi onların lafına bakması..bir yuvayı yıkmak kolay değil oda bunun farkında sende birbirinizide seviyorsunuz sende boşanmak istemiyorsun..erkeklerin hepsi böyle mi yoksa bize mi böyle denk geliyor..