intiharın eşiğindeyim..

merhaba arkadaşlar,

okula gitmeye başladığım için sık sık yazamıyoprum size. eşim hala aynı. bir tek bugün beraber kahvaltı yapalım mı dedi yaptık hiçbirşey konuşmadan. şimdi yine dışarda yemeğe gitti.

bakıcı da buldum.perşembe gelecek bakalım.o gün toplantı var eşimle ikimiz okulda olacaz.hala annesinin bakması konusunda ısrarlı..

merhaba arkadaşlar,

okula gitmeye başladığım için sık sık yazamıyoprum size. eşim hala aynı. bir tek bugün beraber kahvaltı yapalım mı dedi yaptık hiçbirşey konuşmadan. şimdi yine dışarda yemeğe gitti.

bakıcı da buldum.perşembe gelecek bakalım.o gün toplantı var eşimle ikimiz okulda olacaz.hala annesinin bakması konusunda ısrarlı..

o ısrar etmeye devam etsin...

merhaba arkadaşlar,

eşim hala konuşmuyor. sadece izmirde arkadaşının düğünü olduğunu haftasonu izmire gideceğini söyledi.delirmek üzereyimm..

evli ve 3 aylık çocuğu olan bir adam karısını ve çocuğunu bırakıp tek başına düğüne nasıl gidiyor ya..orda beni soranlara ne diyecek bu adam şaşıyorum..

merhaba arkadaşlar,

eşim hala konuşmuyor. sadece izmirde arkadaşının düğünü olduğunu haftasonu izmire gideceğini söyledi.delirmek üzereyimm..

evli ve 3 aylık çocuğu olan bir adam karısını ve çocuğunu bırakıp tek başına düğüne nasıl gidiyor ya..orda beni soranlara ne diyecek bu adam şaşıyorum..
Ne diyecek?Hande evde,Yiğit yola çıkınca hasta oluyor O da gelmek istedi ama Yiğit için kalmak durumunda kaldı..vesaire;çevirecek kazı yanmayacak.Gitmişken de anneciğinden akıl ve gaz alıp gelecek.Yine gelince bebeğe annem baksın muhabbeti olacak ama bu kafayla hayat boyu o annesine,annesi Ona bakacak...

ailen gelsin yanına artık bu böyle olmaz
bence haftasonu düğüne gidip ailesinide alıp gelecek

bence de ailesini alıp özellikle de annesini alıp gelecek..

Ne diyecek?Hande evde,Yiğit yola çıkınca hasta oluyor O da gelmek istedi ama Yiğit için kalmak durumunda kaldı..vesaire;çevirecek kazı yanmayacak.Gitmişken de anneciğinden akıl ve gaz alıp gelecek.Yine gelince bebeğe annem baksın muhabbeti olacak ama bu kafayla hayat boyu o annesine,annesi Ona bakacak...

çok doğru söylüyorsun..adamın umrumda değiliz yaa.varsa yoksa anası..

merhaba arkadaşlar,

pazartesi günü tam anlamıyla okul açılıyor ve bebeğe bakması için annesini getirecek sanki!
İnşallah yanılıyorumdur ama mesajını okur okumaz bu aklıma geldi.
Annesini getirirse bile fevri davranma ve bakıcıyı eve çağır.
Baktın işler iyiye gitmiyor o zaman yolunu çizersin.

pazartesi günü tam anlamıyla okul açılıyor ve bebeğe bakması için annesini getirecek sanki!
İnşallah yanılıyorumdur ama mesajını okur okumaz bu aklıma geldi.
Annesini getirirse bile fevri davranma ve bakıcıyı eve çağır.
Baktın işler iyiye gitmiyor o zaman yolunu çizersin.

ne yüzsüz kadın yaa.hem bana o kadar laf söylüyor hem de utanmadan çocuğuma bakma niyetiyle evime geliyor.gerçi oğlumun evine gidiyorum diye düşünüyordur o şeytan..

cnm benim ya sen anlatırken olayları sanki ben eski günlerime geri döndüm
pes etme güçlü ve sabırlı ol eşinle sürekli bağırmadan sakince konuş
atlatacaksın merak etme hakkında hayırlısı ben başaramadım çünkü
çok küçüktüm inş sen üstesinden gelirsin..

gerçekten böyle insanlarla uğraşması çok zor...eşinizinde anasından başkasını görmüyor gözü nasıl numaralar yapıp kandırıyorsa cadı....allah yardımcınız olsun hele o çocuğa bakma durumu aynı çatı altında tmm annesi eşinizin ama okadar şey yaşadıktan sonra sizi baya zorluyacak umarım olmaz böyle bir durum...

ne yüzsüz kadın yaa.hem bana o kadar laf söylüyor hem de utanmadan çocuğuma bakma niyetiyle evime geliyor.gerçi oğlumun evine gidiyorum diye düşünüyordur o şeytan..
Böyle yüzsüz insanlar o kadar çok ki hande!
İnşallah düşündüğümüz gibi olmaz ve eşin tek başına döner izmir'den.
Gerçi seni ve oğlunu tek bırakıp gitmesi başlı başına bir sorun fakat önce bakıcı problemi çözülürse zamanla bunlar da düzelir diye düşünüyorum.

Benimde buna benzer bi olay 15 mayis da basima geldi. hemde daha kayinvalidem bile degilken bana neler yapti neler. siz konusurken yalnizmisiniz bizim yanimizda ise baskalari da vardi yine de kendimi aklayamadim cunki digerleri kendi oz kardesleriydi.oglu yani sevgilim de ordaydi. boyle bi durumda hakli cikmam imkansizdi zaten. ne oldu mu? sevgilim sesini bile cikarmadi. anne sen boyle dedin. teyzemler boyle dedi diyemedi. 3.5 ay cildirdim resmen. simdi bir sey olmamis gibi sevgilimin annesi konusmaya basladi benimle. halbuki ben kapidan disari bile itilmistim. neyse allah sabir versin diyorum. benim hikayemi de uygun bi zamanda yazarim artik.

bence ondan hızlı davranıp kendi anneni çağır. hem yalnız kalmazsın hemde bakıcıya alışana kadar annem kalacak dersin.

sevgili hande.... konunuzu başından beri takip ediyorum iki çocuk sahibi bir anne olarak sizi çok iyi anlıyoru.durumunuz üzücü.anladığım kadarıyla olay inatlaşmadan çıkıp restleşme halini alıyor.bu da çıkmaza doğru sürüklüyor sizi.ikinizin de sakin olduğu doğru bir zamanda eşine gel evliliğimiz için bebeğimimiz için ve en önemlisi BİZim için konuşalım desen.konuşarak halledebileceğiniz konular bunlar.yeterki eşine artık BİZ olduğunuzu kabul ettirebilirsen.....

Böyle yüzsüz insanlar o kadar çok ki hande!
İnşallah düşündüğümüz gibi olmaz ve eşin tek başına döner izmir'den.
Gerçi seni ve oğlunu tek bırakıp gitmesi başlı başına bir sorun fakat önce bakıcı problemi çözülürse zamanla bunlar da düzelir diye düşünüyorum.
:
galiba tek gitmeyecek. az önce geldi dışardan.benimle çok iyi konuşuyor falan.sşimdi marekete gitti.gelince konuşalım dedi.(bıktım kouşmalardan.)tamam dedim.sanırım yapmak istediği şu:bana da gel izmire gidelim düğün var diyecek.beni o kovulduğum eve götürecek.annesinin yanında da bizimle gel anne yiğite bakarsın diyecek o da gelecek..ama ben gitmicem izmire.kovulduğum eve gitmem dicem. belki o kadın da gelmez ben yokken.

Benimde buna benzer bi olay 15 mayis da basima geldi. hemde daha kayinvalidem bile degilken bana neler yapti neler. siz konusurken yalnizmisiniz bizim yanimizda ise baskalari da vardi yine de kendimi aklayamadim cunki digerleri kendi oz kardesleriydi.oglu yani sevgilim de ordaydi. boyle bi durumda hakli cikmam imkansizdi zaten. ne oldu mu? sevgilim sesini bile cikarmadi. anne sen boyle dedin. teyzemler boyle dedi diyemedi. 3.5 ay cildirdim resmen. simdi bir sey olmamis gibi sevgilimin annesi konusmaya basladi benimle. halbuki ben kapidan disari bile itilmistim. neyse allah sabir versin diyorum. benim hikayemi de uygun bi zamanda yazarim artik.

iyice ölç tart öyle evlen.yoksa benimki gibi aile manyağı, seni savunamayan pısırık bir kocan olur..

bence ondan hızlı davranıp kendi anneni çağır. hem yalnız kalmazsın hemde bakıcıya alışana kadar annem kalacak dersin.

düşünmüştüm ama kardeşimin eşi işe girdi.annem onun çocuğuna bakıyor bırakıp gelemez.

sevgili hande.... konunuzu başından beri takip ediyorum iki çocuk sahibi bir anne olarak sizi çok iyi anlıyoru.durumunuz üzücü.anladığım kadarıyla olay inatlaşmadan çıkıp restleşme halini alıyor.bu da çıkmaza doğru sürüklüyor sizi.ikinizin de sakin olduğu doğru bir zamanda eşine gel evliliğimiz için bebeğimimiz için ve en önemlisi BİZim için konuşalım desen.konuşarak halledebileceğiniz konular bunlar.yeterki eşine artık BİZ olduğunuzu kabul ettirebilirsen.....

bilmiyorum kaç yıllık evlisiniz.benden tecrübeliyseniz ne olur yol gösterin. konuşarak anlatamıyorum eşime aile olduğumuzu. şimdi dışarda gelince yine konuşacaz ama konuşarak anlamıyor ki bu adam..

Hande açık ve net anlamıyorsa anlamıyordur.
Bazı adamlar böyle.
Ne yaparsan yap, ne dersen de anam da anam.
Bir kerede ailem, karımdır çocuğumdur demez.
Anlaşılan sen ne söylersen söyle, ne konuşursan konuş bu böyle devam edecek.
Allah yardımcın olsun.

bence konuş illaki düğüne gitmesi mi lazım gitmesin gitmeni istemiyorum de ne buya zırt pırt izmire mi gidilir...eğergiderse annesinide getirirse sana inat yapacaktır çok yanlış yapar bence ... sinir oluyorum yaa...allah yardımcın olsun..

Back
X