Merhabalar, bir arkadasım için bu soruyu soruyorum.Ben gerek yok diyorum ama içi sogusun istiyor.
Arkadasımın 3 yıllık bir ilikşisi vardı, daha sonra araya biraz sogukluk girmiş birbirlerini aramamıslar bi kaç hafta, sonra bir yerde denk gelip konusmuslar, sevişmişler barişmışlar bi 5 ay önce. Fakat o 5 dan sonra bir türlü eskisi gibi olamamışlar, erkegin hayatına sadece arkadasım dedigi bir kız girmiş, arkadasının da hayatında pek cok sosyal ilişkisi olunca, sorun etmemiş ama en son farketmiş ki arkadasımla sevişiyor o kızlar yazısıyor, hatta sanırım arkadasıyla arası kotu iken arkadasıma daha cok vakit ayırıp iletişimde.
En son yine bi gün buluşup kahvaltı güzel bi günden sonra iletşim kesilmiş. Yüksek ihtimalle o kızla barışıldı diye düşünüyor
Bu durumu erkek arkadasıyla konustugun da hayır sacmalama o benim arkadaısm senden baskasıns dokunmuyorum gibi laflar fakat iletşimde aksakmış.
Yüksek ihtimalle digerkızda süpheeleniyor.
Siz olsanız diger kıza yazar mıydınız. Arkadasım erkek arkadaşından ztn vazgecmiş durumda fakat böyle kullanıp atılmasını hazmedemiyor.
Erkekte arkadasımın fotoları var, o yüzden de biraz geri duruyor. Ama içi içini yiyor.