İntikam alır mıydınız?

Merhabalar, bir arkadasım için bu soruyu soruyorum.Ben gerek yok diyorum ama içi sogusun istiyor.

Arkadasımın 3 yıllık bir ilikşisi vardı, daha sonra araya biraz sogukluk girmiş birbirlerini aramamıslar bi kaç hafta, sonra bir yerde denk gelip konusmuslar, sevişmişler barişmışlar bi 5 ay önce. Fakat o 5 dan sonra bir türlü eskisi gibi olamamışlar, erkegin hayatına sadece arkadasım dedigi bir kız girmiş, arkadasının da hayatında pek cok sosyal ilişkisi olunca, sorun etmemiş ama en son farketmiş ki arkadasımla sevişiyor o kızlar yazısıyor, hatta sanırım arkadasıyla arası kotu iken arkadasıma daha cok vakit ayırıp iletişimde.

En son yine bi gün buluşup kahvaltı güzel bi günden sonra iletşim kesilmiş. Yüksek ihtimalle o kızla barışıldı diye düşünüyor

Bu durumu erkek arkadasıyla konustugun da hayır sacmalama o benim arkadaısm senden baskasıns dokunmuyorum gibi laflar fakat iletşimde aksakmış.

Yüksek ihtimalle digerkızda süpheeleniyor.

Siz olsanız diger kıza yazar mıydınız. Arkadasım erkek arkadaşından ztn vazgecmiş durumda fakat böyle kullanıp atılmasını hazmedemiyor.

Erkekte arkadasımın fotoları var, o yüzden de biraz geri duruyor. Ama içi içini yiyor.
Arkadaşınız madem kullanıldığının farkında neden her gördüğü yerde adamla sevişiyor. İstediği gibi olmuyorsa yol versin. Şüphe duyduğu bir adamda nasıl fotosu oluyor orayıda anlamadım.

Siz olsanız diger kıza yazar mıydınız. Arkadasım erkek arkadaşından ztn vazgecmiş durumda fakat böyle kullanıp atılmasını hazmedemiyor.
Ortada kullanıp atılma göremedim açıkçası sevgiliyken karşılıklı cinsel ilişki yaşamak tercih edilmiş olayı kullanmak olarak görüyorsa yaşamasaydi
Arkadaşınız da bı sure bu ilişkiye göz yummuş gibi geldi bosversin artık

😂 Evet o yüzden buraya sordum ya. Benden cok uzak. Ama arkadasım emin onların sevgili oldugundan adam arkdasım diyor ama degil cünkü saatlerce ortadan kayboluyor, nete girmiyor filn diye saglam düşünceleri var. Bilemedim. Gururuma dokunsa naapardım bende bilemedim hani
Gururunuza dokunan bir ilişkiyi sürdürmemek de bir seçenek mesela. Hem başka sevgilisi olduğuna emin olup hem her fırsatta adamla sevişmenin tek açıklaması diğer kadını ekarte etmeye çalışmak çünkü. Diğer kadına ulaşıp anlatma çabası da bunu destekliyor.

Erkekte arkadasımın fotoları var, o yüzden de biraz geri duruyor. Ama içi içini yiyor.
Birde şu fotoğraf çektirenlerin cesareti karşımda ağzım dilim tutuluyor sebep ne madem korkacak birşey olduğunu düşünüyorsun niye çektiriyorsun
Ya da senin için problem o zaman değilse niye problem arkadaşınız evlilik dışı cinsel ilişki ve fotoğraf konusunda çok kafa karışıklığı yaşıyor bence önce kendi içinde çözsün bı

Arkadaşınız sakın sakın o kadına mesaj yazarak kendisini rezil etmesin. Yüksek ihtimal kadının arkadaşınızdan haberi var ve sevgilisi ona "Yapıştı bırakmıyor." tarzında yalanlar söyledi zamanında.

Birde şu fotoğraf çektirenlerin cesareti karşımda ağzım dilim tutuluyor sebep ne madem korkacak birşey olduğunu düşünüyorsun niye çektiriyorsun
Ya da senin için problem o zaman değilse niye problem arkadaşınız evlilik dışı cinsel ilişki ve fotoğraf konusunda çok kafa karışıklığı yaşıyor bence önce kendi içinde çözsün bı
Müstehcen resim çekilmek nedir ya ? Hic mi korkmuyor arkadaşınız eşimle 6 yıldır birlikteyiz 3 yıldır evliyiz daha önceden de sevişiyorduk hic oyle bir resmimiz olmadı 😒

Arkadaşınız madem kullanıldığının farkında neden her gördüğü yerde adamla sevişiyor. İstediği gibi olmuyorsa yol versin. Şüphe duyduğu bir adamda nasıl fotosu oluyor orayıda anlamadım.
Süpheyi su 5 aydır duyuyor öncesi iyiydi gercekten bende tanıyorum ama me olduysa bu kız arkadasla bozuldu. Mühtechen tarzında degil foto ama yanak yanaga dudak dudağa gibi yatarken yatakta gibi , dahası varmıdır bilmşyorum

Arkadaşınız sakın sakın o kadına mesaj yazarak kendisini rezil etmesin. Yüksek ihtimal kadının arkadaşınızdan haberi var ve sevgilisi ona "Yapıştı bırakmıyor." tarzında yalanlar söyledi zamanında.
Yüksek ihtimalle.
Diğer kadınla ilgili değil ki konu.
Karşılıklı yaşanan ilişkinin de intikamı olmaz.
Önüne baksın arkadaş.
Tesekkur ederiz.

Süpheyi su 5 aydır duyuyor öncesi iyiydi gercekten bende tanıyorum ama me olduysa bu kız arkadasla bozuldu. Mühtechen tarzında degil foto ama yanak yanaga dudak dudağa gibi yatarken yatakta gibi , dahası varmıdır bilmşyorum
Cektireceginu çektirmiş zaten ki takilmasin ne intikamı yani ikisininde sonuç olarak izni varmış isteyerek yaşanmış bı şeyler intikam diye diye vakit kaybetmenin anlamı ne

bence arkadaşın şu saatten sonra yaşadığı seks ilişkisi de iyiyse meseleyi kurcalamasın. fckbuddy olarak takılsın. zaten vazgeçtiğin ama sevişmeden de bırakmadığın adama yapman gereken bu bence. bu kullanmak falan olmuyor aksine senin kız bu herifi kullanıp atsın. ne bileyim sevişmekten sevişmeye arayıp sorsun mesela. adamın duygularını vs seks dışındaki şeylerini hiç önemsemesin. nasılsın, günün nasıl geçti bile demesin. "napıyosun, buluşalım mı?" ve final. bitti. hayır ben anlamıyorum ki neden pembe dizi çevirmeye meraklı bu millet. 5 aydır şüphe duyduğu adamla seks bağını da kesemiyorsa bence adamı koyması gereken yer belli.

bence arkadaşın şu saatten sonra yaşadığı seks ilişkisi de iyiyse meseleyi kurcalamasın. fckbuddy olarak takılsın. zaten vazgeçtiğin ama sevişmeden de bırakmadığın adama yapman gereken bu bence. bu kullanmak falan olmuyor aksine senin kız bu herifi kullanıp atsın. ne bileyim sevişmekten sevişmeye arayıp sorsun mesela. adamın duygularını vs seks dışındaki şeylerini hiç önemsemesin. nasılsın, günün nasıl geçti bile demesin. "napıyosun, buluşalım mı?" ve final. bitti. hayır ben anlamıyorum ki neden pembe dizi çevirmeye meraklı bu millet. 5 aydır şüphe duyduğu adamla seks bağını da kesemiyorsa bence adamı koyması gereken yer belli.
Aslında bende bunu dedim, tensel anlamda birbirlerinden vazgecmiyorlarsa sadece o iş için görüşün dedim. Hatta kızda, sormuş ne yani fuckbdyy myiz biz diye bi kavga cıkarmış ama adam hayır sadece seks degil senle vakit t gecirmeyi seviyorum birlikte olmayı konuşmayı seviyorum demiş ama iletişimler hep kopuk diyor.

Ben kendimi kullandırmak istemedim fakat hep binbir sözle ikna etti diyor.

Su anlık o kıza mesaj atmaktan vazgecti ne hali varsa görsün modunda ya bakalım.

Kıza yazıp ne diyecek ki 🙄kız da zaten adamın sevgilisi olduğunu bile bile gelmiş, kız da karaktersiz ve midesiz.
Hayır işte adam öyle uyanık kı, diger kızın yüksek ihtimlle bnim arkadasım dan haberi yok, seviştiginden görüştüğünden, benim arkadasımı da o benim arkadasım diyerek kandırıyor.

İki kızı da kandırıyor gibi, diger kızın haberi yok, haberi olsun bizi kandırıyor yazayım diyordu

Hayır işte adam öyle uyanık kı, diger kızın yüksek ihtimlle bnim arkadasım dan haberi yok, seviştiginden görüştüğünden, benim arkadasımı da o benim arkadasım diyerek kandırıyor.

İki kızı da kandırıyor gibi, diger kızın haberi yok, haberi olsun bizi kandırıyor yazayım diyordu

Yazsın söylesin o zaman. Hatta imkanı varsa sosyal medyada yazamıyor mu bu adam şerefsiz kanmayın yazsın👋

Bence yazmasın, adamı kıymete bindirmekten başka sonuç çıkmaz bu durumdan. Ben hayret ediyorum açıkçası hala bunu anlatınca birinin soğuyacağını düşünenlere, kıskanıyor, çekemiyor, adamı geri istiyor diye düşünecek ve gözünde adam içgüdüsel olarak daha cazip bir erkek haline gelecek.

Bence yazmasın, adamı kıymete bindirmekten başka sonuç çıkmaz bu durumdan. Ben hayret ediyorum açıkçası hala bunu anlatınca birinin soğuyacağını düşünenlere, kıskanıyor, çekemiyor, adamı geri istiyor diye düşünecek ve gözünde adam içgüdüsel olarak daha cazip bir erkek haline gelecek.
Öyle mi olur dersin.
Ama 2 kişiyi birden kandırıyor bu durumda, kandırıldıgını bilmek istemez mi dersin, bumerang gibi adam bi onla. Bu kızla. Arkadasım gözünü actı artık da. Mesaj atmamaya karar verdi ztn öfkesi dindi biraz

Back
X