- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
Aynisini düşünüyorumŞu gün gelin diyin gelsinler, siz evde olmayın kapıyı çalıp çalıp beklesinler. Arayınca da aa unutmuşum diyin.
Haklisin ne diyim. Ben ayni yerde biraktigi yerdeyim ve o da orda sandim. Ama karsimda kisiliksiz guvenilmez biri varmis. Ozguvenini degil haysiyetini bile yikmak istiyorum. Ailesine karsi hem de. Bana yaptigi gibiKendın oldugunu söyleme kesın sana kendını buluyordum sen oldugunu bılmem ne dıye kötü hıssettırır hatan aılenı işe sokup senı terkeden bırıne dınmek olmuş başta yol ver ve işletmeye devam et sonrada buluşma ayarla sap gıbı kalsın yazdıgındada senı gordum çok tıpsızdın fotolardakı gıbı degıldın gelmedım de ozguvenı yerle bır olsun boşver
Ya tektas da aldirsam soyle iyisinden diye dusunuyorumen pahalı çikolata çiçeği istemeyi unutma bari:)
Evet gercek ben bunu dusunup yapmaz. Ama artik ben olmiycam. Benim ailemin ne sucu vardi. O kadar hazirlik yapmistik ki. Sonunu aciklayamadim bile. Terkedildim diyemedim. Benim ve ailemin sucu neydi.Al intikamını da ailesinin ne suçu vsr.oğlunu utanracaksin diye aileyi niye H arciyorsun.ananın babanın cezalandırılması hiç hoş değil.bence yapmayın yarin sizin de evladiniz olur sinanirsiniz.
Sonra da verme sat ye parasini catir catirYa tektas da aldirsam soyle iyisinden diye dusunuyorum
Bence intikam sizin gözünüzü kör etmiş .Tamam alın ailenizin öcünü başka bir aileden nasıl olsa ilahi adalet alır sizden tekrsr öcünü.Evet gercek ben bunu dusunup yapmaz. Ama artik ben olmiycam. Benim ailemin ne sucu vardi. O kadar hazirlik yapmistik ki. Sonunu aciklayamadim bile. Terkedildim diyemedim. Benim ve ailemin sucu neydi.
Ayy hayal ettim de harika ya. En buyuk sıkıntı annem siddetle karsi zaten. Nasil kabul ettiricem. Isbirligi bile yapmak istesem boyle bir seyi asla kabul etmez. Isteme olayinin oldugu duruma cok egledim. Evde olmama ise kesin cozum. Cok daha basit. Hii o arkadasimi bildiginiz cok gzuel bir kiz olarak ayarlamayi dusunuyorum. Her sey yavas yavas olacakSonra da verme sat ye parasini catir catirYukarda birkac arkadasin yazdigini begendim. Istemeye gelsinler evde olmayin. Unutmusum deyin. Bunu sevdim cok fena :) Ya da isteme olsun babaniz size donup istiyo musun kizim desin siz de istemiyorum babacim deyin :) tam turk filmi tadinda Baska kiz olarak yazistiginizda da yine arkadasin dedigi gibi yapin bulusmaya cagirin sonra tipsizmissin begenmedim deyin :)
Tanimak istedigini soylettirdim arkadasima. Basta isletildigini dusundu. Sonra sorular sordu. Konusmalar gulucuklu fln oldu. Yani kesip atmadi. Sonra aradi kiz olduguna isletilmedigine emin oldu. Sonra musade isteyip uyudu. Devami gelicek. Beni ise uyudu saniyo guya. Iyi geceler diye aradigimda arkadaslar laklak yapiyo diyip esniyo flndi. Halbuki ayni anda kiza yaziyodu. Ve 1 saat yazistilarNeler yazisti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?