- 23 Nisan 2018
- 351
- 172
- 23
- 29
- Konu Sahibi Latinachica
-
Ne kadar pislik biri olduğunu anlatıyorsunuz.Bence intikam almak yerine ayrılın ve iyi ki gerçek yüzünü evlenmeden önce gördüm diye şükredin.Burada kocam beni aldatıyor tarzı konuları çok okuyoruz.Bana kizan arkadaslar cokk hakli. Kesinlikle hakli. Hata yok demiyorum ben de kangren olmus bu iliskiyi kesip atamadim. Cunku ruhen gucsuzum. Ona ihtiyacim oldugunu dusundum. Bi nevi narsistle bagimli bir kisiligin iliskisi gibi. Bunu bile bile yapmak diyemiyorum buna yapamadim.
Ailesini katmak istememin sebebi su ki ben buna ne soylesem en agir kufuru de etsem adam kasagilanmis. Yuzu kizarmayi birakin pskin piskin siritir. Hatta sen oldugunu biliyordum diye bile sallar. Bugun hic cvp yazdirmadim. Aksama kadar yazdi. Dahasi bu aksam kiza bulusma teklif etti. Hem daha da yakindan tanismis oluruz diyor. Ben bunu nasil yanina kar birakabilirim. Yuregim sogur mu. Yokmus say demekle sayiliyo mu. Bi yandan da bana yaziyo.
Bu nasil bi ip.liktir ki o ailenin yuzune nasil bakiyosun. Sen ergen de degilsin yas 35
Komik degil. Kalp hastasi biriyle dalga geciyo musunuz. Ruhsal olarak iyi olmadigimin ben zaten farkindayim. Bu da dalga gecilcek bi mevzu degil.Iyi de ailesi de aa oğlumuz s.refsizmis eve almayalım filan mı diyecek?
Herkes kendi evladını korur hele bizim ülkede erkektir yapacak tabi bile deyip sırtını sıvazlarlar.
Madem öyle gidin o kız gibi buluşmaya yüzüne tükürün çekip gidin her yerden engelleyin bi irtibatiniz kalmasın.
Yanı intikam vs.bos işler bunlar hele sizin bi de zaafınız var intikam alicam diye yanlışlıkla evleniverirsiniz mazallah :)
Cidden yardim almayı güçlü olmayı denediniz mi bir de ?
Yoo hiç de dalga geçmedim durumun vehametini komik bir sekilde ifade ettim yalnızca.Komik degil. Kalp hastasi biriyle dalga geciyo musunuz. Ruhsal olarak iyi olmadigimin ben zaten farkindayim. Bu da dalga gecilcek bi mevzu degil.
Evet denedim. 1 bucuk yildir yardim ara ara yardim aldim.
Kamera onunde ciplak gorusmeyi onerin yani konu oraya gelsin. Kendinizi gostermeyin o gostermeden. O goruntulerini hemen kaydedin. En rezilcesi bu olur herhalde.Sunu birakiyorum suraya
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/istemeye-gelecekler-derken-bugun-gelen-mesaj.1031570/
Belki usenenler olur ozetle yaklasik 3 yillik suren bir iliskiden sonra aileleri tanistirdik ve istemeye haftalar kala bir mesajla terkedildim.
1 yil sonra dondu. Sonra bir sey yakalayip hicbisey demeden ben bitirdim.
Aptal ben takinti oldu saplanti oldu. Bi turlu onume bakamadim. En son iki hafta once karsilastik hic olmadik bir yerde. Tekrar basladik hemencik. Baya hizli bir baslangic oldu. Bugun hayatimda ergenligim dahil hic yapmadigim bisey yaptim ve islettim onu.
Benimle konusurken bile yazdi karsi tarafa.
Aslinda sadece gormek istedim. Bekliyordum. Iki gun once hazirlansin annenler diyen insan bu. Bir guzel yazisti kizla guya..
Simdi yine ilk kez hayatimda intikam diye yaniyorum. Degmez demeyin nolur. Cok saglam plana ihtiyacim var. Ailesine rezil etmek var aklimda. Komple kapima dikip zk..tri cekesim var sonra da.
Lutfen degmez demeyin.
aynenYukarıdakilerin hepsini yapmışken bir de siz olmayan / hayali kişiyle sohbetlerinin de çıktısını da alıp kapıya asın bari sorarsa "Beni buldu gönderdi yazışmaları" dersiniz.
ben en cok bunu beğendim hem ailesine de zarar vermemis olursunuz..bencede kesinlikle bildiğinizi bilmesin ici soğur sucu ortaya ciktigi icin cezasını cektigini düşünür...sadece sizin onu onemsemediginizi düşünmesi cok cok daha iyi bi intikam benceYa intikam kimseyi memnun etmez falan yazmışlar da, hiç de öyle değil. 7 yıl önce aldigim intikam bugün bile içimi soğutuyor. Bazıları yalvarıyor nolur beni rezil et diye. He karmaya inanırım ondan aldığım intikam sonuçta benim karmami bozdu hayatimin başka bir alanında üzülmüsümdur ama yine de pişman değilim. Yapmasaydim bugün bile içimde kalırdı. İstemede evde olmayın unuttum deyin bu çok güzel. Ve diğer kız olayını hiç söylemeyin bence , seviyor ama intikam için yapmış der yoksa. Onu evde bile olmayacak kadar önemsemediginizi düşünsün. Sonra diğer kız olarak yazışmaya devam edin buluşmaya çağırın uzaktan gördüm beğenmedim gelip vakit kaybetmek istemedim deyin.
Hiç girmeyin böyle oyunlara. Ne gerek varSunu birakiyorum suraya
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/istemeye-gelecekler-derken-bugun-gelen-mesaj.1031570/
Belki usenenler olur ozetle yaklasik 3 yillik suren bir iliskiden sonra aileleri tanistirdik ve istemeye haftalar kala bir mesajla terkedildim.
1 yil sonra dondu. Sonra bir sey yakalayip hicbisey demeden ben bitirdim.
Aptal ben takinti oldu saplanti oldu. Bi turlu onume bakamadim. En son iki hafta once karsilastik hic olmadik bir yerde. Tekrar basladik hemencik. Baya hizli bir baslangic oldu. Bugun hayatimda ergenligim dahil hic yapmadigim bisey yaptim ve islettim onu.
Benimle konusurken bile yazdi karsi tarafa.
Aslinda sadece gormek istedim. Bekliyordum. Iki gun once hazirlansin annenler diyen insan bu. Bir guzel yazisti kizla guya..
Simdi yine ilk kez hayatimda intikam diye yaniyorum. Degmez demeyin nolur. Cok saglam plana ihtiyacim var. Ailesine rezil etmek var aklimda. Komple kapima dikip zk..tri cekesim var sonra da.
Lutfen degmez demeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?