Intikam almamın vakti geldi

Ne kadar pislik biri olduğunu anlatıyorsunuz.Bence intikam almak yerine ayrılın ve iyi ki gerçek yüzünü evlenmeden önce gördüm diye şükredin.Burada kocam beni aldatıyor tarzı konuları çok okuyoruz.

Planladiginiz dizivari intikam planinin ailenizi nasil duruma dusurecegini kestirebiliyor musunuz ? Intikam diye yanip tutusurken ailenizi sokacaginiz pozisyonu da dusunun.Eve cagirdiniz bu oyunu oynadiniz ve tuttu.Gonderdikten sonra insanlari ailecej kahkahalarla guleceginizi,zevkten dort kose olacaginizi mi dusunuyorsunuz ? Su fake hesaptan cocugu tavlama oyununu da birakin artik.Neyi gormek istiyorsunuz daha ? Bitirin ve ailenize durumu anlatin.Yolunuza bakin.Bir daha da sizi yari yolda birakan birine 2. Sansi vermeyin.

Merhaba. Kiminle paylastiysam aileyi karistirma dediler. Suan ofkeliyim. Ofkeyle kalkan zararla otururmus. Haklisiniz sanirim.
Dun biraz gelecek planlarindan konuyu actim. Bir hafta once annemler gelelim diyor diyen adam hic agzina almaz oldu. Dedim ben anneme soyliycem bugun(annemin karsi oldugunu biliyor) isleri hizlandiralim fln diyorum. Cok mutlu heycanli oldugumu soyluyorum. Seninkiler bisey dmeiyor mu fln diye sordum. Yok konusmuyorum dedi. Niye dedim. Benim bi sikintim var. Ben cok para kaybettim soyle borcum var boyle kredim vara getirdi. Sen beni almazsin zatene getirdi. Yalan bahane uyduruyo tamamen. Ben de hic onemli degil birlikte hallederiz. Yanimda ol yeter fln diyorum.

Yarin kizdan teklifin hala gecerli mi bulusim mi demesini istiycem. Ki bu arada ben de bugun yarin biseyler yapalim mi dedim. Bakalim napicak. Sonra da bulusmayi gidip sobelemeyi dusunuyorum. Ama ablasina anlatamyi cok isterdim durumu. Saniyolar ki biz anlasamiyoduk. Ben hep suclamaya maruz kaldim. Sanki benden kaynakli gibi gosterdi bana. Resmen manipule edilmenin dibine vurdum. Ne yapsam icim sogumayacak. Ama Allah cok buyuk inaniyorum. Boyle bir karakterle vermis belasini zaten

Komik degil. Kalp hastasi biriyle dalga geciyo musunuz. Ruhsal olarak iyi olmadigimin ben zaten farkindayim. Bu da dalga gecilcek bi mevzu degil.
Evet denedim. 1 bucuk yildir yardim ara ara yardim aldim.

Üff kardeşim ya dünyanın sonu mu
Adam zampara bir tip işte her kıza yürüyor
Ya terk et yada sus otur
Pembe dizi mi çeviriyorsun

Komik degil. Kalp hastasi biriyle dalga geciyo musunuz. Ruhsal olarak iyi olmadigimin ben zaten farkindayim. Bu da dalga gecilcek bi mevzu degil.
Evet denedim. 1 bucuk yildir yardim ara ara yardim aldim.
Yoo hiç de dalga geçmedim durumun vehametini komik bir sekilde ifade ettim yalnızca.
Ciddiye alıp vakit ayırıp uzun uzun yazmam aslında durumu gayet ciddiye aldığımı gösteriyor zaten.
Ama istediğiniz şeyleri yazmadım diye atarlandiniz hemen.

Halbuki en bastaki yorumlar gibi intikam intikam diye geyik cevirmem lazımdı o zaman gayet komik oluyordu ve gülücükler havada uçuşuyordu.

İlla ki intikam alacaksanız adamdan alın, aileleri karıştırmamalısınız.
Planlarınız istediğiniz gibi ilerlemeyip abuk sabuk durumlar gelişebilir.

Kamera onunde ciplak gorusmeyi onerin yani konu oraya gelsin. Kendinizi gostermeyin o gostermeden. O goruntulerini hemen kaydedin. En rezilcesi bu olur herhalde.
Ya da baska birisiyle bulusun ve bunu gormesini saglayin. Ama cok yakisikli vs biriyle. Gorsun ve delirsin.
Ilki gerilim ikincisi romantik komedi intikam senaryosu. Ama en iyisi hadi bue deyip heryerden engelleyip numarami bile degistirip ortadan kaybolmak. Kafasi kesik tavuk gibi donup dursun.

ben en cok bunu beğendim hem ailesine de zarar vermemis olursunuz..bencede kesinlikle bildiğinizi bilmesin ici soğur sucu ortaya ciktigi icin cezasını cektigini düşünür...sadece sizin onu onemsemediginizi düşünmesi cok cok daha iyi bi intikam bence

Hiç girmeyin böyle oyunlara. Ne gerek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…