- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
Siz ne yaptiniz cook merak ettimYa intikam kimseyi memnun etmez falan yazmışlar da, hiç de öyle değil. 7 yıl önce aldigim intikam bugün bile içimi soğutuyor. Bazıları yalvarıyor nolur beni rezil et diye. He karmaya inanırım ondan aldığım intikam sonuçta benim karmami bozdu hayatimin başka bir alanında üzülmüsümdur ama yine de pişman değilim. Yapmasaydim bugün bile içimde kalırdı. İstemede evde olmayın unuttum deyin bu çok güzel. Ve diğer kız olayını hiç söylemeyin bence , seviyor ama intikam için yapmış der yoksa. Onu evde bile olmayacak kadar önemsemediginizi düşünsün. Sonra diğer kız olarak yazışmaya devam edin buluşmaya çağırın uzaktan gördüm beğenmedim gelip vakit kaybetmek istemedim deyin.
Dun bi arkadasim da ayni seyi soyledi. Valla olabilir. Ben safin basina bu da gelebilir mumkun degil diyememAyrıca birini ayarla diyenleri sakin dinleme, bu dünyanın bin türlü hali var kimseye güvenme ... O ayarladigin kız da arkandan vurursa ava giderken avlanirsin. Kendi elinle mis gibi ilişkisini kurarsın adamın.
Bizde aldatma fln yok diyodum:)) adam beni uyuttun yahu. Haklisin ne diyeyim hataliyim. Ama olmadi kopamadimAdamin birseyini yakalayip ayrilmissin sonra hemencecik barismissin aranmissin yani..baska adam mi yok onune bakamazsan birdaha aldatir adamin karakteri bu. Deger verdigin kisiden intikam alirsin cok gereksiz
Hic gulesim yoktu ahahaDeğmez demiceksek, o zaman çağırın gelsinler istemeye
Babanız da vermesin kızım istemiyor desin.
Sonra seyreyleyin tantanayı.
Aynen öyle o yüzden dedim zaten . Yoksa ailenin bi sucu yok bence de yazık. Gitsin başka şehre beklesin beklesin dönsünEn güzeli bence de bu...ben kendi meseleme,üzüntume baskalarini katmak istemezdim. Planima dahil ettiğim kiz arkadasimin zor durumda kalmasını da istemem ,oğullarının yaptığı eseklikten dolayı ailesini mağdur etmeyi de
Arkadaslar nasil almam. Bugun gunaydin yazmis kiza ya kaldigi yerden devam. Kendinizi benim yerime koyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?