• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

intikam, iftiraya uğramak

• Konu Sahibi Konu Sahibi mknx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mknx

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
8
şimdi bana bir kaç ay önce bir iftira atıldı ve bana ifitrayı atanda benim eski okul müdürümdü adam beni sürekli rahatsız ederdi onun yüzünden okuldan da soğudum ve beni sürekli aileme kötülerdi neyse başıma çok iş açtı en sonunda da çok kötü bir iftira attı hırsızlıkla ilgili adımı hırsıza çıkardı yani şimdi bu adam yasamayı hakediyor mu ben bunu şu an değil de ilerde bulup g*brtmem gerek miyor mu siz olsanız napardınız adamın yaptıkları yanına kar kaldı çok fazla kin besledim ona

şimdi bana bir kaç ay önce bir iftira atıldı ve bana ifitrayı atanda benim eski okul müdürümdü adam beni sürekli rahatsız ederdi onun yüzünden okuldan da soğudum ve beni sürekli aileme kötülerdi neyse başıma çok iş açtı en sonunda da çok kötü bir iftira attı hırsızlıkla ilgili adımı hırsıza çıkardı yani şimdi bu adam yasamayı hakediyor mu ben bunu şu an değil de ilerde bulup g*brtmem gerek miyor mu siz olsanız napardınız adamın yaptıkları yanına kar kaldı çok fazla kin besledim ona
Boşver herkes cezasını bulur

Neden seninle özellikle uğraştığını düşünüyorsun?

Kanıtsız bir şey yapamaz ki öyle kafadan sallamakla?
Gebertmek falan ne ayrıca, niye herkes senle uğraşsın iftiralar atsın. Okuldam soğuyana kadar okulunu değiştirip eğitimine devam etseydin.

23 yaşında eski okul müdürünüzle nasıl görüşüyorsunuz ki hala ? Size nasıl iftira atabiliyor? Okul müdürleri lisenin bitimiyle bi daha görülmeyecek insanlardır. Mezunşyetinde son kez görüp yoluna bakarsın siz nasıl görüşmeye devam ettiniz??

O ne kız hırt gibi gebertmek falan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X