hmmmm mesela sonu nasıl bitecek![]()
dizi hala devam ediyor, henüz sonu gelmedi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmmmm mesela sonu nasıl bitecek![]()
Geçmişe dönüşler ciddi komediydi, 20 sene önceyi gösteriyorlar, polislerin kıyafeti günümüzle aynı..
Nejat işler, beren saat'in çocukluk aşkı gibi değil, amcası gibi gözüküyor.
Engin Hepileri rolüne çok güzel uymuş, onu çok beğendim. ama sanırım onunda gay karakter olduğunu giydiği kırmızı pantolonlardan anlamamız gerekecek.
Geçmişe dönüşler ciddi komediydi, 20 sene önceyi gösteriyorlar, polislerin kıyafeti günümüzle aynı..
Nejat işler, beren saat'in çocukluk aşkı gibi değil, amcası gibi gözüküyor.
Engin Hepileri rolüne çok güzel uymuş, onu çok beğendim. ama sanırım onunda gay karakter olduğunu giydiği kırmızı pantolonlardan anlamamız gerekecek.
polislerin kıyafeti benim de dikkatimi çekti geçmişle günümüzü hiç iyi hazırlayamamışlar
neymiş bir yerde okudum dizinin orijinalinde de öyleymiş bilenler söylesin gerçekten öyle mi?
beyin jimnastiği yaptım resmen hani kız yetiştirme yurdundan çıkarken babanın arkadaşıyım diye gelip kutu veren adam (adını bilmiyorum) nasıl babasının arkadaşı oluyor hiç mi yaşlanmadı ya da 15 yaşındayken mi arkadaşıydı adamın yağmur 10 yıldır yurtta kaldıysa hadi bir 10 yıl da öyle geçti çakıl nasıl hala yaşıyor köpekler en fazla 15 yıl yaşamıyor muydu ben mi yanlışım yani belki olabilir de kaba taslak hesplamaktan her şeyi diziye konsantire olamadım belki de kaçırdım bazı ayrıntıları ama arkadaş hiç biri mi değişmez hep aynı kalır babanın arkadaşı olsun kötü karakterler olsun şahikanın saçlar eskiden düzmüş şimdi dalgalı kocası desen aynı leyla da aynı
bir de yağmurun peruk fenaydı
tamam kaptırdım izlerim diziyi de bunlara da takılmadan edemem ben şimdi
yaa bu arkadaşıyım dediği çok küçük yaşta bir proje yapıyor kızın babası da buna destek çıkıyor gerçekleştirmesi için para veriyor çocuğun kurduğu proje işte şirketleşiyor büyüyor zengin oluyor, öyle yaşlı bir arkadaş değil yane zaten ilerde göreceksiniz en genç zenginlerden sayılıyor kendisi, 20 li yaşlarda yapsa projeyi şimdi de olsa 30 atıyorum gayet normal yane![]()
çok emek verdikleri belli ama orjinal revengeyi izleyen biri olarak komik buldum. çok sıkıcıydı