• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikam nasıl alınır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.653
798
İntikama gerek yok falan demeyin kızlar düşünün ki öfkeniz içinizde büyüdü kininiz artık size zarar veriyor karşınızdaki şahıs onca yalanı, aşağılama, hakaret, tehdit, psikolojik baskı gençliğinizi çürütmüş gibi hissediyorsunuz, üstüne üstlük siz suçlu oluyorsunuz. Şimdi size soruyorum diyelim ki eski sevgilinize öfkelisiniz, aranızdaki mevzulardan dolayı fazlasıyla bağırıp çağırdınız uzaklaştırdınız ve o size bu yüzden kırgın ve uzak olduğunu, sizden bu yüzden uzaklaştığını söylüyor. Sizi suçluyor yani. (Onca şeye rağmen benim yüzümden mi bu hale geldi bağırdım çağırdım yaptıklarına sakin teki veremedim diye hissediyorum ya düşünün!)

Siz olsanız hani yolu seçersiniz? Benim aklımda iki fikir var.

1) Hiç bağırıp çağırmamak, geri dönmek, kuzu gibi olup istediklerinizi yaptırmak tam sizden ümitli olduğu anda ortada bırakmak

2) Eski tavrınıza devam edip bağırıp çağırmaya devam etmek, içinizdeki kini kusana kadar bu tavra devam etmek mi

:47:

Yaşayanlar bilir, fikir vermenizi istiyorum bu konuda bana...

Belki de mantıklı düşünemiyorumdur ama çok öfkeliyim artık yanına kar kalsın ya da Allaha havale edeyim diyemiyorum :47:

Son düzenleme:
hiç biri! ayrılır bensiz bırakarak en iyi intikamı alırdım

Yapamıyorum. Bırakıyorum 1 hafta sonra hırs yapıp ağzıma geleni söylüyorum böyle böyle yaptın vs diye ama istiyorum ki önümde diz çöksün hatalarını kabul etsin, ezilsin, küçülsün, bir hiç olsun.

Son düzenleme:
Cnm konuyu pek anlamadim sen neden sinirlendin bu adama

Ya neler yok ki yalan, aşağılama, hor görme, tehdit. Ben onca uğraştım kılını kıpırdatmıyor ya her şeyin suçlusu benim gibi davranıyor. Sanki ben bağırmasam çağırmasam çok güzel bir ilişki mi olacaktı bu o yalanlarla, güvensizlikle.

O bitti demeden bitemezmiş, madem öyle ben de ya burnundan getiririm ya da sinsice alırım intikamımı. Çok doldum artık. Benden kaç yaş büyük adamın 1 senemi çalması ve hala bu denli rahat olması. Üzülsün, kahrolsun. Benim ağladığım gibi o da ağlasın. Diz çöksün evet ben şerefsizin biriyim sana yalanlar söyledim desin.

Son düzenleme:
tüm sevgililerim kendi çaplarında benden intikam almaya çalıştı. sebebi de doğal yollardan kıskançlık ve anlaşamama gibi problemlerdi, onun için güzel şekilde kibarca ayrılmıştım. daha sonra belalarını kendileri buldular. belki bu meselede sen haklısın ama ilahi adalet falan var. 1. şıkkı yaparsan değmiycek biri yüzünden yine aynı kişinin (adam öküz olsa da) duygularıyla oynadığın için günaha girersin, hayatın yolunda gitmez. ben ilk sevgilimden ayrıldıktan sonra benden intikam almaya çalıştı ve başarılı oldu. daha sonra ben de dert ettim ondan intikam almaya çalıştım. bu süreç gerçekten yıpratıcı oluyor. yılların mahvoluyor. en sonunda tükenip hayatına devam etmen gerektiğini ve Allah a havale etmen gerektiğini anladığında bi bakmışsın ki gençliğini sıradan bir aşk meşk konusu için heba etmişsin. Allah millete ne dertler veriyor, boşver.

Son düzenleyen: Moderatör:
adamı gözardı ederek konuuyorum öfke kontrolü probleminiz var bence sevgilinizde aşırı sorunlu bi tip olunca gereksiz yere girdap olmuş ilişki ayrılmak en sağlıklısı kesinlikle .bence sizde kendi kendinize terapiler yapın hiç olmadı bi uzmandan yardım alın hiç saşlıklı tepkiler değil bunlar:26:

Ya neler yok ki yalan, aşağılama, hor görme, tehdit. Ben onca uğraştım kılını kıpırdatmıyor ya her şeyin suçlusu benim gibi davranıyor. Sanki ben bağırmasam çağırmasam çok güzel bir ilişki mi olacaktı bu o yalanlarla, güvensizlikle.

O bitti demeden bitemezmiş, madem öyle ben de ya burnundan getiririm ya da sinsice alırım intikamımı. Çok doldum artık. Benden kaç yaş büyük adamın 1 senemi çalması ve hala bu denli rahat olması. Üzülsün, kahrolsun. Benim ağladığım gibi o da ağlasın. Diz çöksün evet ben şerefsizin biriyim sana yalanlar söyledim desin.

Yapacagn en guzel sey birdenbire tim kapilarini kapatacaksin ona ne yaparsa yapsn sana ulasamiyacak ne telefnla ne baska bi yolla sanki hic olmamissin gibi yani osana ulasamazsa ve seni gercektn seviyosa tum o yalvarmalari yapacaktir bir sure snra ozmnda karar senin bu iliskiyi bitirme yada dewam etme konusunda

adamı gözardı ederek konuuyorum öfke kontrolü probleminiz var bence sevgilinizde aşırı sorunlu bi tip olunca gereksiz yere girdap olmuş ilişki ayrılmak en sağlıklısı kesinlikle .bence sizde kendi kendinize terapiler yapın hiç olmadı bi uzmandan yardım alın hiç saşlıklı tepkiler değil bunlar:26:

Kaç aydır ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor ya, eminim sıradan zannediyorsunuzdur yalanlarını falan o yüzden böyle dediniz ama inanın bana değil artık bıktım. Böyle bir insan değildim ben ama yoruldum.

Kaç aydır ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor ya, eminim sıradan zannediyorsunuzdur yalanlarını falan o yüzden böyle dediniz ama inanın bana değil artık bıktım. Böyle bir insan değildim ben ama yoruldum.

hayır canım inan bana çok iyi anlıyorum sinirlerin çolk zayıflamış yanlış anlama lütfen kesinlikle küçümsemiyorum ama bi arkadaşın olarak düşün lütfen en sağlıklı yolu göstermeye çalışıyorum nacizane

en güzel intikam ; unutmak (unutulmak kadar insana acı veren bir yara yoktur bence)

ve

Allah'a havale etmek.

o bitti demeden bitmezse, bitti deyin ve birdaha aramayın en güzel intikam :34:

Dedim. başkası mı var sana orayı dar ederim vs dedi ben de bu yemi yuttum daha çok sinirlendim. Kim oluyor da bana bir şehri dar etme yetkisini görüyor kendinde acaba, madem beni yanında tutmak istiyor dürüst olacak, ilgilenecek, düzgün bir adam olmaya çabalayacak, olmuyorsa bitti dedim mi bitecek ya ikisini de yapmıyor, deliricem artık ben de o yüzden acı çektirmek istiyorum. Bana çıkar yol bırakmıyor

Son düzenleme:
Ya kızlar öyle bir hırs yapmışım ki bir şey yapmam lazım elime verseler onu iki tane çarpsam rahatlıcam sen kimsin densiz desem ama işte...

İntikama gerek yok falan demeyin kızlar düşünün ki öfkeniz içinizde büyüdü kininiz artık size zarar veriyor karşınızdaki şahıs onca yalanı, aşağılama, hakaret, tehdit, psikolojik baskı gençliğinizi çürütmüş gibi hissediyorsunuz, üstüne üstlük siz suçlu oluyorsunuz. Şimdi size soruyorum diyelim ki eski sevgilinize öfkelisiniz, aranızdaki mevzulardan dolayı fazlasıyla bağırıp çağırdınız uzaklaştırdınız ve o size bu yüzden kırgın ve uzak olduğunu, sizden bu yüzden uzaklaştığını söylüyor. Sizi suçluyor yani. (Onca şeye rağmen benim yüzümden mi bu hale geldi bağırdım çağırdım yaptıklarına sakin teki veremedim diye hissediyorum ya düşünün!)

Siz olsanız hani yolu seçersiniz? Benim aklımda iki fikir var.

1) Hiç bağırıp çağırmamak, geri dönmek, kuzu gibi olup istediklerinizi yaptırmak tam sizden ümitli olduğu anda ortada bırakmak

2) Eski tavrınıza devam edip bağırıp çağırmaya devam etmek, içinizdeki kini kusana kadar bu tavra devam etmek mi

:47:

Yaşayanlar bilir, fikir vermenizi istiyorum bu konuda bana...

Belki de mantıklı düşünemiyorumdur ama çok öfkeliyim artık yanına kar kalsın ya da Allaha havale edeyim diyemiyorum :47:

bağırıp çağırmak aslında gerçekten ben sana değer veriyorum demenin bir başka yoludur. sakinlik, sessizlik, ilgisizlikten güzel intikam yolu yok. birinci biraz tehlikeli çünkü sen de yaralanbilirsin, duygusal olarak seni de yorabilir. ama kesinlikle ben onu atlatmışsın sallamıyormuşsun gibi yapmanın dediklerine sinirlenmemenin karşıdakini daha çok delirttiğine milyon kez şahit oldum:9::34:

Kangren olmuş uzuv kesilip atılır ...

Yalanı yaşam biçimi haline getirmiş biri, sen intikamın en hasını da denesen utanmaz, hatasını anlamaz

Bazı insanların savunma biçimidir karşısındakini hedef göstermek

Çek çizgiyi, rahvan gitsin, bakalım şehir kime dar geliyormuş

Sana ulaşmasına izin verme, durup tartışmaya girme, kafanda bitirdiysen kesip at, sen kendini anlatmaya çalıştıkça o bunu diyalog olarak kullanıyor, sana ulaşmasına izin verme, telefon,mail,facebook vs.. hiç bir kanaldan ...

hiçbiri.. intikam almadan kaçar giderdim hayatından.sonuçta sevgili birtek o mu var derdim.evlenince iş değişiyor tabi.bağırır çağırırım sonrada sakinleşince konuyu kapatırm.yuva kolay kurulmuyor çünkü.ama sevgili fasa füso benim için.çok canımı sıkarsa afedersiniz atarım kıçına tekme. :9:

Son düzenleme:
Kangren olmuş uzuv kesilip atılır ...

Yalanı yaşam biçimi haline getirmiş biri, sen intikamın en hasını da denesen utanmaz, hatasını anlamaz

Bazı insanların savunma biçimidir karşısındakini hedef göstermek

Çek çizgiyi, rahvan gitsin, bakalım şehir kime dar geliyormuş

Sana ulaşmasına izin verme, durup tartışmaya girme, kafanda bitirdiysen kesip at, sen kendini anlatmaya çalıştıkça o bunu diyalog olarak kullanıyor, sana ulaşmasına izin verme, telefon,mail,facebook vs.. hiç bir kanaldan ...

Bunu kullanıyor bana karşı sürekli ve kendimi anlatamamaktan nefret ediyorum, suçlu hissettirmeyi çok iyi başarıyor. Evet utanmıyor ben de utansın istiyorum bunca zaman ama kendim yıprandım sadece, kin de içimde büyüdü büyüdü, bu sefer yutmayacağım yemini diyorum ama gaza gelip yine bağırıp çağırıyorum sonra yine kısır döngü...

bağırıp çağırmak aslında gerçekten ben sana değer veriyorum demenin bir başka yoludur. sakinlik, sessizlik, ilgisizlikten güzel intikam yolu yok. birinci biraz tehlikeli çünkü sen de yaralanbilirsin, duygusal olarak seni de yorabilir. ama kesinlikle ben onu atlatmışsın sallamıyormuşsun gibi yapmanın dediklerine sinirlenmemenin karşıdakini daha çok delirttiğine milyon kez şahit oldum:9::34:

Sabır lazım, sakinlik lazım :95:

cnm ben sana söyle diyeyim arkadaşlarda demiş sesiz ol sanki hiç haytında önemi yokmuş gibi davran pek uygun örek olmasa da eşimde beni kızdırır kıskanç biriyim eşimde öyle tabi...gelir mesela tv de bi kız çıkar ne hoş çekil bakacam gibi lalar edip beni deli eder oysa kızı 2 dk sonra hatırlamaz ama gıcıklık işte beni baağırtmak sinir etmek eskiden hemen kanardım ama şimdi ssökmüyor hatta gidip isteyelim diyorum sonra başka şey yapıyor yine tepki yok bu sefer ben zaten gözüm senden başkasınaa bakmam vs yani hiç bir zaman kimseyi en ufak şeyde önemsemeyeceksin ben bunu çok ii anladım...sende ilgilenme aradığında çarşıya iniyorum sonra konuşsak olur mu başka zaman açma duşdaydım de sanki önemsizmiş gibi davran valla köpek oluyorlar yanında :52:
tecrübe konuşuyor daha çok yazacağım var da syf dolar taşar :1:
üzülme kafayada takma kimse senden değerli değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X