- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
evlilik engeli koydur kesin avukatına sorupDaha simdiden kendine para kaynağı aramaya başladı bile..
Daha başka kadınların hayatını mahvetmesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlilik engeli koydur kesin avukatına sorupDaha simdiden kendine para kaynağı aramaya başladı bile..
Ne gibi?Daha simdiden kendine para kaynağı aramaya başladı bile..
Evlilik engeli ne?evlilik engeli koydur kesin avukatına sorup
Bize sorman hataSevgili hanımlar merhabalar,ben çok konu açtım berbat evliliğinde ilgili,belki bileniniz vardır.
Bosanmaya karar verdim ve çekişmeli dava açtım,elimde delil filan da yok aslinda hakaret ve aşağılama evden kovmalari yazdık dilekçeye,aldatma şüphesi şüphe olarak kaldi.
500 bana 500 oğluma nafaka kararı geldi,tazminat talebi de var avukatımin belki o da çıkar 60 bin toplamda.Zaten nafaka ödediği bir oğlu var borçları da çok ve üstüne 1000 nafaka kararı da eklenince kafayı sıyırdı.Barismak için davayı geri çek yine aile olalım diye üç gün yalvardı annemlerle oturduğum eve gelip anneme ağladı filan kabul etmedim fakat bir anlaşma sundum kendisine.Sadece çocuğa 500 nafaka yazdım kendime de avukata odedigim ücret olan 3000 TL..
Dun aksam gonderdim bir hafta da süre verdim avukatım süre ver demişti,hiç cevap vermedi.Aksam facesinin şifresini bir yerden bulup girdim.
Ben burada ona acıyıp onun lehine anlaşma sunarken o eski sevgilisine yazmis faceden,hem de dün gece,ben facesine girdigimden 16dk önce.
Sana ihtiyacım var lütfen beni ara konuşalım yazmis,kadın da sen seçimini yaptın bana yaptığın çok kötüydü ama seni affettim unuttum ve Allah'a havale ettim artık bizden bişey olmaz herkes kendi yoluna demiş.
Şimdi bu adama ne yapmali sizce ? Her ay 1000 ödetmeli mi paşa paşa ?
Böyle bir şey var mıevlilik engeli koydur kesin avukatına sorup
Ben boşanma davası açınca o da eski sevgilisine yeşil ışık yakmaya başladıNe gibi?
Anladım. Lütfen hakkını onda bırakıp da bir can daha yakmasına sebep olma.Ben boşanma davası açınca o da eski sevgilisine yeşil ışık yakmaya başladı
Ben zaten çalışan biriyim,bana yanlışlıkla 500 TL nafaka yazmışlardı düzeltildi,duzeltilmeseydi oğlum için kullanırdım kendim için değil.Calismasaydim da gocunmazdim çünkü biz diye çıktığım yolda bile bile ayrılığa sürüklwnmissem bunun bir bedeli olmaliBelki de çevremde vs hiç görmediğim içindir bilemiyorum ama... Neden boşanan kadınlar kendileri için nafaka talebinde bulunuyorlar gerçekten anlamıyorum. Çok gurur kırıcı değil mi? Senden ayrılıyorum ama para da istiyorum her ay. Çok garip geliyor. Hani çocuk için olur sonucta onun çocuğu da bosaninca senin hiç birşeyin değil... Önümü görmem açısından bir de müşterek hayatta birlikte biriktirip birlikte harcandığı için belli bir tutar para ya da mal almak normal geliyor ama her ay para almak çok incitici .. ama dediğim gibi kendi hayat penceremden bakıyorum.
Eski telinden..Kadın yüz verse olacaktı.Sama ihtiyacım var özledim seni kamera acalim nolursun keşke bir şansım daha olsaydı vs vsŞifreyi nerden buldun merak ettim.
Pek aldatmaya delil gibi görünmedi bana. Konuşmak istemiş reddedilmiş.
Ne kadar önce sevgiliydiler belki senden önceydi. İspatlayabilir misin evliyken onunla görüştüğünü.
Tazminatı bilmem ama 1000 TL yi al. Sonra pişman olursun.
Eşe nafaka kaldırılmıştı diye biliyordum.
Bu şekilde hiç düşünmemiştim,evet çok mantıklı,bu süreçten korkuyor mudur nedir tutunacak dal arıyor olabilirBen bu erkeklere çok acıyorum. Bir dala tutunmadan diğer dalı bırakamıyorlar. O faceden yazdığı kadının desteği ile mi ayağa kalkacak ne yapacak ? Yazık valla çok yazık.
Aklıma '' Bu adamları kim alacak? '' diye üzülen üye geldi.Eski telinden..Kadın yüz verse olacaktı.Sama ihtiyacım var özledim seni kamera acalim nolursun keşke bir şansım daha olsaydı vs vs
Aldatsın aldatmasın kimseye acıma sen sen ol. Ne zaman iyilik yaptım kocaman kazığı yedim sen bilirsin tabiSevgili hanımlar merhabalar,ben çok konu açtım berbat evliliğinde ilgili,belki bileniniz vardır.
Bosanmaya karar verdim ve çekişmeli dava açtım,elimde delil filan da yok aslinda hakaret ve aşağılama evden kovmalari yazdık dilekçeye,aldatma şüphesi şüphe olarak kaldi.
500 bana 500 oğluma nafaka kararı geldi,tazminat talebi de var avukatımin belki o da çıkar 60 bin toplamda.Zaten nafaka ödediği bir oğlu var borçları da çok ve üstüne 1000 nafaka kararı da eklenince kafayı sıyırdı.Barismak için davayı geri çek yine aile olalım diye üç gün yalvardı annemlerle oturduğum eve gelip anneme ağladı filan kabul etmedim fakat bir anlaşma sundum kendisine.Sadece çocuğa 500 nafaka yazdım kendime de avukata odedigim ücret olan 3000 TL..
Dun aksam gonderdim bir hafta da süre verdim avukatım süre ver demişti,hiç cevap vermedi.Aksam facesinin şifresini bir yerden bulup girdim.
Ben burada ona acıyıp onun lehine anlaşma sunarken o eski sevgilisine yazmis faceden,hem de dün gece,ben facesine girdigimden 16dk önce.
Sana ihtiyacım var lütfen beni ara konuşalım yazmis,kadın da sen seçimini yaptın bana yaptığın çok kötüydü ama seni affettim unuttum ve Allah'a havale ettim artık bizden bişey olmaz herkes kendi yoluna demiş.
Bende de öyle olacakmış meğer, mesajlara tesadüfen denk gelince anladım.Aldatsın aldatmasın kimseye acıma sen sen ol. Ne zaman iyilik yaptım kocaman kazığı yedim sen bilirsin tabi
500 ne ki benim 2 aylık bebeğimin bile masrafı daha çok.Eski sevgilisine de boşluktan yazmış hemen bu kadar da şerefsiz işte bu erkeklerSevgili hanımlar merhabalar,ben çok konu açtım berbat evliliğinde ilgili,belki bileniniz vardır.
Ne delili ya, bir insanın gizli gizli Facebookuna girmek delil değil, tam tersi hatalı bir davranış.Aynen öyle yapicam delil çıktı
Mahkeme benim de çalıştığımı düşünerek düşük veriyor neyazikki500 ne ki benim 2 aylık bebeğimin bile masrafı daha çok.Eski sevgilisine de boşluktan yazmış hemen bu kadar da şerefsiz işte bu erkekler