Cinsellik amaçlı aldatmak nedir aldatmak aldatmaktır bence. Içinizde kalacağına yapın bence ben olsam ben düşüneceğime o düsünsün derdim.
En guzel intikam unutmaktır.Hiç değmez..
Hiç bulaşma aldatma aldatmadır ne fark ederkiArkadaşlar uzak mesafe ilişkisiydi sevgilimin güya cinsellik amaçlı aldattığını öğrendim yakaladım. Af diledi tabi affetmedim. Yakın arkadaşı vardı ilişkimizi bilen. İşte bi kez telefonda konuşma fırsatımız olmuştu çok şanslısın demişti birde. Neyse arkadaşına da olayı basit bir kıskançlık vakası gibi anlatmış. Arkadaşı beni aramak istemiş bu izin vermemiş.tabi yediği naneler çıkacak piyasaya. Ben tamamen heryerden engelledim bitirdim. Ama arkadaşın rezilliğinden bahsetmek istiyorum içten içe. Mesaj atsam mı sizce? Sadece gerçeği bilmeni istedim diye. Bilsinler ne pislik olduğunu kendini çok düzgün tanıtır çünkü
Hıc ugrasmayın diyecegım ama ıcınızde kalacak bellıkı :) ama şuraya tenezzul edip yazmazdım bile.gereksiz enerjı kaybı.unutucam o kesin izi bile kalmaz bu şerefsizin de bunu da yapmak istiyorum
Arkadasina anlatip intikam almak ne ya? Ne kadar cocukca. Oldugu yerde birakin.
Hiç gerek yok.Gereğinden fazla umursuyor gibi görünürsünüz.Arkadaşı sizi ararsa amenna ama sizin peşine düşüp "Biliyor musun aslında X bana böyle yaptı" demek sizi küçük düşürür.Akışına bırakın,biraz cool olun.
Bilmiyorum yalan yanlış anlattığı için yazmak istiyorum arkadaşına pisliğini bilsin
Ay arkadasi ne diyecek? Tuuu sana mi diyecek? Bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim
Uzak mesafe birlikteliginde cinsellik odakli aldatildiginizi nasil anladiniz? Bazi kadinlar evliyken ayni evde yanibasinda bile olsa ihaneti hic farkedemezken siz uzaktan nasil ortaya cikardiniz merak ettim acikcasi.
BoşverinArkadaşlar uzak mesafe ilişkisiydi sevgilimin güya cinsellik amaçlı aldattığını öğrendim yakaladım. Af diledi tabi affetmedim. Yakın arkadaşı vardı ilişkimizi bilen. İşte bi kez telefonda konuşma fırsatımız olmuştu çok şanslısın demişti birde. Neyse arkadaşına da olayı basit bir kıskançlık vakası gibi anlatmış. Arkadaşı beni aramak istemiş bu izin vermemiş.tabi yediği naneler çıkacak piyasaya. Ben tamamen heryerden engelledim bitirdim. Ama arkadaşın rezilliğinden bahsetmek istiyorum içten içe. Mesaj atsam mı sizce? Sadece gerçeği bilmeni istedim diye. Bilsinler ne pislik olduğunu kendini çok düzgün tanıtır çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?