İntikam yada rezil etmek istiyorum?

Arkadaşı öyle biri değil birşey demez tabi onu savunur birşey demesini beklemiyorum sadece doğruyu bilsin. Bana çok şanslısın çok düzgün biri diyordu birde

Guzel kardesim aldatildin mi? Birak onu bunu arayip kendini yerlerde paspas etmeyi. Arkadasi tabi ki cok sanslisin diyecek. Sen ne bekliyordun? Yakinda boynuzlarin cikar demeyecekti herhalde.

Zarar vermek değil niyetim arkadaşına ayrılma sebebimizi yanlış anlatmış beni suçlamış arkadaşı da benle konuşmak istemiş tabi izin vermemiş. Bu yüzden söylemek istiyorum. Sanmıyorum arkadaşının bu durumu bildiğini

Arkadaşı öyle biri değil birşey demez tabi onu savunur birşey demesini beklemiyorum sadece doğruyu bilsin. Bana çok şanslısın çok düzgün biri diyordu birde
Ya canım sen cidden bu erkek milletine nasil inanıyorsun boyle. Tabiki arkadaşını övüp öyle şeyler diyecek. Hepsi birbirini övüyor cok düzgün diye. Kendisini de düzgün gösterirler. Alttan alta da kaçamak yapma planlari yaparlar beraber. Bunlar göründüğü gibi değil anla artık.

Anlatınca arkadaşı da “vay zepevenk ne pis adammışsın sen çık hayatımdan” diyecek mi sanıyorsunuz? “Abi nasıl yakalandın yaaa hihoho” diye gülecekler eğlenecekler.

Sanmıyorum böyle olacağını etrafa kendini farklı tanıtıyor çünkü.

Arkadaşı evli bence öyle biri değil

Arkadaşı öyle biri değil
Şu cümlen insanları hiç tanımadığını gösteriyor maalesef.İnsan anası babası için o öyle biri değildir diyemiyor sendeki bu güven niye? Bak çok güvendiğin sevgilin bile aldatmış. Arkadaşı ondan farklı mı sanıosun? Kimse hakkında o kadar emin konuşma. İnsanlara karşı hep bir soru işareti olsun kafanda.Küçük bir tavsiye sadece..

HaklısınIz bence öyle biri değil demek istedim tanımıyorum tabiki

Uzak mesafe dedigin nedir? Sanki sadece sanal iliskiymis gibi geliyor bana. Arkadasa sadece telefonda konustuguna göre. Yani yasadiginiz zaten tam sevgililikte degildi aslen. Ha bu yapilani dogru kilmiyor fakat tavsiyem gerçek bir iliski istiyorsan, gerçekten canli bir sekilde bulasabilecegin biri ile olsun.

sanal ilişki değil canlı canlı buluşuyorduk uzak mesafeyle alakası yok adam karaktersizmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…