- 11 Aralık 2018
- 42.554
- 264.380
- 598
Yaş kaç? Nickinizdeki 83 doğum yılı değildir umarım.doğru insanların ağızlarından çıkama inanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaş kaç? Nickinizdeki 83 doğum yılı değildir umarım.doğru insanların ağızlarından çıkama inanıyorum
'' Lan yapıyon yakalanma bari hohahahhaahaaha '' diyecek en fazla.![]()
Yaş kaç? Nickinizdeki 83 doğum yılı değildir umarım.
'' Lan yapıyon yakalanma bari hohahahhaahaaha '' diyecek en fazla.![]()
Yok oyle degil, sen yanlis biliyirsun. Rezil olacakmis
Cunku konu sahibine sanslisin demis![]()
Ben rezil olacağını düşünüyorum çünkü ben konuşmak istiyorum arkadaşınla dediğimde konuşamazsın olmaz dedi
Yaşım 31 küçük değilim
İşte, arkadaşının seni aldattığını duyunca aralarında o geyik dönecek.Öyle olsa baştan söylerdi arkadaşına da arattırırdı arkadaşına söyleyememiş başkasıyla düşüp kalktım diye
Arkadaşı bilmiyor mudur gerçekten buna inandınız mı ?
İşte, arkadaşının seni aldattığını duyunca aralarında o geyik dönecek.
Deneyin ve görün ne diyeyim.dönebilir bence öyle olmayacak aldattığı kişi de iş yerinden isim vermeden söyliyim diyorum bunu da.
31 yaş için çok toy davranışlar ama bunlar. 21 deseniz -ki onda bile toy kalır- bir derece derdim. Bu yaşa kadar insanların ağzından çıkana inanmamayı, karakter analizi yapmayı öğrenmeliydiniz sanki.
@karamelize83 seni cok uzerler kuzum.
Sizin için aldatıldığınızı anlamak büyük başarı olmuş bence de.Öğrenemedim hala inanıyorum kendim gibi biliyorum işte ama uyanıklık yaptım ve ipliğini pazara çıkardım buna da şükrediyorum
Hiç bulaşma aldatma aldatmadır ne fark ederki
bu yaşıma kadar pek üzen olmadı valla kolay kolay şans verip hayatıma almadım insanları çünkü bu da uzak mesafe diye oldu ki daha yeniydi ilişki