İntikam yada rezil etmek istiyorum?

Bu sans vermeyip hayatina almama kisminda istikrarli olursan uzemezler. :) yoksa cok uzulursun:KK43:

Yok yok istikrarlıydım zaten 5 yıldır kimseyi almadım hayatıma. Görüşmelerim oldu tabi ama sevgili anlamında Bu 2. sevgilimdi önce gözlemler bakarım sonra konuşurdum. Bu uzak olunca gözlemleyemeden sevgili olduk. İlk kez aldatıldım. Ki zaten yeniydi daha kendini de çabuk ortaya çıkardı Allah korusun ya nişanlansa yada evlenseydim de öğrenseydim 😱 Zaten öyle bi güvensizlik var ki bundan sonra daha da dikkatli olucam.

Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisiydi sevgilimin güya cinsellik amaçlı aldattığını öğrendim yakaladım. Af diledi tabi affetmedim. Yakın arkadaşı vardı ilişkimizi bilen. İşte bi kez telefonda konuşma fırsatımız olmuştu çok şanslısın demişti birde. Neyse arkadaşına da olayı basit bir kıskançlık vakası gibi anlatmış. Arkadaşı beni aramak istemiş bu izin vermemiş.tabi yediği naneler çıkacak piyasaya. Ben tamamen heryerden engelledim bitirdim. Ama arkadaşın rezilliğinden bahsetmek istiyorum içten içe. Mesaj atsam mı sizce? Sadece gerçeği bilmeni istedim diye. Bilsinler ne pislik olduğunu kendini çok düzgün tanıtır çünkü
Aynen anlatın o basit bir kıskançlık diyebiliyorsa utanmadan siz de gayet büyük bir rezillik, pisliklik, adilik, haysiyetsizlik diyebilirsiniz açık açık tabi.

arkadasına anlatınca ıntıkam almıs olmazsınız tam aksıne gereksız dıyolog ve muhabbete gırdıgınızden arkadası sızı habıre aramaya baslar gereksız samımıyet olur aranızda bır baglantı olmus olur yanı elınıze yuzunuze bulastırmıs olursunuz daha cok

haklı bır sekılde bıtırdıgınız ılıskı ıcın hata yapmayın.

Siz bilirsiniz de
Empati yapıyorum biri dese ki arkadaşın benı aldattı yok şöyle pislik böyle pislik
Ee banane bundan bana karşı sorumluluğu olmayan konu benı etkılemıyor

bu sevgilisine olan bir sorumluluk
Onun seçimi hayatı ben vay efendım bak şuna demem en fazla ya bağlanma problemi çekiyorsan ciddi ilişki yaşama derim devam ederim

Normalde böyle birşey düşünmezdim ilişkimizi bilen biri beni aramak istemiş bende o yüzden yazsam mı acaba dedim. Arayıp barıştıracak güya

Yok yok istikrarlıydım zaten 5 yıldır kimseyi almadım hayatıma. Görüşmelerim oldu tabi ama sevgili anlamında Bu 2. sevgilimdi önce gözlemler bakarım sonra konuşurdum. Bu uzak olunca gözlemleyemeden sevgili olduk. İlk kez aldatıldım. Ki zaten yeniydi daha kendini de çabuk ortaya çıkardı Allah korusun ya nişanlansa yada evlenseydim de öğrenseydim 😱 Zaten öyle bi güvensizlik var ki bundan sonra daha da dikkatli olucam.

Insanlarin her soyledigine inanma olur mu :(

Aynen anlatın o basit bir kıskançlık diyorsa utanmadan siz de gayet büyük bir rezillik, pisliklik, adilik, haysiyetsizlik diyebilirsiniz açık açık tabi.

Aynen bende buna gıcık oldum ki kendine de dedim dua et yat kalk evli yada nişanlı olsaydık o çalıştığın yerde öğrenmeyen bir Allah ın kulu kalmayacaktı o ailenden öğrenmeyen bir Allah ın kulu kalmayacaktı.

Evet bilmiyor konuşmamı istemediğime göre söyliycem bunu neden aramasını istemedin dedim olmaz dedi. Basit bi kıskançlık yüzünden ayrılmışım öyle anlatmış.
Adam seni aldatmış.Senin tepkin arkadaşına söylücem tamam mı?!! Bu normal mi sence?? İstiyorsun ki herkes doğruları bilsin..Ama hayat böyle değil işte.Yahu evli insanlar kocası tarafından aldatılıo ama şerefsiz kocaları karım beni aldattı die arkasından atıp tutuo.Yapcak bişi var mı??? Elalemin ağzı torba değil ki büzesin.. Başkalarının ne düşündüğünü bu kadar umursarsan bu hayatta çok üzülürsün cidden. Yapma kendine.

Konuya dönersek..Arkadaşı ile konuşmaya kendi içinde karar vermişsin zaten.Konuyu da boşuna açmışsın.Git konuş da rahatla bari.

Adam seni aldatmış.Senin tepkin arkadaşına söylücem tamam mı?!! Bu normal mi sence?? İstiyorsun ki herkes doğruları bilsin..Ama hayat böyle değil işte.Yahu evli insanlar kocası tarafından aldatılıo ama şerefsiz kocaları karım beni aldattı die arkasından atıp tutuo.Yapcak bişi var mı??? Elalemin ağzı torba değil ki büzesin.. Başkalarının ne düşündüğünü bu kadar umursarsan bu hayatta çok üzülürsün cidden. Yapma kendine.

Konuya dönersek..Arkadaşı ile konuşmaya kendi içinde karar vermişsin zaten.Konuyu da boşuna açmışsın.Git konuş da rahatla bari.

Hayır karar vermedim kararsızım hala

Normalde böyle birşey düşünmezdim ilişkimizi bilen biri beni aramak istemiş bende o yüzden yazsam mı acaba dedim. Arayıp barıştıracak güya
Zorla kimse kimseyi barıştıramaz ne alakası var bakmayın tele reddedin kesin dille çok mu zor
Yoksa içinizde bir yerde yalvarmasını mı bekliyorusunuz

Aynen bende buna gıcık oldum ki kendine de dedim dua et yat kalk evli yada nişanlı olsaydık o çalıştığın yerde öğrenmeyen bir Allah ın kulu kalmayacaktı o ailenden öğrenmeyen bir Allah ın kulu kalmayacaktı.
Evet zararın neresiden dönülse kardır şükür erken farketmişsim ama ne yaşıyorsak hanımefendiliğimizi bozmayalımdan yaşıyoruz bazen de onların dilinden konusmalı.

Zorla kimse kimseyi barıştıramaz ne alakası var bakmayın tele reddedin kesin dille çok mu zor
Yoksa içinizde bir yerde yalvarmasını mı bekliyorusunuz

yanlış anlıyorsunuz zaten yalvardı yalvaracağı kadar.ben kesinlikle o kişiyle bir daha irtibat kurmam engelledim heryerden. Sadece arkadaşına ben suçluymuşum gibi anlatmış rezillliğini bilsin istedim

arkadasına anlatınca ıntıkam almıs olmazsınız tam aksıne gereksız dıyolog ve muhabbete gırdıgınızden arkadası sızı habıre aramaya baslar gereksız samımıyet olur aranızda bır baglantı olmus olur yanı elınıze yuzunuze bulastırmıs olursunuz daha cok

haklı bır sekılde bıtırdıgınız ılıskı ıcın hata yapmayın.

Arkadaşı ne diye arayacak basit bi kıskançlık demiş onun için arayacakmış adam başkasıyla düşüp kalmış diyeceğim bunun üstüne ne diyecek

yanlış anlıyorsunuz zaten yalvardı yalvaracağı kadar.ben kesinlikle o kişiyle bir daha irtibat kurmam engelledim heryerden. Sadece arkadaşına ben suçluymuşum gibi anlatmış rezillliğini bilsin istedim
O sevgilinizin size söylediği... Belki de gerçekte olan yukarıda arkadaşın da dediği gibi " ah be oğlum nasıl yakalandın" geyiği çeviriyorlar kendi aralarında ..Siz hala insanların ağzından çıkana inanıyorsunuz. Adam size arkadaşıma seni aldattığımı anlattım dicek değil herhalde.

1.5 aylık hiç görüşmediğiniz (görüştüğünüzü söyleseniz de pek inandırıcı gelmedi) biri için mi bu ergenvari eylemde bulunacaksınız gerçekten? Daha adamı tanımıyorsunuz ama arkadaşının aldatmasını olumsuz karşılayacağından eminsiniz.

asıl merak ettiğim aldatıldığınızı nasıl anladınız? Gerçekten bir aldatma var mı yoksa kıskançlık krizini aldatma olarak mı yorumluyorsunuz ben emin olamadım.

O sevgilinizin size söylediği... Belki de gerçekte olan yukarıda arkadaşın da dediği gibi " ah be oğlum nasıl yakalandın" geyiği çeviriyorlar kendi aralarında ..Siz hala insanların ağzından çıkana inanıyorsunuz. Adam size arkadaşıma seni aldattığımı anlattım dicek değil herhalde.
Katiliyorum. Erkeklerin aralarindaki muhabbetler bazen cok cirkin olabiliyor.

Back
X