Ay ne rezil demeyecek ha tamam o kusurluymua diyecek sadece ki
inan diyeceği şey de umurumda değil gerçeği bilsin istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne rezil demeyecek ha tamam o kusurluymua diyecek sadece ki
Var aldatmayacak erkek. Ben artık bu işin uzmanı oldum. Bir erkek bir kadını kaybetme korkusu taşırsa asla aldatmıyor. Kadının karakteri kendine çok değer vermesi ve kendine yetebilmesi gerekiyor.
Aldatmaları bile sınıflandırabilirim
1. Karaktersiz erkek aldatması = geçmişteki hayatında hızlı yaşamış ve çok sevgili edinmişse kesin aldatır.
2. Cinsellik aldatması = adamın libidosu tavandır, ve yine geçmişinde karanlık işler vardır kesin aldatır
3. Sorunlu evlilik aldatması = evlilikte kadının kendine özen göstermemesi, kadınlık rolünden sıyrılıp annelik rolüne bürünmesi, iliskide tatminin azalması, kadının çok aileci olması kocasını ikinci plana atması ( bu aldatma türü duygusal değilse affederim ben)
4. Yasanmamisliklari yasama içgüdüsü ile aldatma ( bu benim aldatilma şeklim ve affedemem artık) erkek yalnız büyümüş hiç sevgilisi olmamış hiç arkadaş ortamında bile duygularını yaşamamış falan olunca 30 yaşından sonra bi özgüvenler bi orta yas bunalimii derken hooop tamamen farklı bir kişilikte kendini bulup aldatıyor.
Çok var aslında ama aklıma bunlar geldi.
Bir erkek kendine yetiyorsa özgüveni sağlamsa, pipisiyle değil de mantığıyla hareket ediyosa, kendine ozsaygisi varsa, sevmeyi biliyorsa ve seViliyorsa asla aldatmaz. Bunu anlamak için de geçmiş ilişkilerine bakmak lazım. Geçmişinde uzun süreli ilişkileri olan ve sicilinde aldatması olmayan erkekler güvenilirdir. Ben artık böyle bir çıkarım yaptım gözlemlerimden ve yaşadıklarımdan.
Dipnot = cevremde aldatilmamiş çok arkadaşım var. Erkek ilişkiden vazgeçince aldatıyor ya da karaktersizse
Keşke sizin düşündüğünüz gibi aldatanları afaroz sistemi olsa.
Aldattı diye kınım kınım kınasak.
Cıks bizde o sistem yok.
Maksimum
"Hayırdır olum @karamelize83 aradı, bir şeyler anlattı. Nedir?" diyecek.
"Boşver kanka." cevabını aldıktan sonra hayatlarına devam edecekler...
Çok güzel yazmışsınız ben hayatımda ilk defa aldatıldığım için pek bir fikrim yoktu açıkçası
Bundan sonraki ilişkilerinizde sevgili olacağınız kişinin eski ilişkilerini sorun. Neden bitmiş diye. Bir kere aldatan bir daha aldatır. Başkasını da aldatır. Bunun kadınla değil erkeğin karakteriyle ilgisi var.
Bak boşandım üzerinden 3 ay geçti. Evli erkekler bile saçma sapan bahanelerle bana mesaj atmaya başladılar. Kadın yüz verse al sana aldatma. Yüz vermedi aldatmadı mi olacak? Erkekler çok pislik.
Ben salak gibi ilk başlarda mesajlara cevap veriyordum sonradan dank etti bu ne lan böyle dedim. Iyi niyet sandığımız şeyler aslında düpedüz adilik.
Düşünsenize adam evli ya da iliskisi var ve sana alıcı gözle bakıyor. Ne amaçla? Ne duruma düşürmüş oluyor kendisini ? Aldattığı kadını ve aldatmak istediği kadını? Mide bulandırıcı
İnanamıyorum ya. İlişkileri sorgulayalımda adam aldattım der mi? Nasıl bilicez. Bu adamında güya hiç sevgilisi olmamış ilk aşkı benmişim inanmadım tabi.
Erkekler neden böyle anlayamıyorum ya. Adam bi güzel kandırdı kendini muhteşem biri gibi tanıttı. Hala da diyorki duygularım gerçekti sen benim evleneceğim insansın. Tabi önce bi inkar edecek oldu yemedim.
aldattım demeyecek tabii. Ayrıldığı kadını suçlarsa orda bi p.çlik vardır kesin. Bu bile ipucu. Ayrıldığı kişiyi suçlayan erkekler ofsayt abi
Bir de hicbir sey gizli kalmaz. Bunu hiç-bir zaman unutmayın. Pastanın hep çikolatalı yüzü üzerine düşmesi gibi bir kanundur bu. Mutlaka ama mutlaka her yalan bir gün ifşa olur. O yüzden yalan söyleyen insanlar bir bakıma gerizekalı benim nazarımda.
Haklısınız kesinlikle. Yine de istiyorumki çevresi bilsin rezilliğini gerçi bilenlerde vardır dediğiniz gibi gizli kalmaz
Ben hiç uğraşmazdım ne gerek var.Herkesin ne mal olduğu birgün ortaya çıkar.Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisiydi sevgilimin güya cinsellik amaçlı aldattığını öğrendim yakaladım. Af diledi tabi affetmedim. Yakın arkadaşı vardı ilişkimizi bilen. İşte bi kez telefonda konuşma fırsatımız olmuştu çok şanslısın demişti birde. Neyse arkadaşına da olayı basit bir kıskançlık vakası gibi anlatmış. Arkadaşı beni aramak istemiş bu izin vermemiş.tabi yediği naneler çıkacak piyasaya. Ben tamamen heryerden engelledim bitirdim. Ama arkadaşın rezilliğinden bahsetmek istiyorum içten içe. Mesaj atsam mı sizce? Sadece gerçeği bilmeni istedim diye. Bilsinler ne pislik olduğunu kendini çok düzgün tanıtır çünkü
Intikam iyi bir şey değil. Bu hislerinizden vazgeçip özgürlesin. Ilk aldatildiğimda ben de düşündüm kızı işyerinde basıp rezil edeyim. Elimden geleni ardıma koymayım. O zaman annem dedi ki bana " kizim sen asil bir kadınsın, geçmişinde böyle izler bırakma. ASil bir şekilde boşan ve arkana bakma." Aynen de böyle yaptım . Bütün kıyafetlerini eşyalarını özel malzemelerini çok düzgün şekilde valizlere hurclara kolilere kendim yerleştirdim. Hepsini zarar görmeyecek şekilde evin bir köşesine koydum. Kendime yakışan gibi de bir veda mesajı yazdım. " Ben seni çok sevdim keşke böyle bitmeseydi seninle yaşadığım hicbir şeyden pişman değilim, bana kattıklarin için çok teşekkür ederim. Hakkini helal et benimki helal olsun " dedim ve o evden taşındım. Şuan istese bile bana ulaşamaz.. izimi kaybettirdim .
Intikam iyi bir şey değil. Bu hislerinizden vazgeçip özgürlesin. Ilk aldatildiğimda ben de düşündüm kızı işyerinde basıp rezil edeyim. Elimden geleni ardıma koymayım. O zaman annem dedi ki bana " kizim sen asil bir kadınsın, geçmişinde böyle izler bırakma. ASil bir şekilde boşan ve arkana bakma." Aynen de böyle yaptım . Bütün kıyafetlerini eşyalarını özel malzemelerini çok düzgün şekilde valizlere hurclara kolilere kendim yerleştirdim. Hepsini zarar görmeyecek şekilde evin bir köşesine koydum. Kendime yakışan gibi de bir veda mesajı yazdım. " Ben seni çok sevdim keşke böyle bitmeseydi seninle yaşadığım hicbir şeyden pişman değilim, bana kattıklarin için çok teşekkür ederim. Hakkini helal et benimki helal olsun " dedim ve o evden taşındım. Şuan istese bile bana ulaşamaz.. izimi kaybettirdim .
Geçmiş olsun anneniz ne güzel söylemiş takdir ettim doğrusu sizde en iyisini yapmışsınız umarım iyiki ayrılmışım dediğiniz günler çabuk gelir çok mutlu olursunuz..Intikam iyi bir şey değil. Bu hislerinizden vazgeçip özgürlesin. Ilk aldatildiğimda ben de düşündüm kızı işyerinde basıp rezil edeyim. Elimden geleni ardıma koymayım. O zaman annem dedi ki bana " kizim sen asil bir kadınsın, geçmişinde böyle izler bırakma. ASil bir şekilde boşan ve arkana bakma." Aynen de böyle yaptım . Bütün kıyafetlerini eşyalarını özel malzemelerini çok düzgün şekilde valizlere hurclara kolilere kendim yerleştirdim. Hepsini zarar görmeyecek şekilde evin bir köşesine koydum. Kendime yakışan gibi de bir veda mesajı yazdım. " Ben seni çok sevdim keşke böyle bitmeseydi seninle yaşadığım hicbir şeyden pişman değilim, bana kattıklarin için çok teşekkür ederim. Hakkini helal et benimki helal olsun " dedim ve o evden taşındım. Şuan istese bile bana ulaşamaz.. izimi kaybettirdim .
Bravo sizebende ağır konuşmadım ama cidden anlam veremediğimi söyledim. Seviyorum diyen insan nasıl aldatabilir. Madem zırıl zırıl ağlayacaksın neden yapıyosun. Bu kadar mı iradesizsin. Kendini mükemmel erkek gibi aksettirirdi birde. Çok ilginç erkekler. Bana sen çok temizsin diyodu ordan anlamalıymışım kendinin pisliğin teki olduğunu.
Allah inş karşınıza sizin değerinizi bilen birini çıkarır
35 civarı, estağfurullah yaa kelin ilacı misali ben kendi hayatıma uyarlayamiyorum bu anlattıklarımıYaşınızı merak ettim bir de ? Bundan sonra biri karşıma çıkarsa size danışmak isterim
Biri sizi öve öve bitiremiyorsa orda da bi çakallık vardır![]()