İntikam yada rezil etmek istiyorum?

İlişkiler konusunda biraz tecrübesiz olduğunuz için evleneceği kadın olarak sizi seçmiştir. Sizinle evlenip hayatını yaşamaya devam edebilme ihtimali çok yüksekmiş çünkü.

benim uyanık çıkacağımı tahmin etmedi Ama o da çok acemiydi bu işi becerecek biri değil hem evleneyim hem başkasıyla olayım yapamaz yakalanır

Guzel kardesim aldatildin mi? Birak onu bunu arayip kendini yerlerde paspas etmeyi. Arkadasi tabi ki cok sanslisin diyecek. Sen ne bekliyordun? Yakinda boynuzlarin cikar demeyecekti herhalde.
Bilse ne olacak, besinini nerden bilecek, saba rezil oldu zaten , arkadaşını bosver, en güzel intikam unutmak ve affettirmektir. Bosverin unutun önünüze bakın..

benim uyanık çıkacağımı tahmin etmedi Ama o da çok acemiydi bu işi becerecek biri değil hem evleneyim hem başkasıyla olayım yapamaz yakalanır
Pek acemi gibi görünmüyor burdan. Sizin telefon kurcalayacağınızı tahmin etmemiştir muhtemelen, o yüzden rahat davranmıştır. İlk görüşmede telefon kurcalamak da çok sağlıklı bir davranış değil çünkü.

Pek acemi gibi görünmüyor burdan. Sizin telefon kurcalayacağınızı tahmin etmemiştir muhtemelen, o yüzden rahat davranmıştır. İlk görüşmede telefon kurcalamak da çok sağlıklı bir davranış değil çünkü.

kadından mesaj geldi mesajı gördüm öyle kurcaladım.baya baya acemiydi hemde ya halinden belliydi

Hah evet. Konu sahibi kayboldu nedense...
Buydu. Ben de hatirladim.

Merhaba karamelize83, size özel mesaj göndermek istedim ancak gönderemedim:) konunuza istinaden belki yardımcı olur/fikir verir diye başımdan geçen bir olayı anlatmak istemiştim, ancak ifşa olmaktan çekindim. İyi günler.

Edit: karamelize gitmiş, yetişemedim:D

Back
X