Mesajları göstereyim dediğine göre mesajla koşmuş peşinden. 2 kez görüştük diyor konu sahibi.
aynen öyle mesajla arayarak filan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesajları göstereyim dediğine göre mesajla koşmuş peşinden. 2 kez görüştük diyor konu sahibi.
İlişkiler konusunda biraz tecrübesiz olduğunuz için evleneceği kadın olarak sizi seçmiştir. Sizinle evlenip hayatını yaşamaya devam edebilme ihtimali çok yüksekmiş çünkü.
ne bileyim ben ki ben ? eski mesajınızda görüşmemişsiniz. demek ki birden çok çok görüştünüz, hemencik de tlf kurcalamaya başladınız.Yalanmı söylüyorum yüzyüze görüştük nasıl karıştırm telefonunu yahu
ne bileyim ben ki ben ? eski mesajınızda görüşmemişsiniz. demek ki birden çok çok görüştünüz, hemencik de tlf kurcalamaya başladınız.
Bilse ne olacak, besinini nerden bilecek, saba rezil oldu zaten , arkadaşını bosver, en güzel intikam unutmak ve affettirmektir. Bosverin unutun önünüze bakın..Guzel kardesim aldatildin mi? Birak onu bunu arayip kendini yerlerde paspas etmeyi. Arkadasi tabi ki cok sanslisin diyecek. Sen ne bekliyordun? Yakinda boynuzlarin cikar demeyecekti herhalde.
Pek acemi gibi görünmüyor burdan. Sizin telefon kurcalayacağınızı tahmin etmemiştir muhtemelen, o yüzden rahat davranmıştır. İlk görüşmede telefon kurcalamak da çok sağlıklı bir davranış değil çünkü.benim uyanık çıkacağımı tahmin etmedi Ama o da çok acemiydi bu işi becerecek biri değil hem evleneyim hem başkasıyla olayım yapamaz yakalanır
Bilse ne olacak, besinini nerden bilecek, saba rezil oldu zaten , arkadaşını bosver, en güzel intikam unutmak ve affettirmektir. Bosverin unutun önünüze bakın..
Pek acemi gibi görünmüyor burdan. Sizin telefon kurcalayacağınızı tahmin etmemiştir muhtemelen, o yüzden rahat davranmıştır. İlk görüşmede telefon kurcalamak da çok sağlıklı bir davranış değil çünkü.
İki üyeliğiniz mi var? Bu hikayenin çok benzerini daha ayrıntılı okudum ben ama konularınız arasında yok.kadından mesaj geldi mesajı gördüm öyle kurcaladım.baya baya acemiydi hemde ya halinden belliydi
kadından mesaj geldi mesajı gördüm öyle kurcaladım.baya baya acemiydi hemde ya halinden belliydi
Hani ilk buluşmada gece 1 miydi neydi mesaj gelmişti de öyle anlamıştı sonra kadın aramıştı falan. Bulamadım o üyeyi de konuları da.kendinden yaşça büyük olan kadın mı bu?
kaç üyeliğiniz var sizin?
Hani ilk buluşmada gece 1 miydi neydi mesaj gelmişti de öyle anlamıştı sonra kadın aramıştı falan. Bulamadım o üyeyi de konuları da.
Oha ben de hatırladım oha ohaHani ilk buluşmada gece 1 miydi neydi mesaj gelmişti de öyle anlamıştı sonra kadın aramıştı falan. Bulamadım o üyeyi de konuları da.
Cavidandan sonra ceylin daha ne görecez bakalımbuldum ceylin90.
Hah evet. Konu sahibi kayboldu nedense...buldum ceylin90.
Hah evet. Konu sahibi kayboldu nedense...