- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
Zaten cekemiyolar ne yapımİntikam ne yaaMuhtemelen sizi çekemiyorlardır. Eee reklamın iyisi kötüsü olmaz dimi ama
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten cekemiyolar ne yapımİntikam ne yaaMuhtemelen sizi çekemiyorlardır. Eee reklamın iyisi kötüsü olmaz dimi ama
![]()
hiç birşey yaparak :))eğer çok konuşuluyorsan çok kıskanılıyosundur.
Ama aşırı derecede rahatsız ediyorlarhiç birşey yaparak :))eğer çok konuşuluyorsan çok kıskanılıyosundur.
Nasıl başarıyorsunuz; ((Unursamam. Dolayisiyla bana baktiklarini bile farketmem...
Nasıl başarıyorsunuz; ((
bak ben hayatta sunu öğrendim asla kimseye kendimi ispat etmemeyi bir insan senin için kötü şöyle böyle laflar diyorsa dünya kadar kendini paralasan sen asla iyi olamazsın.dememkki neymiş sabır ve umursamamak.Ama aşırı derecede rahatsız ediyorlar
Sanırsın cersei lannisterdüşman da değil düşmanlar![]()
Intikam ruhunu eskitir zamana birak Allah belalarini veriyor zaten
EttimAllah'a havale ederek.
Evet" düşmanlar ", cersei lannister olmak gerekmiyor , bu hayatta diğerlerinden daha fazla artın olsun yeter , onların yapamadıklarını yap yeterli , yada bir insan zaten fesatsa hiçbir şeye gerek yokSanırsın cersei lannister
Başkalarından me artınız var; aşırı güzel misiniz çok mu zenginsiniz manyak başarılarınız mı var. Başkalarının yapamadığı neler yaptınız Everest'e ekipmansın mı tırmandınız atom mu parçaladınız. Bunlar değilse küçük evcil artılarınız ve başarılarınız o kadar düşman çekmez.Ettim(
Evet" düşmanlar ", cersei lannister olmak gerekmiyor , bu hayatta diğerlerinden daha fazla artın olsun yeter , onların yapamadıklarını yap yeterli , yada bir insan zaten fesatsa hiçbir şeye gerek yok
Bana göre değil normal insan lara göre de ama o insanlar a gör e öyle küçük evcil artılarım başarıları m çekiyor neden i ni bilsem zaten sorma m , benim için küçük olan başarılar onlar için değil , söylediğiniz şeyler cok aşırı uçta illa ki onları yapmak gerekmiyor düşman içinBaşkalarından me artınız var; aşırı güzel misiniz çok mu zenginsiniz manyak başarılarınız mı var. Başkalarının yapamadığı neler yaptınız Everest'e ekipmansın mı tırmandınız atom mu parçaladınız. Bunlar değilse küçük evcil artılarınız ve başarılarınız o kadar düşman çekmez.
Evet düşmanlar, ya takmamaya çalışıyorum ama eve falan taş atıyorlar, gece evi dinliyorlar , sürekli izliyorlarDüşmanlar mı?Denize dökerim.
Çok takma kafana oynayıp dursunlar az ötede.
Sinir emoji yapacaktım yanlış olduEvet düşmanlar, ya takmamaya çalışıyorum ama eve falan taş atıyorlar, gece evi dinliyorlar , sürekli izliyorlar-)@
Evet düşmanlar, ya takmamaya çalışıyorum ama eve falan taş atıyorlar, gece evi dinliyorlar , sürekli izliyorlar-)@
Polis de uzun uğraş ondan uğraşmak istemiyorum hiç huzuru m yok öldürmek istiyorum ya çok sinir oldu mPolise bildir canım o zaman ev taşlamak nedir