• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikam

Ama aşırı derecede rahatsız ediyorlar
bak ben hayatta sunu öğrendim asla kimseye kendimi ispat etmemeyi bir insan senin için kötü şöyle böyle laflar diyorsa dünya kadar kendini paralasan sen asla iyi olamazsın.dememkki neymiş sabır ve umursamamak.

Ettim :KK43:(

Evet" düşmanlar ", cersei lannister olmak gerekmiyor , bu hayatta diğerlerinden daha fazla artın olsun yeter , onların yapamadıklarını yap yeterli , yada bir insan zaten fesatsa hiçbir şeye gerek yok
Başkalarından me artınız var; aşırı güzel misiniz çok mu zenginsiniz manyak başarılarınız mı var. Başkalarının yapamadığı neler yaptınız Everest'e ekipmansın mı tırmandınız atom mu parçaladınız. Bunlar değilse küçük evcil artılarınız ve başarılarınız o kadar düşman çekmez.

Başkalarından me artınız var; aşırı güzel misiniz çok mu zenginsiniz manyak başarılarınız mı var. Başkalarının yapamadığı neler yaptınız Everest'e ekipmansın mı tırmandınız atom mu parçaladınız. Bunlar değilse küçük evcil artılarınız ve başarılarınız o kadar düşman çekmez.
Bana göre değil normal insan lara göre de ama o insanlar a gör e öyle küçük evcil artılarım başarıları m çekiyor neden i ni bilsem zaten sorma m , benim için küçük olan başarılar onlar için değil , söylediğiniz şeyler cok aşırı uçta illa ki onları yapmak gerekmiyor düşman için

Back
X