• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

intikam

Ben bir şeyi 12-14 sene sonra hatırlayabileceğime bile emin değilim demek ki çok çok zoruna gitti yaptıkları.

Ama hepimiz pek merak ettik olay nedir?

gençken alıyordum :27::27: şimdi almıyorum Allaha havale ediyorum.. çook sinirlenirsem Kuranı Kerim okuyorum ,sabır diliyorum.

Canım bende akrebim intikamımı alırdım. Ama vereceğim zarar sadece onu yakacaksa.
Başkasına zararım dokunacaksa yapmazdım. Tabi bu da başkasının kim olduğuna göre değişir. :)

Son düzenleme:
birisinden çok nefret ederseniz, ve zamanında size kötülük kapmışsa, yıllar sonra intikam alma ortamı yaratılırsa intikam alırmısınız almazmısınız?

ikilemdeyim.
ama intikam alırsam çok fena birşey olacak. yani bana yaptığının 10 katı gibi birşey.
almayı düşünüyorum çünkü ben akrebim, unutmam hiç :ssz:
başağım. hiç intikam alamam.
Allaha havale ederim. ki her ettiğimde çıkar nedense:)

kahretsin ki alamam :50: hep içimde kalır kırgın olurum ama aynı hainliği ona yapmam onun gibi olmam :59:

Sana bu kadar kötü ne yaptı bilemiyorum ama belki yaşadığı kötü şeylerin ardından kendine bir sayfa açmıştır, düzgün bir yaşam için çabalıyordur, her şey göründüğü gibi olmayabilir. Altından kalkamayacağın bir vebale girebilirsin, durumun detaylarını sen biliyorsun, iyice tartmadan hareket etme, bir evliliğin temellerini sallamak çok ciddi bir iş

aslında bana kötülük yapamadı.
o kiiiiimmm bana kötülük yapmakk kim
ama elinden geleni yaptı.başaramadı o ayrı.ya başarsaydı?
o ve onun gibiler asla değişmez.

carrie cim eğer erkekse ve yapıp içindeki nefretini azaltıcaksa ,senide çok uğraştırmayacaksa intikamını al. yanidediğim gibi erkek ve aşk acısıysa mutlaka al,akılları başına gelsin şu erkeklerin. ama ne yapabilirsinki bide ucu sana dokunmaması gerek

erkek değil canım. aşk acısı falanda yok :1:

evliymiş canım ya bence hiç girme araya :17:

olabilir. bu beni hiç alakadar etmez.
zaten sırf evli olduğu için yapacam bunu :ssz:

Eğer ki canımı çok yakmışsa, ağır şeyler yaşatmışsa bana, uzunca bir süre etkisini atlatamamışsam ve hiç düşünmemişse bunları yaparken ben de bir dk durmaz fırsatı değerlendiririm.

evet evet hala etkisindeyim yaptıklarının.
muhtemelen o beni çoktan unuttu ama ben onu unutmadım.

amaan boşver ya, Allaha havale et sen yine.. o sessizce alır senin intikamını.. almış da zaten... evliymiş bir de.. hiç karışma derim.. allah korusun beddua falan eder tutar senin de canın yanar.. aradan yıllar geçmişken yine üzerine sıçratma derim...

benim olduğumu bilmeyecek.başkalarını sokacam araya :27:

Car..
Sakın onu korkutucam diye, önceden fısılmadama..
Kocasını yağlar ballar, bana böyle böyle dedi, ilişkimize zarar verecek aşkım der, of kandırır işte..
Adama söylediğinde, adam seni bir de döver bile üstüne..

Direk kocaya söyle, hazırlıksız olsun..
İlk ona söylersen zemin hazırlar.

bende öyle düşünüyordum. ağzı güzel laf ediyor.hemen kandırır kocasını.o yüzden hazırlıksın yakalıycam onu.

Ben alırım. şu an birine ölesiye sinirliyim. bir zarar verme fırsatı doğsa ah bir doğsa. Nasıl beddualar ediyorum hem de nasıl. İnşallah ailesinden çıkar diyorum. İnsanın canını en çok ailesi yakar çünkü. Kimse kusura bakmasın ettiği yanına kalmaz kalmamalı.:47:

kalmamalı

$733900_10200883340231583_1541081591_n.webp

gençken alıyordum :27::27: şimdi almıyorum Allaha havale ediyorum.. çook sinirlenirsem Kuranı Kerim okuyorum ,sabır diliyorum.

işte ben bunu yapamıyorumm

Canım bende akrebim intikamımı alırdım. Ama vereceğim zarar sadece onu yakacaksa.
Başkasına zararım dokunacaksa yapmazdım. Tabi bu da başkasının kim olduğuna göre değişir. :)

heheheheeheh :9:
acıtıcam onun canınııı

kahretsin ki alamam :50: hep içimde kalır kırgın olurum ama aynı hainliği ona yapmam onun gibi olmam :59:

ben hertürlü hainliği yaparım
bana acı çektirene acı çektiririm
aradan 10 senede geçse 50 senede geçse ben unutmam

yaptığını hala unutmamışsam
büyük bir zevkle alırım :ssz:

hıhı yapcam.

Ben bir şeyi 12-14 sene sonra hatırlayabileceğime bile emin değilim demek ki çok çok zoruna gitti yaptıkları.

Ama hepimiz pek merak ettik olay nedir?

söylesem bana hak vermeyeceksiniz belki o yüzden kalsın
böyle iyi
ne güzel gaza geliyorum :ssz:

işte ben bunu yapamıyorumm

heheheheeheh :9:
acıtıcam onun canınııı

ben hertürlü hainliği yaparım
bana acı çektirene acı çektiririm
aradan 10 senede geçse 50 senede geçse ben unutmam

hıhı yapcam.

aradan yıllar geçmiş, ama şuan düşününce bile sinirlerin bozuldu mu?
öneli olan bu.

eğer bozmadıysa sinirlerini boşver, ama ilk günkü gibi olduysan
intikamını al:1:

Olayi anlatmadan birsey oneremem Carrie. Keskin sirke kupune zarar. Bazen olaylari cok abarttigini ve ofke duyguna yenik dustugunu biliyorum. Cok iyi dusun.

Ben almam Allaha havale ediyorum. Kızlar yemin ediyorum öyle bir zamanda öyle bir anda Rabbim karşınıza çıkarıyor sizden özürler dilettiriyor :34:

aradan yıllar geçmiş, ama şuan düşününce bile sinirlerin bozuldu mu?
öneli olan bu.

eğer bozmadıysa sinirlerini boşver, ama ilk günkü gibi olduysan
intikamını al:1:

evet sinirlerim bozuluyor aklıma geldikçee yawww

Olayi anlatmadan birsey oneremem Carrie. Keskin sirke kupune zarar. Bazen olaylari cok abarttigini ve ofke duyguna yenik dustugunu biliyorum. Cok iyi dusun.

fevri davranıyorum bazen ama düşün sende, aradan kaç sene geçmiş unutmamışım

Ben almam Allaha havale ediyorum. Kızlar yemin ediyorum öyle bir zamanda öyle bir anda Rabbim karşınıza çıkarıyor sizden özürler dilettiriyor :34:

karşıma çıkma şansı yok ki :1: farklı bir şehirde :52:
diyorum yaa o beni çooktaaaaan unutmuştur, adımı bile unutmuştur :))

Son düzenleme:
evet sinirlerim bozuluyor aklıma geldikçee yawww

fevri davranıyorum bazen ama düşün sende, aradan kaç sene geçmiş unutmamışım

karşıma çıkma şansı yok ki :1: farklı bir şehirde :52:
diyorum yaa o beni çooktaaaaan unutmuştur, adımı bile unutmuştur :))

Sen bana ozelden anlat istersen. Hakli misin degil misin soyleyeyim sana. AKrep burcum benim. :34:

normalde yapılan kötülüğe kötülükle cevap vermemek büyük erdemliktir.ama kendimi senin yerine koydum,ne yapardım acaba dedim,böyle durumlarda maalesef bende intikam almayı tercih ediyorum.

ama özellikle intikam alıcam diye kıvranmam,beni gerçekten haksız yere üzmüşse ve eğer intikam alma ortamı kendiliğinden oluşmuşsa asla affetmem,10 senede geçse unutmam ve alırım.sadece onu üzecek şekilde ama,yanındaki insanlara ellemem.

bu arada bende akrebim:34:

Gerçekten hak ediyorsa yapardım ki yaptım..

Bana iftira atmıştı o zamanlar yakın arkadaşımdı hoşlandığım kişiden hoşlanmış o da.

Aramızı açmak için de o şunla çıktı, bununla bunu yaptı gibi kafasından +18 senaryolar yazmış :27:

O dönem çok üzülmüştüm ama her şeyin hayırlısı.

Hoşlandığımı sandığım kişinin gerçek yüzünü görmüş oldum.

Hemen ardından da hayatımın anlamıyla tanıştım. :32:

O kız da önce bu oğlanla çıktı sonra ondan ayrıldı başka sevgili buldu.

Sevgilisini bizim okula getirmişti.

Tabi ki ben kimseyle çıkmadım yalanını söylemiş bu çocuğa da :27:

Ben de bildiğim her şeyi anlattım. Ne bir eksik ne bir fazla..

Hiç pişman değilim..

Hak edene hakkını vermek gerekir.

Ayrıca ben onun gibi iftira atmadığım için vicdanım da rahat :6:

Gerçekten hak ediyorsa yapardım ki yaptım..

Bana iftira atmıştı o zamanlar yakın arkadaşımdı hoşlandığım kişiden hoşlanmış o da.

Aramızı açmak için de o şunla çıktı, bununla bunu yaptı gibi kafasından +18 senaryolar yazmış :27:

O dönem çok üzülmüştüm ama her şeyin hayırlısı.

Hoşlandığımı sandığım kişinin gerçek yüzünü görmüş oldum.

Hemen ardından da hayatımın anlamıyla tanıştım. :32:

O kız da önce bu oğlanla çıktı sonra ondan ayrıldı başka sevgili buldu.

Sevgilisini bizim okula getirmişti.

Tabi ki ben kimseyle çıkmadım yalanını söylemiş bu çocuğa da :27:

Ben de bildiğim her şeyi anlattım. Ne bir eksik ne bir fazla..

Hiç pişman değilim..

Hak edene hakkını vermek gerekir.

Ayrıca ben onun gibi iftira atmadığım için vicdanım da rahat :6:

yaa aslında o kadar kötü birşey yapmadı.
vazgeçtim ben intikamdan :56:

yani haketmiyor. fazla kaçar

Son düzenleme:
Back
X