- 27 Kasım 2017
- 244
- 139
- 23
- 39
- Konu Sahibi Masal aden
-
Cnm merhaba ... daha once de konuşmuştuk... rahim filmi ve histeroskopi şart... bak ben 3.tarnsferden once bir doktorda histeroskopi oldum yine tutmadı. Sonra kendi doktorum rahim filmi çekti temiz dedi ve 4. Sen önce yine histeroskopi yapti.. gözden kaçan minik bir polip miyom olabilir..Histereskopıyı gereklı gormedı dr um. Hersey temız diyor
Merhaba serum smoflipit. Mübadili de intralipit diye geçiyor. Serum disarda bulmak zor ama bulursanız fiyatı 25 tl. Size cok yuksek söylemişler merkezinizde. Insallah kendiniz disarda bulursunuz. Insallah bebeğiniz tutunurMerhabalar benimde ikinci denemem olucak serum ücreti 1100 tl dediler serumun adını da vermediler dışardan temin edicem ama tek bir çeşidi mi var bu serumun reçete yazdıysa doktoınıxd adıno öğrenebilir miyim
Teşekkür ederim bulmaya çalışıyorum ama eczanelerde depolarda bile yok yoğun bakım ünitelerinde olabiliyormuş yarında hastanelere sorcam artıkMerhaba serum smoflipit. Mübadili de intralipit diye geçiyor. Serum disarda bulmak zor ama bulursanız fiyatı 25 tl. Size cok yuksek söylemişler merkezinizde. Insallah kendiniz disarda bulursunuz. Insallah bebeğiniz tutunur
Ankaradan bulduk biz . Ankarada eczanelerde araştırsanız . Insallah bulursunuzMerhaba bu serumu kullananlar nerden temin ettiniz benim yaşadığım yerde bulamadım bütün eczanelere depolara hastanelere sordum ama yok
Teşekkür ederim...Ankaradan bulduk biz . Ankarada eczanelerde araştırsanız . Insallah bulursunuz
Yeşe
Teşekkür ederim...
Ankaradan bulduk biz . Ankarada eczanelerde araştırsanız . Insallah bulursunuz[/QUOTE
Cnm biz bulamadık doktorumuz getirtti ve 2 tane kullandı iki swruma sadece 50 lira odedikCanım ankarada hangi eczanede buldunuz ..recetesiz alınabiliyor mu
merhaba.siz nerede tedavi gördünüz?doktorunuz kimdi?merhaba
Serumu transfer öncesi 2-3 saat önce aldım ilk.hafatada 1 alacağım .herhangi bir sorun yaşamadım sadece çok kalorili olduğu için çok ağır yağlı beslenmenizi tavsiye etmem.serum sayesinde 7. Tüp bebek denememde iki gün önce hamile olduğumu öğrendim.
merhaba
Serumu transfer öncesi 2-3 saat önce aldım ilk.hafatada 1 alacağım .herhangi bir sorun yaşamadım sadece çok kalorili olduğu için çok ağır yağlı beslenmenizi tavsiye etmem.serum sayesinde 7. Tüp bebek denememde iki gün önce hamile olduğumu öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?