İntralipid serum?

Histereskopıyı gereklı gormedı dr um. Hersey temız diyor
Cnm merhaba ... daha once de konuşmuştuk... rahim filmi ve histeroskopi şart... bak ben 3.tarnsferden once bir doktorda histeroskopi oldum yine tutmadı. Sonra kendi doktorum rahim filmi çekti temiz dedi ve 4. Sen önce yine histeroskopi yapti.. gözden kaçan minik bir polip miyom olabilir..

Merhabalar benimde ikinci denemem olucak serum ücreti 1100 tl dediler serumun adını da vermediler dışardan temin edicem ama tek bir çeşidi mi var bu serumun reçete yazdıysa doktoınıxd adıno öğrenebilir miyim

Merhabalar benimde ikinci denemem olucak serum ücreti 1100 tl dediler serumun adını da vermediler dışardan temin edicem ama tek bir çeşidi mi var bu serumun reçete yazdıysa doktoınıxd adıno öğrenebilir miyim
Merhaba serum smoflipit. Mübadili de intralipit diye geçiyor. Serum disarda bulmak zor ama bulursanız fiyatı 25 tl. Size cok yuksek söylemişler merkezinizde. Insallah kendiniz disarda bulursunuz. Insallah bebeğiniz tutunur

Merhaba serum smoflipit. Mübadili de intralipit diye geçiyor. Serum disarda bulmak zor ama bulursanız fiyatı 25 tl. Size cok yuksek söylemişler merkezinizde. Insallah kendiniz disarda bulursunuz. Insallah bebeğiniz tutunur
Teşekkür ederim bulmaya çalışıyorum ama eczanelerde depolarda bile yok yoğun bakım ünitelerinde olabiliyormuş yarında hastanelere sorcam artık

Merhaba bu serumu kullananlar nerden temin ettiniz benim yaşadığım yerde bulamadım bütün eczanelere depolara hastanelere sordum ama yok

Kızlar benim rahim fiminde sıkıntı çıktı tüplerle rahmin bağlantı noktasında darlık varmış sızıntı yapıyır olabilir transfer için tehlikeli dedi belki de cd56 bu sızıntı nedeniyle mi yüksek çıktı oda belli değil demem şu ki sizde de eğer rahmin içinde cd56 varsa rahim filmi çektirin doktorum bir transfer deneyecek tutmazsa tüpleri bağlayıp tekrar deneyecek hakkımızda hayırlısı

Kızlar banada intralipid serum lazım hiçbir yerde bulamadım kullananlar varsa aranızda artan kalan ilaç yada yakınlarınız da alabileceğim bi eczane falan varsa alabilirim lütfen yardımcı olun

merhaba
Serumu transfer öncesi 2-3 saat önce aldım ilk.hafatada 1 alacağım .herhangi bir sorun yaşamadım sadece çok kalorili olduğu için çok ağır yağlı beslenmenizi tavsiye etmem.serum sayesinde 7. Tüp bebek denememde iki gün önce hamile olduğumu öğrendim.
merhaba.siz nerede tedavi gördünüz?doktorunuz kimdi?

merhaba
Serumu transfer öncesi 2-3 saat önce aldım ilk.hafatada 1 alacağım .herhangi bir sorun yaşamadım sadece çok kalorili olduğu için çok ağır yağlı beslenmenizi tavsiye etmem.serum sayesinde 7. Tüp bebek denememde iki gün önce hamile olduğumu öğrendim.

Merhaba acaba yazdigimi gorucekmisin gorursen ban bi yazarmisin 🤗

Merhaba arkadaşlar. Benim de cd56 testim yüksek çıktı %38 cıktı. Doktorum bana da serum önerdi intralipid serum. Turkiyede yokmuş orjinali. Ben de yurtdışından çokça getirttim. Pandemi başlayınca tedavim ertelendi. Elimde intralipid serum var.isteyen varsa özelden bana ulaşabilirler. Allah tedavinizi hayırlı kılsın inşallah.

Back
X