Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdayım canım :))
48 saat mi hay maşallahBurdayım canım :))
Ama iki gündür cook kötüydüm 48 saat uyumus olabilirim![]()
Valla cook kötü üşütmüsüm canım yataktan cıkacak halim yoktu toplasan 15-20 dakika anca cıkmısımdır sürekli uyku modundaydım48 saat mi hay maşallah
Ben 1 ayda uyumuyorum onu![]()
Çok geçmiş olsun. Bu sene gergedan gribi diye bişey olmuş herkesi mahvetti. Rabbim şifa versin.Valla cook kötü üşütmüsüm canım yataktan cıkacak halim yoktu toplasan 15-20 dakika anca cıkmısımdır sürekli uyku modundaydım
Şaka yaptım kaç gündür yazmayınca:)
Bu sefer ki grip değildi canım oy için köye gittik dondum ertesi günde halsizlik ve kusma basladı sükür iyiyim bugün canım tesekkür ederim ❤Çok geçmiş olsun. Bu sene gergedan gribi diye bişey olmuş herkesi mahvetti. Rabbim şifa versin.
Takıma bile bakamadım ki canım :))Şaka yaptım kaç gündür yazmayınca:)
Altta adını görüyordum göremez oldum![]()
YAa nasıl soğuktu o gün. Kar yağdı resmen buraya sabah kalktık arabalar bembeyazBu sefer ki grip değildi canım oy için köye gittik dondum ertesi günde halsizlik ve kusma basladı sükür iyiyim bugün canım tesekkür ederim ❤
Görünmüyorsun artık. Eskiden nereye gitsem görürdüm alttaTakıma bile bakamadım ki canım :))
Hem adım gizli değil ki pro olduk diye gizlemedim![]()
Sen birde köyü düşün canım evin içi dısardan daha soguktu soba yaktık ama heryerde yakamıyorsun ki, bizim ordada yagdı ama cok azYAa nasıl soğuktu o gün. Kar yağdı resmen buraya sabah kalktık arabalar bembeyaz![]()
Görünüyorum da bu 3-4 gündür ben kendimde değildimGörünmüyorsun artık. Eskiden nereye gitsem görürdüm altta![]()
1 daha fazlası sensinGörünüyorum da bu 3-4 gündür ben kendimde değildim![]()
Aa ben görünüyorum sanıyordum :))1 daha fazlası sensinhangi konuda olduğun görünmüyor artık
ondan bahsediyorum
![]()
Aa ben görünüyorum sanıyordum :))
Bende cevrimiçi görününce birde ben kendimi altta görüyorum ya :)))
Sonuna kadar kullanıyorum israf olmasın
Onu bende yapıyorum bazen yüzde 2 ye kadar düsüyorSonuna kadar kullanıyorum israf olmasın![]()
Ben yeni beslenme düzenine geçince halsizlik vardı yarından itibaren başlarım inşallahIp atlayan yok mu kızlar