İp perde hakkında bilgi

*SAYTROS*

ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
187
0
ip perde hakkında bilgi almak istiyorum acaba k k da kulanan arkadaşlar varmıCADIARZU beni aydınlatabilirmisiniz:Saruboceq: salonuma yaptırmayı düşünüyorum çok şık duruyor ve fiyat olarak uygunda yıkaması nasıl kulanımı zormu kolaymıCADIARZU görüşlerinizi söylerseniz sevinirimma.s.a.s.
 
Fiyatları ucuz değildi ben sorduğumda ama bir avantajı var 1 metreye 3 metre gitmiyor. Çünkü pile ve katlama olmadığı için 1 metrelik yere 1 m alıyorsun. Yıkama açısından poşeti varmış ona koyup uzunca boru gibi ondan yıkıyorsun. Çok şıklar ama kullanışlılık ve maliyet açısından sıkıntın yoksa olabilir. Bildiklerim bu kadar bende çok beğenmiştim de sonra olmadı.
 
bende almayı düşünüyorum daha modern duruyor.kullanımının kolay olduğnu söylediler.sadece yıkarken bağlayıp poşetine koyup makineye attıktan sonra çözmeden perdeyi geçircekmişsin.perdeyi geçirdikten sonra çözcekmişşsin yoksa çok karışırmış.birde pulluları düşünme derim çünkü pulları birbirine takılıp karışabiliyormuş.
 
ben de aldım,inşallah bir ay sonra kullanmaya başlayacağım.bence çok şık
 
benim çatı katımda yere kadar inen ve terasa açılan bi kapı var.yan tarafıda sabit.orda kullanıyorum.ben basit olanlarından aldım.çok hoş duruyor ama bazen birbirine dolanıyor.çok büyük alanlarda kullanışlı olacağını sanmıyorum.
 
Görüntüsü gerçekten çok şık,ayrıca ekonomik camınız 3 metreyse 3 metre alıyorsunuz,pile vs yok.Ortalama metresi 50 tl.şıMDı çok daha güzelleri çıkmış,camın yarısına kadar ipleri birleştirip desen yapmışlar,kırmızı ve siyah karışımı görmüş bayılmıştım.Ancak ben almadım,yaşadığım şehir itibariyle kapı cam açık yaşıyoruz kapatsakta klima sürekli açık,uçuşup açılır içerisi görünür diye eşim sıcak bakmadı.
 
ip perde ruzgarda dıger perdeler kadar uçuşmuyor. ben rahat ettım eskı perdelerımı sureklı dışaarılardan toplardım heryere surunur pis olurlardı ruzgar yuzunden. yıkamaktan eskımıştı. ip perdem ruzgarı arasından geçırdıgı ıçın uçmuyor.en ıyı yanı bu.
 
Sağolun arkadaşlar ip perde almadım ama yaptım şimdilik çok memnunum çok güzel duruyor a.s.a.s.
 
hem kullanıslı hemde cok hoş duruyo tavsıye ederım kesınlıkle helekı sıyah rengı ve ıcınde ıplerın arasına ıkı ıpde tas koydummu super oluyo:)..
 
ben degılde bır arkadasımın evınde vardı...evet cok sık duruyor .sanırım bakımı zordur dugumlenırse felan yanı ..
fıyatı bılemıcem malesef..ama oyle cok ucuk fıyatı olduguunu sanmıyorum..
 
gerçekten kullanışlı. ütü derdi yok, yıkanması kolay. bende desenli ip perde var ama internettekilerden çok farklı. şiddetle tavsiye ediyorum pişman olmazsın. ayrıca çok havalı bir duruşu var, bilgin olsun canım :)
 
X