• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ipek döşeme

dashunya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
213
52
123
İstanbul
koltuk döşemesinde ipek kumaş ( kadife ) kullanan var mı? kullanıslı mı yoksa silerken falan yıpranıyor mu? leke tutuyor mu? kullanan bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

yani dokuması kadife dokunan ipin cinsi ipek.. ipek narin oldugundan döşeme kullanımı düşündürüyor kullanan varsa tecrübelerini merak ettim

yani dokuması kadife dokunan ipin cinsi ipek.. ipek narin oldugundan döşeme kullanımı düşündürüyor kullanan varsa tecrübelerini merak ettim
haa:)) anladım.
sanırım annemim sandalyelerini kaplattığımız kumaş! vallahi leke tutmuyordu ve pas pas parlıyordu. 2 yıl oldu hala ilk günkü gibi.
bir de döşemeciler de bu konuda fikir verebilir. ben de kadife kullanmayı tercih ederim. daha bir şık yapıyor mobilyayı. bendeki dokuma ipek olmadığından yaz-kış sıcak oluyor. tek derdim bu.

haa:)) anladım.
sanırım annemim sandalyelerini kaplattığımız kumaş! vallahi leke tutmuyordu ve pas pas parlıyordu. 2 yıl oldu hala ilk günkü gibi.
bir de döşemeciler de bu konuda fikir verebilir. ben de kadife kullanmayı tercih ederim. daha bir şık yapıyor mobilyayı. bendeki dokuma ipek olmadığından yaz-kış sıcak oluyor. tek derdim bu.
tesekkür ederim cevabınız için sonradan pişöan olmaktan cekiniyorum biraz kaplatacagım kanepe oldukca büyük cünkü ama sindi siz böyle anlatınca daha heveslendim o ayrı:)

Back
X