Göz Makyajı Ipek Kirpik Ve Aninda Uzun Kirpikler!!!

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

Arkadaşlar herkes farklı bir bilgi vermiş. Ben aylardır kullanıyorum 3-4 haftada bir bakımını yaptırıyorum ve gayet mutluyum. Kirpikler kendi kirpiğinizin üzerine teker teker özel bir yapıştırıcıyla yapıştırılıyor ve rimeldeki gibi yapış yapış değilde doğal ve uzun kirpiklere sahipmişsiniz gibi görüntü veriyor. Doğru yapan bir yer bulursanız gönül rahatlığıyla yaptırın. Her yaparım diyen yer yapamıyor maalesef.
Ben istanbul Kadıköy de kişiye özel çalışan bir yere Bien beauty studio 'ya yaptırıyorum yakın oturanlara tavsiye ederim. Hem rimelle uğraşmayıp zamandan tasarruf oluyor hemde çok doğal bir görüntü veriyor kirpiklere yoğunluk ve uzunluk kazandırıyor. 3 lü 6 lı olanlardan değilde tek tek takılanları tercih edin çünki 6 lı kirpik düşünce boşluk oluşuyor ama 1 tane düşünce belli olmuyor. Rahatça 3-4 hafta kullanabiliyorsunuz. Kirpiklere hiçbir zararı yok ama sakın kendiniz sökmeye çalışmayın kirpiklerinizi koparırsınız. Yaptırdığınız yere gidin onlar bir jel kullanarak yapıştırıcıyı çözüyor ve hiç zarar vermeden 15 dakikada çıkarıyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…