ipek kızımı kaybettim

sevdaam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
76
1
96
ismi gibiydi kızım ipek gibiydi kokusuna doyamadan kaybettim yavrumu acım çok taze daha 4 gün oldu yavrumu toprağa vereli 13gün yaşadı beğenmedi bu dünyayı yavrum acısını bıraktı gitti bebeğim.dayanması çok zor allah kimseye evlat acısı vermesin zar zor yazıyorum bunları size dualarınızı bekliyorum......

allah sabır versin eminim çok zor bi duygudur..allah kimseye yaşatmasın. içim yandı..neden hastamıydı acaba?

Canım Allah sabır versin Rabbimin sevgili kulu olmuş ne desem fayda etmez ki bende 2.5 ay önce kaybettim oğlumu acını biliyorum sabret arkadaşım dua et selavat getir hep Rabbim kuluna taşıyamayacağını asla vermez peygamberimizde evlat acısı yaşamışlar Rabbim onlara da vermiş en sevdiklerine canımm benim ipeğin cennette şefaatçin olacak inşallah.Bizler burdayız acın hafiflemez ama paylaşırız.

canım benim Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin
Rabbim gani gani sabır versin:a015:

canım Allah sabırlar versin, dayanma gücü versin. gerçektençok zor. biz d eyaşadık aynı acıalrı. ben de 4 ay önce 32. haftda oğlumu kaybettim malesef. bu acı gitmiyo epiçimizde her şeyde onları buluyo hatırlıyoruz aam ilk günkü gibi de olmuyosun hayatın telşesiyle meşgul ediyosun günelrini ama gel gör ki her gün dilimzide bebek kelimesi eksik olmuyo. kaderimizde bu varmış bu acıyla sınanmak varmış.çok zor. Rabbim kimseye yaşatmasın. tez zamanda bizlere meleklerimzin kardeşlerini göndersinki veremediğimiz içimizde büyüyen sevgiyi onlarla paylaşabilelim.tüm dualrımız tüm melek anneleri için

allah sabir versin canim kolay degil acin cok buyuk allah rahmet eylesin :Saruboceq:

allah sabır versin canım cennete buluştursun inşallah.dayanması çok zor allahım yardımcın olsun.

başın sağolsun arkadaşım RABBıM sabırlar versin:( ALLH birdaha bu acıyı yaşatmasın HıÇ BıR ANNEYE.

Başın sağolsun Allah sabır versin arkadaşım. Benimde bugün 33 gün oldu. Ben hiç koklayamadım alamadım kucağıma kızımı zor dayandık senin durumun daha kötüdür eminimki ama kendini çok yıpratma sakın isyan etme Rabbim bu acının sabrını verir inşallah sanada kendine iyi bak..

Allah sabır versin canım,İnşaallah bir daha sağlıkla bebeğin olur ve bu sefer ömür boyu seninle kalır,biliyorum ne desem boş,acın çok taze,bende 2 hafta önce karnımda kaybettim yavrumu,ilk zamanlar delirecek gibi olmuştum,zaman ilaç oluyor insana,unutmuyorsun ama acın bir nebze hafifliyor ve sabretmeyi öğreniyorsun.dualarım seninle,sevgiler.

Basin sagolsun canim Rabbim sabirlar versin...

Ipek kizin benim melek oglumun yaninda simdi...

Onlar olmadan hep bir yanimiz bos kalacak ama Allah kimseye tasiyamayacagi yük yüklemez vardir bundada bir hayir...

Allahim sana bana ve bütün melek annelerine bundan sonra saglikli hayirli evlatlar nasip etsin canim..

başın saolsun canım
kolay değil
bende bebegimi kaybettim 5 ay oldu.
zamanla engüzel şeyleri yaşarız inş.

ismi gibiydi kızım ipek gibiydi kokusuna doyamadan kaybettim yavrumu acım çok taze daha 4 gün oldu yavrumu toprağa vereli 13gün yaşadı beğenmedi bu dünyayı yavrum acısını bıraktı gitti bebeğim.dayanması çok zor allah kimseye evlat acısı vermesin zar zor yazıyorum bunları size dualarınızı bekliyorum......

canım allah sabır versın...off ne denır kı bılemıyorum yaaa cokk kötu

Back
X