iphone 4 degil telefonum rehbet konusunda bisey diyemicem ama bir cok ozelligi tasiyor bu tur telefonlar
msl sevgilimi yabanci bir numara arasa hemen bir programdan (internetten indiriliyor) numarayi aratip kimin oldugunu anliyor
demem o ki sevgilinizin dedigi muhtemelen dogrudur kizda tanimiyorum demis zaten kendiside tedirgin olmus...
whatsApp gecmisine gelince cok fazla dolunca zaten program donma yapiyor o yuzden gecmisi kendiniz silebiliyorsunuz..
yani sevgiliniz arada programi ve telefonu temizlemek amacli siliyodur sohbetleri diye dusunuyorum...
sahsen ben olsam aramazdim kizi sevgilime inanmayi tercih ederdim guveniyosam tabi ama guvenmesemde nisanlanmazdim
Allah tamamini erdirsin bu arada...mutluluklar
çok tşk ederim
bu yabancı numaranın kim olduğunu öğrenme programının adı ne öğrenebilirmisiniz acaba?
ztn bu whatsap ı da silmesini istiycem çok huzursuzum
programı açttm ama sohbet geçmişine nereden bakılıyo bulamadım
sizinde android telefonunuz varsa bence silmesini istemeyin iletisiminizi saglayan cok rahat bir program bence
nisanliniz sohbetleri silmediyse kendiniz whatsApp'a tiklayip ordan herhangi biriyle sohbetine tiklayip bakabilirsiniz
yukari dogru kaydirinca zaten neler yazilmis gorursunuz
ama silmisse komple siliniyor yani hic bir sey goremezsinizz
suanda programin ismini yazamicam uzgunum bilmiyorum cunku ogrendigimde yazarim
sevgilinize sorsaniz sohbetleri gostermesini nasil olur acaba...
yani gizler mi ona sorsaniz msl size gostermesini isteseniz
sizi meraklandiran tedirgin eden her ne varsa kendisi gostersin
ogretsin nasil bakildigini :26:
(null)
peki internet geçmişine ve whatsap geçmişine nasıl bakcam kızlar
peki internet geçmişine ve whatsap geçmişine nasıl bakcam kızlar
LoreNa Bu Kiskanclikla Nereye Kadar Gitmeyi Düsünüyorsun... :26:
Sevgiline Güvenmiyorsan Ayril Neyin Pesindesin,
Kendinede Adamada Zehir Ediyorsun Hayati,
Mutlu Olmak Varken Sen Zorla Mutsuz olma Cabasindasin,
Biraz Rahat Ol...
Bazi insanlarin ruhunda var bu egilim malesef.. Ornegin ben:))
Asiri derecede takipciyim. Hele ki burda okudugum olaylarin etkisiyle neler yapiyorum:)
Esimin telefonu benimkine bagladim gittigi yeri goruyorum mesajlari mailleri aninda elimde:)) bisi yaptigindan degil ama kuruntu iste..
Kizmayin gercekten bazi insanlar dogustan sorunlu:))
Asiri derecede takipciyim. Hele ki burda okudugum olaylarin etkisiyle neler yapiyorum:)
Esimin telefonu benimkine bagladim gittigi yeri goruyorum mesajlari mailleri aninda elimde:)) bisi yaptigindan degil ama kuruntu iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?