İphone 4 ü olan hanımlar bakarmısınız lüttfen,çok huzursuz oldum:(

Telefonla ilgili yardım isteniyordur herhalde diye girdim konuya girmez olaydım
Konu sahibinin bu huyları değişmediği sürece bu tarz konuları daha çok açar burada
Yani anlayacağınız laf anlatmaktan dilimizde tüy biter ama konu sahibinin aşırı kıskanç huyları değişmez.

face inde cebi yazanları otomatik ekliyo rehbere, neden bu kadar araştırıyosun ki, bu kadar korkarsan, ararsan bişey bulursun elbet

Beni biri nişanlımı tanıyo musun diye arasa ne diyeceğimi bilemiyorum iyi birine denk gelmişsin sen :) ayıp olmuş sanki biraz..
iphone için nereye gittiğine falanda bakabilirsin anlatsam mı bilemedim bu kadar kuruntu yapıp psikolojik olarak kendine zarar vermeni istemem

Senin konularını heycanla okuyorum canım
Kısa kısa hikayelerin beni alıp götrüyor.
Binbir gece masalları gibi hayatın var.
Birini aramayı kendne nasıl yakıştırıyorsun.
Ben hiç anlayamıyorum ki seni

umarım silmemiştir

ya anlıyorumda kimse internet geçmişi hakkında bşy dememiş ben bu telefonu kullanmayı bilmiyorum biraz karışık o yüzden birileri resimle gösterir sandım ama kimse resim koymadı o yüzden tekrar sordum.

Telefon özelliği hakkında bir bilgim yok fakat o kızı aramanız çok yanlış olmuş bence, sevgilinizin bir yanlışını mı gördünüz ki aşırı güvensizsiniz..

evt aldatma fln değil ama yanlışları oldu

LoreNa Bu Kiskanclikla Nereye Kadar Gitmeyi Düsünüyorsun... :26:
Sevgiline Güvenmiyorsan Ayril Neyin Pesindesin,
Kendinede Adamada Zehir Ediyorsun Hayati,
Mutlu Olmak Varken Sen Zorla Mutsuz olma Cabasindasin,
Biraz Rahat Ol...

olamıyorum hep diken üzerindeyim napiyim

aynı ben bende çok takipçiyim
BŞY SORMAK İSTİYORUM EŞİNİN TELEFONUNU NASIL KENDİ TELEFONUNA BAĞLADIN BENDE YAPCAM:)

hayır tabiki anlattım konuda bir tek bu kız olmadığını,geri gelen başka isimlerde oldu ama önce bu kız olduğu içn onu aradım

sevgili işanlı eş arasında özel hayat olmamalı bence

Eyvah!... Eyvah!...

Allah nişanlının yardımcısı olsun... :83:

amin ama Allah benim de yardımcm olsun

ama ne var ki bunda sonuçta kızın nosunu rastgele çevirmedim oradaydı

bide bşy söylycem başka biri konu açıp deseki eşimin sevgilimn vs telefonunda bayan ismi vardı tanımadığım şüphelendim dese niye aramadın niye almadn nosunu takip te ol derler ama ben mimlendim:)

:))
ama ne var ki aramakta içimde şüphe kalsa daha mı iyi

lütfen anlatır mısın?

tşkler yardımlarınız için kızlar ama şöyle bi resim koysanız iphoneden mesela internei buradan açıyosun geçmişi şuradan açıyosun gibi olmaz mı çok karışk geliyo bu telefn bana

Canim kiskamak normal bisi ama sen hayati kendine zehir ediyosun boyle. Icloud hesabindan telefonlari birbirine baglamak cok basit.. Ayarlardan maile giriyosun bir tek..

Telefonu esim kendi ayarladi benim telefona. Yoksa ben onun hayatina bu kadar mudahele etmezdim.sonucta evliyiz saklimiz yok aramizda diye yaptik biz...

Lorena, Nişanlın seni asırı derecede cok seviyor olmalı. Çünkü inan ki kıskançlığın katlanilamaz derecede... Önceki konularını da biliyorum, iyi birisin ama hem kendine, hem nişanlına zarar veriyorsun. Seni uzmek istemem, ama Sevgi de bir yere kadar, adam en sonunda yetti canıma deyip bırakacak seni böyle gidersen. Lütfen psikolojik destek al. Hayatı kendine zehir ediyorsun...

teknoloji geliştikçe insanlar biraz dahamı paranoya oluyo ne...yan yattı düz baktı maillerine gelen fatura dökümanlarınıda inceleyin belki bir parfümcü yada çamaşırcıda bulursunuz belki...

telefonu ikinci el mi sevgilinin? yani özge denen kız eskiden tanıdığı biri olsa tamam diycem de birbirlerini hiç tanımadıkları halde numarasının kayıtlı olması garip geldi. ama bu kadar kuşkulanacağın bir durum yoktur diye düşünüyorum olsaydı gayet açık bir şekilde kayıtlı olmazdı rehberde değil mi.

benim telefonumun whatsap özelliği yok
sevgilime sorsam gösterir tabi ama ben aniden alıp bakmak istiyorum eğer benden sakladığı bşy varsa göreyim diye bilmiyorum çok huzursuzum

nekadar suredir birliktesiniz...?
daha guven olayi oturmamis iliskinizde anladigim kadariyla
aniden bakip birseyler yakalama pesindesiniz
yenisiniz daha sanirim
ve yasiniz kac acaba ...?

Çok enteresan ki saf saf açıklama yapıyor konuştuğu kişiler, şu yaptıklarının yarısını yapsam saçımı başımı yolarlardı benim

Iphone acayip bi telefon ya, ben siliyorum bazen erkeklerin numarasını rehberimden, sonra noluyosa geri geliyo numaralar

Sana iphone ile ilgili bi taktik vereyim de iyice kurcala sevgilinin telefonununu

Daha onceden biliyo da olabilirsin, iphone kilidi fln acik iken saga kaydir telefonu

Ara: Iphone yazisi cikacak oraya bebegim askim filan yaz bakalim sevgilin senden baskasina bebegim askim diye msj atmis mi:)

Msjlar silinmis olsa bile orada gorunur

Ya anlatmayın bi'dahaki konunun zeminini attın şuan

Telefon sim kartında olan kişileri tekrar yüklüyordur telefon. Atıyorum benim sim kartım da x kişisi kayıtlı ama iphone telefon rehberini kullanır, sen istersen sim karttan kişileri telefon üzerine çağırır, görünmesini istemediklerini silersin ama sim de kalır bu kişiler.

Sıralamasını yapacak olursak da yukarıdan aşağıya 4. menü üzerinde Mail, Kişiler, Takvimler yazar, tıkladıktan sonra en aşağı doğru indiğinizde SIM'deki Kişileri Aktar yazar tıklarsanız sim de kayıtlı olan herkes telefon rehberinde gözükür.

Bir arkadaşta telefon ekranını sağa kaydır arama bölümünden arama yap demiş ama o özellik ayarlardan yine kapatılabiliyor. Mesela ben sadece rehber araması ve Takvim'e açık tuttum. Onun dışında hiç bir şey çıkmıyor bende.

Yalnız bu kadar huzursuz olcak, telefonda bir kız arkadaşının bile telefonunu bulundurtmayacak, whatsapp kullandırtmayacak kadar anormal bir durum da olamaz. Bence bir kendinizi de gözden geçirin. Bir erkeği bu kadar sıkarsanız kaçar.

Çok enteresan ki saf saf açıklama yapıyor konuştuğu kişiler, şu yaptıklarının yarısını yapsam saçımı başımı yolarlardı benim

Benim neler yapacaağımı burda ki bazı arkadaşlar tahmin edebilir , bir kere benim gibi birine denk gelse anlar zaten .
Hepsini geçtim ben tutup da iki de bir kızı uyar , kızı ara , mail at hayatta uğraşmam.
O kadar yerlere düşmem açıkcası.
Bu arkadaşımı hiç normal bulmuyorum.

Senin gibi birinle evlenip bütün hayatını mahvedeceğini ben düşünmüyorum.
Kopar bu ilişki haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…