- Konu Sahibi kirmizigitar
-
:)Zaten ben iPhone alamadığım için sorun yok bacım sağol yine de.
Yüksek gelirli problemi hep bunlar fakiriz ama huzurluyuz
Hayir cok cizildi diye cikartip daha yenisini almamistimEkran koruyucu varmıydı ?
Apple servisinde olurmu cakma ekran ki? Ay bak simdi kurt dustu icimeAaaa geçmiş olsun
Size bir şey oldu mu? Çakma ekran takmış olabilirler. Öyle oluyor.
Bi sekilde gonderip serdimi anlaticam aslinda, ama eski dusmelerden kasada o kadar cok iz var ki adamlari ikna etmem mumkun olur mu hic sanmiyorum yaVestel al vestel :)
Ya garantiye gonderirsen düsmedigi anlasilir belki ?
Huawei candır
2.5 yıl olduğuna göre garantisi de bitti. Peşine düşün diyeceğim ama durumu size kitlerler gibi görünüyor. Fatura üzerine telefon alacaksınız yapacak bir şey yok. Söz konusu kameraysa huawei p20 ya da mate 10 candır. Aylık 100 lira fatura üzerine taksitle alsanız?
Huawei vodofonda kampanyali. Cift cihaz kampanyasi var. Eşinize de kendinize de alin. Aylık fatura dahil 240 o da.Kobi kartimiz var taksitle alabiliyorum da, 2 gun once de esimin teli bozuldu anca ona alir odeyebiliriz bu ara bir de ben cikartmak
Zorlu center daki apple store da takildi ya kanun gibi para odedim faturasi duruyor tabiki ben gidip bi kafalarina dikileyim en iyisiTaktiginiz iphone cami orjinal degilmis demek ki , apple storeda mi taktirmistiniz?
Faturasi duruyorsa gidin atin kafalarina diyecegim ama orjinal parca hayatta durup dururken kirilmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?