- 3 Ekim 2007
- 14.701
- 37.050
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
6 s kullanıyorum ben de bır kere çantamdan duştu ekran koruyucu kırıldı sadece yenısını taktım hemen.daha dıkkatli kullanayım barii artık korktum şimdi şarj da unutuyorum çoğu zaman daSamsung s6 plus kullaniyorum masalah diyeyimde aldigim ilk sene cocuklar ekrana sert bi cizimle kirmislar ben bulasik yikarken bi baktim 4 5 tane nokta sekline kirik gulrrmisin aglarmisin 3 yil olms alali hala o sekilde kullaniyorum gercekten cok saglam bi tlfon cikti simdi bundan sonra s9 plus almayi dusunuyirum ama biraz fiyat duserse yazik gunah ya bu kadar paraverip ekran tuz buz olmasi benim arkadasminda vardi iphone 6 s bnm evin tezgahinda ters dondu ve direk ekran tuz buz oldu sok olduk arkadasm senin evde nazar var die daha benle dalga gecti
ha ha ha bir alan bir de almayan pişman aynı evlılık gibiIphone demeyin bana geçen adam şifreyi değiştirmiş bana kızıp, bende inat ettim 3-5 bi girdim.
Hop telefon kilit Allahım bi de şey diyo I tunes bağlan mi ne :)
Ben yılların samsungcusu ne anlarım I tunes fln sabah çok önemli telefon görüşmeleri var adamın bide, 2 gün telefonsuz kaldı.
Işleri iptal oldu tabi
Rezilligin dibi Iphone boykot fln da dedim ama
Vallahi pişmanlık su iphone.
Evet apple servisi yapti, catlar patlar kucuk bebegim var diye guvenip disari veremedim, simdi de faturasiyla bakalim goturecegim2012’den beri 4 farklı iphone kullandım. Hiçbirisinde tek bir sorun yaşamadım. Fabrika çıkışından hatalı bir ürün denk gelmiş olabilir belki. İlkinde apple servis mi yapmıştı telefonu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?