İphone pismanliktir...

Hiç istemedim başıma gelecekleri bildiğimden ama eşim birkaç ay önce iphone 7 aldı bana da.
3 ay olmadı ama 20 kere düştü sanırım.
Umarım böyle bir durumla karşılaşmam çünkü çok acıyorum telefona verdiğimiz paralara

Samsung s6 plus kullaniyorum masalah diyeyimde aldigim ilk sene cocuklar ekrana sert bi cizimle kirmislar ben bulasik yikarken bi baktim 4 5 tane nokta sekline kirik gulrrmisin aglarmisin 3 yil olms alali hala o sekilde kullaniyorum gercekten cok saglam bi tlfon cikti simdi bundan sonra s9 plus almayi dusunuyirum ama biraz fiyat duserse yazik gunah ya bu kadar paraverip ekran tuz buz olmasi benim arkadasminda vardi iphone 6 s bnm evin tezgahinda ters dondu ve direk ekran tuz buz oldu sok olduk arkadasm senin evde nazar var die daha benle dalga gecti

Ben bıraktım pahalı telefon almayı.Bi tane Huwei aldım 1300tl falandı mis.

Benim oğlan yurtdışından iphone almıştı.2 sene dolmadan bozuldu.ABD garantisi de 1 yılmış.

Hoooop çöp oldu.Gene dinlemedi gene aldı.Birkaç ay oldu.Bu ne kadar gidecek bakalım.

Ben en azından kendim için acır oldum telefon parasına.İş görsün yeter.

Kendi hayatımızı nasıl da zorlaştırıyoruz. İlla evin olacak illa araban olacak,gırtlağa kadar borca girip nefesin kesilene kadar çalışırken sonra bir bakmışsın en güzel yılların bir koşturmacada ziyan olmuş geçmiş gitmiş. Ne yazık!
Bu yazdıklarım direk size değil. Belki alıkları maaaşla geçinip gidebilecekken ev ve daha iyi araba diye hayatlarını banka kölesi olarak geçiren o kadar çok aile okuyoruz ki şurda,üzülüyor insan. En acısı da şu ki eşlerin geçimsizliklerin en büyük sebebi de genelde maddiyat oluyor. Girdikleri yükün altında kimsenin kimseye tahammülü kalmıyor malesef

Konuyla alakalı olarak da kardeşim gm8 kullanıyor. 1200 tl civarı bişey. Canavar gibi telefon tavsiye ediyor ki kendisi telefonun canını çıkarıyodur yani. Bir tane iphone alana kadar bozuldukca 3-5 tane bu telefonlardan alırsın -ki kaç kere bozulabilir- daha karda olursun bence

Yaklaşık 10 yıldır iphone kullanıyorum. Bir ara samsung bir ara sony kullandım ama yapamayıp tekrar iphone’a geçtim. Çokça yere ve bilimum yerlere düşmüştür minik tatlı yavrum ama hiç ekran çatlaması patlaması kırılması olmadı. Bence biraz şans meselesi.. vestel kullanan bir arkadaşım var bu arada bin kere servise gitti telefon inanın serviste kaldığı süre kızın elinde durduğundan fazla, kesinlikle teknolojik alet olayı şans.. yeniden servise gönderin durduk yere olduğunu anlatın daha önce yapıldığını vs söyleyin belki bir hal çaresi bulunur. Çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm..

iphone 6 serisinde malesef bu problem var kardeşim tam 3 defa ekran yaptırdı. 6 kullanıp ekran sorunu yaşayanı da çok duydum.

Kendi kendine olacak iş değil bence o illa bir darbe almıştır veya çantada sıkışmıştır bilemiyorum ama durup dururken olacağını zannetmiyorum.

bu arada iphone kullanıcısıym ve kesinlikle iphone’un pişmanlık olduğunu düşünmüyorum , aksine bu zamana kadar telefon kullanmıyormuşum taa ki iphone alana kadar...

6 s kullanıyorum ben de bır kere çantamdan duştu ekran koruyucu kırıldı sadece yenısını taktım hemen.daha dıkkatli kullanayım barii artık korktum şimdi şarj da unutuyorum çoğu zaman da

Serviste zaten sizin bir hataniz yoksa meydana cikar merak etmeyin. Gonderin tekrar baksinlar

Iphone demeyin bana geçen adam şifreyi değiştirmiş bana kızıp, bende inat ettim 3-5 bi girdim.
Hop telefon kilit Allahım bi de şey diyo I tunes bağlan mi ne :)

Ben yılların samsungcusu ne anlarım I tunes fln sabah çok önemli telefon görüşmeleri var adamın bide, 2 gün telefonsuz kaldı.

Işleri iptal oldu tabi

Rezilligin dibi Iphone boykot fln da dedim ama

Vallahi pişmanlık su iphone.

ha ha ha bir alan bir de almayan pişman aynı evlılık gibi

Herkese tesekkur ederim. Alternatif bir marka model su an icin dusunmuyorum, degistirmem soz konusu degil cunku. Muhtrmelen servise gidip bastirmayi deneyecegim. Hic bir darbe almadigina eminim. Elimdeydi ve 5 dk once mesaj yazmistim zaten kucagimda oylece duruyordu. Bakalim servisin cevabi ne olacak... sitede benimki gibi sacma sapan ekran patlamasi yasayan kimse de yok sanirim. Ne mutlu size:) allah dusmanimin basina vermesin vala 65 model sahin alsam bu kadar masraf etmezdim sanki

Geçmiş olsun. Ben de dahil çevremde çok kullanan var, böyle bişeyle karşılaşmadık 6 serisinde. Ekranı Aldığınız yere faturayla götürün belki yardımcı olurlar. Çünkü düşürüp ekran kırılmalarında hani bi nokta delikten başlayıp dağılıyor ya çatlak, sizde o yoktur muhtemelen.. var mı? Belki o şekilde anlaşılır sizin hatanız olmadığı

Bu başlık altında iphone kullananlar hakkında atıp tutanlara da şok oldum, insanlar ne kadar önyargılı

İnsanların çeşitli markaları tercih etmesinin pek çok sebebi olabilir. Konu sahibi bile niye aldığının açıklamasını yapmış, alacağı tepkileri bildiği için.

Üzüldüm, pek çok şeye üzüldüğüm gibi.. Neyse..

Sony kullanıyorum 3,5 sene oldu hemen hemen ve en düşük fiyatlı modellerinden. Kaç kere düştü maaşallah hiç birşey olmadı, daha bu sene kılıf aldım hemde kuzuma
Çok üstün performans bekliyorsanız tabiki tatmin etmez ama yapabileceğinin en iyisini yapıyor kuzum :))

2012’den beri 4 farklı iphone kullandım. Hiçbirisinde tek bir sorun yaşamadım. Fabrika çıkışından hatalı bir ürün denk gelmiş olabilir belki. İlkinde apple servis mi yapmıştı telefonu?

Valla bence de iphone pişmanlıktır. Bende Apple İpod touch vardı. Düşmeden bile durduk yere ön tuşu çalışmamaya başlıyordu. Öyle 2 kere cihaz değiştirmiştim... apple huyu bu galiba.

Geçen gün arkadaşım iphone şarj aleti aldı, 100 liranın üstünde bir şey tuttu. Ben samsungum için 100den aşağıya orjinalini her yerde buluyorum. Meğer parçaları da pahalıymış... Asla kullanmam iphone.

3 yıldır samsung galaxy s6 kullanıyorum. Çelikten midir nedir, her türlü yükseklikten her türlü zemine düştü. Haftada en az 5 kez elimden düşer. Daha ne camı çatlamıştır, ne telefon bozulmuştur. Geçen su girdi içine, bozulur gibi yaptı, ama pirinçle onu da hallettik. Telefon adeta bir taş. :) Tavsiye ederim sağlam telefon arayanlara.

2012’den beri 4 farklı iphone kullandım. Hiçbirisinde tek bir sorun yaşamadım. Fabrika çıkışından hatalı bir ürün denk gelmiş olabilir belki. İlkinde apple servis mi yapmıştı telefonu?
Evet apple servisi yapti, catlar patlar kucuk bebegim var diye guvenip disari veremedim, simdi de faturasiyla bakalim goturecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…