• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iphone ve ios 6 sürümü !

valla diğer modelleri bilmiyorum ama benimki 3gs şarj falan dayanmıyor bugün hemen hemen hiç kullanmamama rağmen şarjım çok az kalmış wi-fi de kapalı halbuki

guncelleme sartmiydi ki acaba bida olursa arastirmadan guncellemicem bide geride donemedim guncellemeden yarida birakacaktim ama olmadi :31:

guncelleme sartmiydi ki acaba bida olursa arastirmadan guncellemicem bide geride donemedim guncellemeden yarida birakacaktim ama olmadi :31:

valla ben hiç elimi sürmedim hep kocamın yüzünden :35:bi rahatsız etme modu gelmiş de onu öve öve bitiremedi bana sevdirmek için sanki çok lazım çok önemli işler yapıyorum telefondan :22:

valla ben hiç elimi sürmedim hep kocamın yüzünden :35:bi rahatsız etme modu gelmiş de onu öve öve bitiremedi bana sevdirmek için sanki çok lazım çok önemli işler yapıyorum telefondan :22:

rahatasiz etme moduda tuslar kilitliyken gelen aramalarda sessize aliyo telefonu o kadar cok lazimdi :35:

benim resimlerim muziklerim hersey yerinde ama mesela you tube silinmis onu geri yukledim ama eskisi daha iyiydi bundan birsey anlamadim,
app store degismis mesela eskisi daha rahatti,ayarlar degismis karismis sanki,
sonra icloud ney onu bilmiyorum kullanma yaptim ama kullanilmalimi bilmiyorum bu arada benimki 4s:26:

yüklediğin uygulamalar siliniyor benimde silinmiş fabrika ayarlarına dönüp yenilikler yüklenmiş oluyor icloudu bende bilmiyorum eşimden öğreniyim yazarım:1:

yüklediğin uygulamalar siliniyor benimde silinmiş fabrika ayarlarına dönüp yenilikler yüklenmiş oluyor icloudu bende bilmiyorum eşimden öğreniyim yazarım:1:

fabrika ayarlarina donuyummi acaba ama bu seferde silinir resimler filan :26:

Hiç sevmedim bu ios6 yı.

Telefonumda ne var neyok silindi.

En çok da kuzuların fotolarına üzüldüm.

Bir de you tube uygulamam değişmiş yenisine hiç alışamadım.

Youtube silinmedi kızlar kaldırıldı. Artık AppStore dan yüklediğimiz youtube u kullanıcaz.
İcloud a gelecek olursak www.icloud.com adresinden kullanıcı adınız ve şifrenizi girerek bilgilerinize erişebilirsiniz.
Misal telefon rehberiniz orada kayıtlı mail, takvim vs. orada yedekte duruyor.
Bakın bir alıntı yaptım
Örneğin iPhone’um ile çektiğim bir fotoğraf, ben hiçbir şey yapmadan önce iCloud’a gönderiliyor, iCloud da bu fotoğrafı Mac, iPod ve iPad ve Apple TV’me gönderiyor. Böylece eve döndüğümde çektiğim tüm resimleri diğer cihazlarımda da hiç bir şey yapmadan görebiliyorum :)
icloud un içeriğini daha rahat anlamanız açısından eklemek istedim

5.1.1 e dönebilirsiniz ama baya uzun bir işlemi var internetten araştırın bi, shsh almak lazımmış nasıl bir şeyse o da artık bilemedim :)

Tweety,
konuları olması gereken bölümlere açmalısın, bu konu BDV konusu mu sence:19:

ben fab.ayarları gibi düşün demek istedim canım
normalde oluyor mu bilmiyorum:1:
hii ALLAHTAN donmedim ya :27:
Youtube silinmedi kızlar kaldırıldı. Artık AppStore dan yüklediğimiz youtube u kullanıcaz.
İcloud a gelecek olursak www.icloud.com adresinden kullanıcı adınız ve şifrenizi girerek bilgilerinize erişebilirsiniz.
Misal telefon rehberiniz orada kayıtlı mail, takvim vs. orada yedekte duruyor.
Bakın bir alıntı yaptım
Örneğin iPhone’um ile çektiğim bir fotoğraf, ben hiçbir şey yapmadan önce iCloud’a gönderiliyor, iCloud da bu fotoğrafı Mac, iPod ve iPad ve Apple TV’me gönderiyor. Böylece eve döndüğümde çektiğim tüm resimleri diğer cihazlarımda da hiç bir şey yapmadan görebiliyorum :)
icloud un içeriğini daha rahat anlamanız açısından eklemek istedim

5.1.1 e dönebilirsiniz ama baya uzun bir işlemi var internetten araştırın bi, shsh almak lazımmış nasıl bir şeyse o da artık bilemedim :)
ya ben icloud kullanma yaptim :25:
Tweety,
konuları olması gereken bölümlere açmalısın, bu konu BDV konusu mu sence:19:

neden olmasin benimde derdim bu :27:

en cok okunan yer burasi ondan buraya actim :27:

Ben de hiç yedekleme almadan IOS6 sürümünü yükledim.. Ooo klavye çok iyi olmuş derken uygulamalarımı göremedim. :43:

Eşim en son aldığım yedekle senkronize etti I-tunestan sorun çözüldü. Güncellemelerden önce yedeklemek gerekiyormuş, maalesef.

Kardeşimle konuştum arkadaşlar gece yarısı telefonda konuştum ilk başta fırça yedim beni niye uyandırdın diyor kendisi çok yorgunmuş:1::1::1::1::1::1::1: sonrada diyor şaka yaptım tabi arayabilirsin diyor shsh kaydı gerek diyor ama baya uzun bir işlem diyor çevrelerinde telefondan çok iyi anlayan birisi olması gerek diyor herkes yapamaz diyor bende anlamıyorum bu tür şeyleri ögrenmemiz lazım:9::9::9::9::9:

Kardeşimle konuştum arkadaşlar gece yarısı telefonda konuştum ilk başta fırça yedim beni niye uyandırdın diyor kendisi çok yorgunmuş:1::1::1::1::1::1::1: sonrada diyor şaka yaptım tabi arayabilirsin diyor shsh kaydı gerek diyor ama baya uzun bir işlem diyor çevrelerinde telefondan çok iyi anlayan birisi olması gerek diyor herkes yapamaz diyor bende anlamıyorum bu tür şeyleri ögrenmemiz lazım:9::9::9::9::9:

telefondan iyi anlayan biri yok cevremde sanirim boyle kalacak ya you tubede video arayinca cikmiyor simdi acaba bi tek bendemi boyle:26:

Back
X